Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Som altid leverede Luxlight hurtigt. Udvalget er altid stort hos LuxLight, men fandt hurtigt lamperne da deres hjemmeside er super nem at finde rundt på🤩 Jeg bestilte to væglamper Aludra double... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God opfølgende kundeservice og hurtig levering. Jeg sendte en forespørgsel på lagerstatus på nogle lamper og fik kort tid efter en opringning fra kundeservice, som kunne bekræfte at ved en hurt... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk kundeservice hos Luxlight! Jeg kontaktede Luxlight, fordi en lampe, vi købte for næsten 3 år siden, var gået i stykker. Jeg troede selv, at garantien kun gjaldt i 2 år, så det var e... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de iluminación
  2. Diseñador de interiores

Escrito por la empresa

LuxLight.dk er en designbelysningswebshop. Vi brænder for godt lys og gode designerprodukter. Vores webshop har base i Odense C, og har været danskejet siden 2013.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service og hurtig levering

Vi bestilte en lampe, og mindre end en halv time senere fik vi besked om at ordren var klar til afsendelse.

Lampen modtog vi næste dag på vores adresse.

Hurtigere og bedre kan det ikke gøres

14 de diciembre de 2024

Havde bestilt 2 lamper med dæmpning

Havde bestilt 2 lamper med dæmpning. Den ene havde defekte lameler og den anden havde ikke dæmpning. Luxlight løste begge problemer meget hurtigt trods stor travlhed (black friday) ... superhurtig respons, superhurtig levering og en rigtig god dialog undervejs. Kan stærkt anbefales

30 de noviembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fin service med hurtig levering.

12 de diciembre de 2024

Hej Bente,

Mange tak for din fine anmeldelse, den betyder rigtig meget for os!

Vi ved hvor vigtig det er at få sine vare hurtigt, så vi går altid meget op i at levere så hurtigt som muligt, dejligt der bliver lagt mærke til det 😊

Vi håber vi kan være behjælpelige igen en anden gang.

konkurrencedygtig

konkurrencedygtig, effektiv betjening

7 de diciembre de 2024

Hej Mogens,

Mange tak for din flotte anmeldelse, den er vi rigtig glade for!

Vi går rigtig meget op i vores kundeservice, da vi altid ønsker at vores kunder skal have en god oplevelse hos os 😊

Nemt og hurtigt.

2 de diciembre de 2024

Hej Semiha,

Mange tak for din gode anmeldelse, den betyder mere end du tror!

Vi har altid en stor fokus på både vores kundeservice og leveringstid, da dette i vores optik er 2 meget vigtige parametre. Vi er derfor super glade for der bliver lagt mærke til det.

Hurtig levering 😊?

Hurtig levering 😊, god service

28 de noviembre de 2024

Hej Kirsten,

hurtig levering

4 de diciembre de 2024

Hej Pia,

Mange tak for din fine anmeldelse, den betyder rigtig meget for os!

Vi håber vi kan være behjælpelige igen en anden gang.

Hej Kitty,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service og super priser

Super service og konkurrencedygtige priser

27 de noviembre de 2024

Hej Anne,

God kommunikation

Fint forløb efter lampe lidt forsinket ift min opfattelse

28 de noviembre de 2024
Opinión espontánea

Hej René

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Luxlight.dk

For det første så fik jeg først min vare to måneder efter jeg havde købt den også trække de to gange for varen da jeg skriver til dem omkring det ligge bevis ved for jeg bare at vide det er min bank jeg skal snakke med det kan de sku ikke være bekendt når jeg kan bevise det så jeg handler ikke der mere

22 de noviembre de 2024

Hej Conny,

Mange tak for din anmeldelse trods den ene stjerne, vi er meget kede af anmeldelsen, da vi føler vi har gjort alt hvad der har været os muligt indenfor den gældende danske lovgivning. Vi har også forsøgt at hjælpe dig over mail af flere omgange, jeg håber også du kan se på vores generelle score at vi gør meget ud af at hjælpe vores kunder. Jeg tænker det giver bedst mening at opdele dit svar i 2, for så vidt jeg kan forstå har du 2 punkter du er utilfreds med:

Leveringstid:
I forhold til leveringstiden så beklager vi selvfølgelig den lange leveringstid, men lampen har desværre været i restordre hos vores producent. Jeg har dykket ned i leveringsinformationen på hjemmesiden på din ordre, her kan jeg se der ved bestillingstidspunktet har stået levering midt november, som jeg vil mene her er blevet overholdt. Vi beklager hvis du har overset dette, vi prøver at gøre det så tydeligt som muligt, og derfor står leveringstidspunktet også altid lige ved bestillings knappen.

Træk på konto:
I forhold til det med at have trukket beløbet 2 gange på din konto, kan dette slet ikke lade sig gøre, men jeg tænker godt jeg ved hvor misforståelsen ligger. Helt kort fortalt, så når du indtaster dit kortnummer så giver du os tilladelsen igennem Nets til at trække det beløb som der jf. din bestillingsoversigt er aftalt. Vi har hverken mulighed for at trække mere, eller trække beløbet flere gange, vi har kun mulighed for at trække mindre.

Det kan ske alt efter aftale med din bank eller kortudbyder at der foretages en reservation af beløbet på din konto, denne reservation bortfalder normalt efter 14 dage til en måned, og er intet vi kan gøre "fra eller til" ved, da det er en aftale mellem dig og din bank / kortudbyder. Da leveringstiden har været over 14 dage / 1 måned, og da vi efter gældende lovgivning ikke trækker beløbet før vi afsender varen, så har vi ikke "udnyttet" reservationen, og beløbet er ført tilbage til din konto. Da lampen afsendes 2 måneder efter hæver vi her beløbet, hvis du ikke har lagt mærke til at beløbet er ført tilbage til dig (frigivet), så kan det godt se ud som en dobbelt trækning, men det er det ikke.

I forhold til at du mener det er for dårligt vi siger du skal kontakte din bank for yderligere hjælp, skal svaret findes i den gældende lovgivningen. vi har kun adgang til meget begrænset information omkring dine kort oplysninger, særligt på grund af GDPR. Vi har derfor ikke mulighed for at tjekke din bankkonto, og vi kan heller ikke kontakte banken for dig, da de selvfølgelig ikke må videregive oplysninger om dig. Da vi prøver at forklare dig, i forhold til du mener at vi af trukket dig dobbelt, at dette slet ikke kan lade sig gøre grundet overstående forklaring, men at du ikke vil acceptere dette, har vi ingen anden mulighed end at bede dig kontakte din bank, da vi ikke kan se mere i vores system.

Hvis du stadig mener vi har trukket dig dobbelt vil jeg derfor igen anbefale dig om at kontakte din bank, for så er jeg sikker på de nok skal tage aktion på det og kontakte os.
Jeg håber du efter overstående forklaring vil genoverveje denne anmeldelse, og lige meget hvad vil jeg i hvert fald ønske dig en god jul :-)

Sebastian (E-commerce)
// Luxlight.dk

Godt gode vare

15 de noviembre de 2024

Hej Frank,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Produktet var helt i top på design

Produktet var helt i top på design. Lamper giver en godt arbejdslyst og er flot også når den er slukket.
Der var lidt vente tid men jeg fik fin orientering under vejs.

7 de noviembre de 2024

Hej Malene,

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.