Super gebrand
Super koffie, erg snel bezorgd en zelfs gemalen zoals gevraagd. De Ethiopische bonen waren top, lekker fruitig en perfect gebrand. Voor herhaling vatbaar.
Bij Lusensio Coffee zijn we een toegewijde koffiebranderij met één duidelijke missie: premium koffie voor iedereen toegankelijk maken. Wij branden onze koffie vers en met zorg, zodat jij altijd kunt rekenen op een rijke en consistente smaak—zonder de hoge prijs die je vaak bij specialty koffie ziet. Onze visie is dat elke koffiedrinker in Nederland moet kunnen genieten van écht goede koffie, gewoon thuis. Daarom combineren we vers gebrande, betaalbare premium koffiebonen met praktische en betaalbare koffie tools die het makkelijk maken om het maximale uit je koffie te halen. Lusensio staat voor versheid, kwaliteit en toegankelijkheid—premium koffie, zonder gedoe.
No consta que haya invitado a opinar recientemente
De versgebrande koffiebonen van Lusensio zijn erg goed in de smaak gevallen. Ik drink graag capuccino’s die romig en mild van smaak zijn. De koffiebonen van Lusensio, in het bijzonder Brazilie en Peru, vinken deze eisen ruimschoots aan. Ik raad deze koffuebonen aan alle koffiehebbers aan.
De bestelling verliep vlot. Gisteren besteld en vandaag in huis.
Ik heb het proefpakket besteld en de koffie is echt lekker. Perfect voor mijn flat whites en espresso’s. Dit wordt mijn vaste webshop voor koffie. Mijn favoriet is toch de Brazilië, vooral omdat ik vaker flat white drink dan espresso.
Als echte koffieliefhebber heb ik al veel verschillende koffiesoorten geproefd, maar de koffie van Lusensio springt er echt uit door de uitzonderlijke kwaliteit. De koffie is heerlijk vers, vol van smaak en je proeft direct het ambachtelijke karakter. Echt een aanrader voor iedereen die van goede koffie houdt! Daarnaast is de bezorging snel en worden de pakketjes netjes en mooi verpakt geleverd.
Heerlijke koffie! Verschillende koffiebonen van Lusensio geprobeerd. De koffie heeft rijke en volle smaken. De aroma’s proef je heel duidelijk en dit met een aangename afdronk. Een aanrader voor koffieliefhebbers die houden van kwaliteitskoffie met karakter.
Zeer vakkundige koffiebrander met uitstekende service! Ik ben groot fan van de Guatemala- en Brazilië-koffiebonen; het zijn misschien wel de lekkerste bonen die ik ooit heb aangeschaft. Daarnaast hebben ze diepgaande kennis van hun product.
Echt de beste koffie die ik ooit heb gedronken! De verhouding is perfect en de smaak is uitzonderlijk goed , vol, rijk en precies in balans. Wat voor mij echt het verschil maakt, is hoe vers de koffie is. Na mijn bestelling werd deze de volgende dag al vers gebrand, en dat proef je meteen terug in elke kop.
Daarnaast was het bestelproces super eenvoudig en zonder gedoe. Alles verliep soepel en snel. Absoluut een aanrader voor elke koffieliefhebber!
Más información sobre otros tipos de reseñas.