Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Perfekt Som hjemmeside sagde: Levering inden for 1-2 dage. Levering dagen efter bestilling Godt indpakket, så ankomst helt uden skrammer.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg fik købt 3 kæmpe plastik balloner, som skulle være pustet op ifm. beskrivelsen til 91cm i diameter (36 inch). Men nå de ankommet - var de 36 cm i diameter. Jeg troede det var en fejl og skrev klag... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ved første bestilling købte jeg en helium flaske som desværre var tom. Jeg skrev til luxit og de svarede hurtigt tilbage og jeg fik pengene refunderet. Her ved anden bestilling var alle varer upåklage... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Helt fantastisk shop med de flotteste produkter og den bedste service! Jeg har bestilt herfra et par gange nu, og der er bare altid styr på det hele. Denne gang blev jeg endda kontaktet, da én af mine... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de baratijas
  2. Tienda de globos
  3. Tienda de artículos para fiestas
  4. Tienda de bodas

Escrito por la empresa

Hos Luxit leverer vi festartikler der indrammer festen i smukke omgivelser til ære for både gæsterne og festens midtpunkt. Enhver fest bør gøres mindeværdig

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Super godt tilfreds

Super godt tilfreds. Bestilte den ene dag og havde det næste dag. Kan kun sige at jeg er godt tilfreds.

15 de julio de 2023

Hej Doris,

Vi er SÅ glade for, at du er tilfreds med din handel og hurtige levering. Du skal have mange tak for de 5 stjerner.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God info og hurtig levering

God personlig info og hurtig levering

7 de julio de 2023

Hej Susanne,

Det glæder os, du kan lide vores hurtige levering og du fik god personlige informationer under din handel. 1000 tak for de 5 stjerner.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service og hurtig levering

God service og hurtig levering. Bestilte 4 items og dagen efter ved middagstid modtog jeg mine varer.👌

12 de julio de 2023

Hej,

Mange tak for de 5 stjerner, dem er vi taknemlige for. Det glæder os, at du kan lide vores hurtige levering.

Super fin og nemt.

29 de junio de 2023

Hej Anja,

Hvor er vi glade for, at du har haft en god handel og vi sætter virkelig pris på de 5 stjerner.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dårlig stil

Fortrød køb 30 min efter bestilling og fik en auto reelt om, at købet ikke kunne annulleres da det var afsendt…

Selvom mail med brødtekst af køb skrev noget helt andet

9 de julio de 2023

Hej Kathrine,

Vi beklager vi ikke kunne stoppe din ordre, men den var plukket og sendt, så der var ikke noget at gøre.

God inspiration til festen

Jeg fik de fineste balloner, sæbebobler, helium, og små vaser til min fest. Hurtig levering. God inspiration.

1 de julio de 2023

Hej Lene,

Du skal have mange tak for din super gode anmeldelse, den sætter vi stor pris på. Det glæder os, at du har haft en god oplevelse.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Meget hurtig levering også til Bornholm

3 de junio de 2023

Hej Helle,

Mange tak for de 5 fine stjerner, dem er vi rigtige glade for.

Festlige hilsner fra Annette

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har fået det fedeste pynt fra Luxit

Vi har fået det fedeste pynt fra Luxit! Kom i tanke om i sidste sekund, at vi manglede sugerør, kopper og det sidste pynt. Bestilte det inden kl 20 og modtog det allerede næste dag! Helt genialt! Vi har været så glade for at bruge Luxit og vil til enhver tid anbefale det til andre samt bestille derfra igen!

1 de junio de 2023

Hej Nastasja,

Ihhhh hvor er det dejligt at høre <3 MANGE tak for din gode anmeldeling, den er vi super glade for. Vi glæder os til, at betjene dig igen.

Festlige hilsner fra Annette

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering, rigtig god personlig service.

1 de junio de 2023

Hej Maddy,

Hvor skønt at høre. Mange tak for de 5 stjerner.

Glad og tilfreds!!

I har et kæmpe udvalg af varer til alle slags begivenheder, hvilket er super fedt. Har bestilt en masse inde hos jer, og jeg er kun blevet tilfreds og glad! Leveringstiden er også super kort og troværdig, som angivet på hjemmesiden. Priserne er også mega gode. Alt er helt perfekt :)

31 de mayo de 2023

Hej Esma,

Hvor er vi glade for din søde anmeldelse, 1.000 tak for den.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtigt levering og bredt og spændende…

Hurtigt levering og bredt og spændende udvalg.
Vi skulle oprigtigt bruge noget bestemt, men så vi et andet setup med balloner, så gik vi med det i stedet.

Hej Amanda,

1000 tak for de fem fine stjerner, vi glæder os til, at servicere dig igen.

Super hurtig levering

Super hurtig levering.
Godt udvalg

Respuesta de Luxit.dk

Mange tak for din gode anmeldelse, vi er glade for, at du har haft en god handel.

Super hurtig levering

Super hurtig levering! God information under hele forløbet og ja, rigtig fine produkter (i vires tilfælde til barnedåb) - det bliver ikke sidste jeg handler hos Luxit 😊

3 de junio de 2023

Hej Karoline,

Mange tak for de søde ord, vi er super glade for at I fik nogle fine produkter til jeres dåb <3

Fin hjemmeside

Fin hjemmeside, gode priser, hurtig levering og det fine kort 😘

30 de mayo de 2023

Hej Helle,

1000 tak for de 5 flotte stjerner, vi er glade for, at du har haft en god handel <3

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service, god kvalitet af varer, elsker det !

Hej Emma,

1000 tak for din søde anmeldelse, den er vi rigtige glade for <3

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ringe Kvalitet som ikke har noget med pris at gøre

Jeg købte en gæstebog til 186kr. Da min dreng åbner den er siderne ved at falde ud. Køb IKKE pom pom det er af h til. Det er falsk imod det man ser på netttet, for du skal selv folde den ud, den bliver ikke sådan.
Selv om man ikke kan ringe til jer, kan man skrive. Tusind tak for hurtig tilbagemelding. I yder en en en høj service, derfor kan jeg kun anbefale jer på bedste måde.

19 de mayo de 2023

Hej Jannie,

Vi er kede af I har fået en defekt gæstebog, det er ABSOLUT ikke standen på vores gæsteboger. Vi sælger mange gæstebøger og der er sjældent fejl på dem, men det kan selvfølgelig ske, at der er en produktionsfejl. Vi har allerede refunderet pengene til jer tidligere i dag.

Kh. Annette Luxit.dk

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.