Som altid leverede Luxlight hurtigt. Udvalget er altid stort hos LuxLight, men fandt hurtigt lamperne da deres hjemmeside er super nem at finde rundt på🤩 Jeg bestilte to væglamper Aludra double... Ver más
La empresa ha respondido
Havde bestilt 2 lamper med dæmpning. Den ene havde defekte lameler og den anden havde ikke dæmpning. Luxlight løste begge problemer meget hurtigt trods stor travlhed (black friday) ... superhurtig res... Ver más
God opfølgende kundeservice og hurtig levering. Jeg sendte en forespørgsel på lagerstatus på nogle lamper og fik kort tid efter en opringning fra kundeservice, som kunne bekræfte at ved en hurt... Ver más
La empresa ha respondido
Fantastisk kundeservice hos Luxlight! Jeg kontaktede Luxlight, fordi en lampe, vi købte for næsten 3 år siden, var gået i stykker. Jeg troede selv, at garantien kun gjaldt i 2 år, så det var e... Ver más
La empresa ha respondido
LuxLight.dk er en designbelysningswebshop. Vi brænder for godt lys og gode designerprodukter. Vores webshop har base i Odense C, og har været danskejet siden 2013.
Ørstedsgade 18, 5000, Odense C, Dinamarca
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Imødekommende service og hurtig levering på kun en dag. Prisgarantien overholdt 100%. Stor tilfredshed.

Respuesta de Luxlight.dk
Som altid leverede Luxlight hurtigt.
Jeg bestilte to væglamper
Aludra double seaside metallisk brun -Nordlux
Super flotte. Vores indgangsparti er lige blevet opgraderet med disse skønne lamper.
Og lige en sidste ikke ubetydelig detalje jeg fik dem til en god nedsat pris endnu en ting LuxLight er gode til😉

Respuesta de Luxlight.dk
Har bestilt varer 2 gange men meget lang leveringstid på hhv over 1 måned og 3 måneder til trods for at der på hjemmesiden bliver reklameret med leveringstid på 1-7 dage.

Respuesta de Luxlight.dk
Gode produktbeskrivelser og hurtig ekspedition. Det er bare sådan det skal være!

Respuesta de Luxlight.dk
Super hurtig levering af den rigtig vare. Så kan man vel ikke forlange mere!

Respuesta de Luxlight.dk
Høj service, leverer det de lover og følger op med information så man hele tiden er godt orienteret.

Hurtig og god service,
Fejllevering første gang, men hurtig ombytning men returlabel.

Respuesta de Luxlight.dk
Smuk lampe til super pris - meget hurtig levering! Bedste anbefalinger!

Respuesta de Luxlight.dk
Hurtig levering og pærer med til lampen, så den kunne glæde med det samme

Respuesta de Luxlight.dk
Más información sobre otros tipos de reseñas.