Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Den bedste vippe tekniker 😍.

Den bedste vippe tekniker 😍.. Meget professionel, dygtig, lyttende og virklig god service man får.. Jeg har været tilfreds både med vipper, holdbarhed og vores aftaler.. Masser af ros herfra♥️

29 de diciembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Elsker elsker elskerrr dit arbejde

Elsker elsker elskerrr dit arbejde, du er bare den bedste. Er glad at du passer på mine egne vipper og glæder mig hver gang jeg skal over . Simpelthen THUMBS UP Ps. Selv min ansigt har fået en helt ny Glow, kan varmt anbefale til alle 💪🏽🌹

13 de septiembre de 2025

Absolutely amazing experience

Absolutely amazing experience! She is incredibly talented and professional.
Her attention to detail and warm personality make every visit a pleasure. Highly recommend her services to anyone looking for beauty perfection!

1 de mayo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

utrolig fleksibel med tider, hvilket gør det nemt at få en tid

Jeg kan varmt anbefale min vippe-tekniker! Hun er super dygtig, professionel og utrolig fleksibel med tider, hvilket gør det nemt at få en tid, der passer ind i en travl hverdag. Hun laver altid smukke vipper med stor præcision – og så tager et nyt sæt ikke engang to timer, hvilket er et stort plus! Jeg føler mig altid tryg og godt tilpas i hendes hænder. Fem stjerner herfra!

14 de mayo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god service og kvalitet

Jeg er helt vil med at få lavet vipper hos Lusi .. Hun er meget dygtig, omhyggelig og opfylder altid mine ønsker. Vipperne holder super godt og får altid komplimenter af folk om hvor flotte de er. Man føler sig tryg hos hende. Kan stærk anbefale hende

10 de mayo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er helt vild med mit besøg hos…

Jeg er helt vild med mit besøg hos Luci! Hun er ikke bare utrolig dygtig til sit håndværk – hun er også så sød, professionel og detaljeorienteret. Mine vipper blev præcis, som jeg ønskede dem – smukke, naturlige og holdbare.
Hendes klinik er ren og hyggelig, og man føler sig virkelig tryg og forkælet under hele behandlingen.
Jeg får så mange komplimenter for mine vipper, og jeg glæder mig allerede til næste tid!
Kan varmt anbefales til alle, der vil have perfekte vipper og en fantastisk oplevelse.
Tak for din magi!

1 de mayo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kan kun varmt anbefale

Jeg kan kun varmt anbefale det, dejlig atmosfære, alt er udført omhyggeligt med produkter af bedste kvalitet. Individuel tilgang til hver klient, og Lusi selv er professionel i hver en ende, og meget rar og altid med en positiv indstilling. Man kan ikke kun regne med forskønnelse, men også med hyggelige samtaler.Min øjne Vipper og bryn er perfekt , og vil ikke besøge andre - kun Lusi - hun er bedste .

13 de mayo de 2025

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.