Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Perfekt Som hjemmeside sagde: Levering inden for 1-2 dage. Levering dagen efter bestilling Godt indpakket, så ankomst helt uden skrammer.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg fik købt 3 kæmpe plastik balloner, som skulle være pustet op ifm. beskrivelsen til 91cm i diameter (36 inch). Men nå de ankommet - var de 36 cm i diameter. Jeg troede det var en fejl og skrev klag... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Helt fantastisk shop med de flotteste produkter og den bedste service! Jeg har bestilt herfra et par gange nu, og der er bare altid styr på det hele. Denne gang blev jeg endda kontaktet, da én af mine... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de baratijas
  2. Tienda de globos
  3. Tienda de artículos para fiestas
  4. Tienda de bodas

Escrito por la empresa

Hos Luxit leverer vi festartikler der indrammer festen i smukke omgivelser til ære for både gæsterne og festens midtpunkt. Enhver fest bør gøres mindeværdig

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Hurtig levering, fint produkt

28 de marzo de 2023

Hej Dorte,

Vi er glade for, at du kan lide vores hurtige levering og produkter. 1000 tak for din gode anmeldelse.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ved første bestilling købte jeg en…

Ved første bestilling købte jeg en helium flaske som desværre var tom. Jeg skrev til luxit og de svarede hurtigt tilbage og jeg fik pengene refunderet. Her ved anden bestilling var alle varer upåklagelige og begge gange har leveringen været hurtig. God kundeservice. Vil bestemt handle her igen.

7 de abril de 2023
Opinión espontánea

Hej Louise,

Mange tak for din søde anmeldelse, den er vi glade for og glædet os til, at servicere dig igen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god og hurtig service

Super god og hurtig service. Jeg har handlet der mange gange, og det er altid en god oplevelse og fine produkter. 😊

2 de abril de 2023

Hej Marlene,

Ej hvor dejligt at høre, det er vi virkelig glade for. Mange tak for de 5 stjerner.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeg kan ikke vurdere det

Jeg havde ikke modtaget min ordre på grund af instabox, men fik rigtig god hjælp og service efterfølgende, og håber på den nu er på vej til mig

3 de abril de 2023

Hejsa,

Hvis du ikke har modtaget din pakke, vil jeg anbefale dig, at du kontakter os med det samme, så vi kan få den efterlyst, vi har naturligvis sendt din pakke. Du kan kontakte os på kontakt@luxit.dk.

De er lynhurtige :)

De er lynhurtige :)
Bestilte den ene dag og dagen efter havde jeg pakken.
Så bestiller gerne igen ved en anden festlig lejlighed 😊

Hej Herdis,

Wow hvor skønt at høre, mange tak for din flotte anmeldelse og så glæder vi os bare til at servicere dig igen.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hurtig levering og alt er fint
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Har handlet 2 gange og begge gange var alt som forventet.

Hej Helle,

Mange mange tak for din flotte anmeldelse, den er vi SÅ glade for. Det glæder os, du har haft en god handel.

Godt sted at handle

Godt sted at handle, vare er tip-top og hurtig og sikker levering

25 de marzo de 2023

Hej Katja,

1000 tak for de 5 stjerner, vi er glade for, at du har været tilfreds med din handel.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid hurtig levering og super…

Altid hurtig levering og super betjening.
Køber næsten alt hvad jeg skal bruge af pynt hos Luxit, det er bare godt

25 de marzo de 2023

Hej Karina,

Ej hvor er du sød, mange tak for det. Vi er super glade for, at du kan lide at handle hos os og glæder os til at servicere dig igen.

🙌🏻🌟🙌🏻

Luxit her endnu engang leveret fine varer.🌟🌟🌟🌟🌟

Hej Annelouise,

YAY! Hvor fedt, det er vi SÅ glade for, at høre. Mange tak for de 5 flotte stjerner.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Varer var ikke samme farve som skrevet…

Varer var ikke samme farve som skrevet på nettet - altså passede det ikke til resten af pynten på bordet .
Bøvlet at skulle returnerer

Hej Mette,

Øv, vi er kede af, at du ikke kunne lide farven.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Service

27 de marzo de 2023

Hej Shabiba,

Vi er glade for, at du kan lide vores hurtige levering. Tak for din gode anmeldelse.

Virkelig hurtig levering

Virkelig hurtig levering, 😀jeg elsker de ting jeg fik bestilt. Kan varmt anbefales.😉

27 de marzo de 2023

Hej Hawraa,

Ihhhhh hvor er det bare dejligt at høre, det gør os glade! Mange tak for de 5 fine stjerner.

Rigtig god service.

Hej Peri,

Mange tak for de 5 stjerner! Vi er glade for, at du kan lide vores gode service.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har bestilt derinde fra et par…

Jeg har bestilt derinde fra et par gange nu og det kommer altid mega hurtigt 😍👍Er altid meget tilfreds når jeg handler derinde ✨

Hej Mia,

Ej hvor dejligt, at høre <3 1000 tak for din søde anmeldelse, den er vi super glade for.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Stort udvalg og hurtig levering

Stort udvalg af pynt og ekstremt hurtig levering.

Hej Sara,

Vi er SÅ glade for, at du kan lide vores hurtige levering. 1000 tak for din gode anmeldelse.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.