Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wat een ontzettend slechte service. Retourneren betaal je de volle prijs voor en als je de retour aanmeld krijg je ruim een maand later een reactie. Nooit meer daar bestellen!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wilde nog een mooie style volle outfit scoren voor aantal gelegenheden en was prachtig geslaagd. Betaalbaar en mooie afwerking van kleding en vooral snelle levering. Helaas 1 jurk gaat retour omda... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Mijn bestelling is netjes door Luxies verzonden maar door een fout van PostNL helaas pas 1,5 week later geleverd. De kleding valt op maat en ziet er leuk uit maar de kwaliteit is helaas niet sup... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Woensdag wat besteld, bevestiging gehad van betaling en sindsdien radio stilte, er wordt niet gereageerd op e-mails, er wordt niet gereageerd op facebook messenger? Er staat op de website binnen 2... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

3,3

Todas las opiniones

2 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Ruilen

Er stond helaas niet op de site dat ruilen ook voor eigen rekening is, dit stond alleen duidelijk aangegeven als je iets terugstuurt om je geld terug te krijgen. Verder wel snelle bezorging! En leuke kleding :)

9 de agosto de 2022
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ze hebben leuke dingetjes maar ik had…

Ze hebben leuke dingetjes maar ik had best een hoop besteld en het meeste moet terug omdat het te klein is en een cargo broek, maat 36, wat ik normaal altijd pas, de pijpen kwamen nog net niet tot mn knieën. 😅 misschien een tip om broeken met verschillende lengtes te verkopen want hij was verder wel mooi.

5 de agosto de 2022
Valorada con 2 estrellas sobre 5
Logotipo de Luxiez

Respuesta de Luxiez

hi! Op de website staat inderdaad dat je een half maatje groter moet nemen. Je kunt de top gewoon retourneren hoor dat is echt geen probleem!

Een super tevreden klant

Super leuke winkel!
Snelle levertijd en top kwaliteit!
De laatste mode trends en veel keuzes
Zeker een aanrader voor elke fashionista

3 de mayo de 2022
Valorada con 4 estrellas sobre 5

TOP!!

Mooie kwaliteit/ kleur vest, mijn retour is netjes afgehandeld en aangepast op mijn factuur. Klanten service is Top!

11 de abril de 2022

Zeker een aanrader

Super leuke websop! Je bestelling is snel binnen en het personeel is heel aardig als je een vraag hebt. Zeker aan te raden om eens een kijkje te nemen op de website.

8 de abril de 2022

Topp

Ik krijg gelijk een mail toen ik had besteld en het was ook nog binnen 2 dagen binnen echt topp

5 de abril de 2022

Teleurgesteld helaas

Groene co-ord besteld, vond de kleur heel anders dan de website. Helaas op eigen kosten moeten terugsturen. Geruild tegen de beige co-ord, die schijnt enorm door :( Teleurgesteld..

Ruilen werd trouwens wel snel gedaan. Reactie om te ruilen ging ook snel. Dat is wel netjes. Was wel wat netter geweest als er ook nog een mailtje uit was gegaan als het geruilde item was verstuurd. Nu kwam het uit het niets in de brievenbus.

3 de abril de 2022
Logotipo de Luxiez

Respuesta de Luxiez

Beste Emine,
Ik zie dat je wel de juiste items die op je pakbon stonden hebt ontvangen en geretourneerd. Je hebt dus geen ander model ontvangen. We hebben je intussen ook laten zien wat je hebt besteld. We helpen je graag verder om het juiste model te bestellen.

Ik ben Fan!

Een pre-order besteld maar dit over het hoofd gezien. (Mijn fout) Na een halve week een mail gestuurd waar ik meteen antwoord op kreeg. Een dag later had ik mijn bestelling binnen en gues whattt. De broek is Fantastisch en zit super lekker! Ik ben fan.

Zie jullie bij me volgende bestelling 😎

22 de marzo de 2022

jurk

Een hele leuke jurk en goeie kwaliteit, ben er erg blij mee!!

14 de marzo de 2022
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.