Umówiłam się na rezonans na 28.03.2026 nadgarstka po skomplikowanym złamaniu, w systemie =MARS=.Przyjechałam z Krakowa do Katowic na umówiony dzień ,po przyjechaniu okazało się że w tym systemie nie w... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Poziom wiedzy specjalistów jest przerażający - jak takie osoby dostały prawo do wykonywania zawodu? Proste zależności między wynikami badań są lepiej znane zwykłemu człowiekowi niż pracującego tu end... Ver más
Przez lata korzystałam z usług Luxmed odplatnie i byłam zadowolona. Czar prysnąl gdy wykupiłam pakiet usług na rok... Brak możliwości zapisać sie do specjalistów, brak możliwosci zrobic podstawowe b... Ver más
Mam bardzo złe doświadczenie z LuxMed w sytuacji wymagającej natychmiastowej reakcji. Po zgłoszeniu zgonu bliskiej osoby trzeba było czekać ponad 6 godzin na przyjazd lekarza, a przez kilka godzin... Ver más
Nie polecam - kłamią i odmawiają pokrycia kosztów leczenia
Nie polecam - odmówili pokrycia kosztów fizjoterapii, bo wcześniejsze leczenie nie odbywało się w placówce luxmedu. Potem tłumaczyli, że to pracodawca odpowiada za treść umowy ubezpieczenia, później, że to rezultat wsłuchania się w potrzeby klientów, podczas gdy to sprytny zabieg pozwalający oszczędzić im kasę w wielu przypadkach, gdy w danym mieście nie ma możliwości wykonania pewnych zabiegów na luxmed - pokażą środkowy palec gdy będziesz chciał się poddać fizjoterapii po zabiegu.
Infolinia jak zwykle niepomocna
Infolinia jak zwykle niepomocna, jakość obsługi pozostawia wiele do życzenia, żeby cokolwiek załatwić trzeba się użerać z infolinią, tracić na to czas i nerwy. Każda prosta z pozoru sprawa nie może zostać załatwiona od ręki, Luxmed na każdym kroku robi problemy ze wszystkim, nie polecam.
Dramat
Dramat, a nie prywatna opieka. Jak uda ci się zapisać na wizytę to cud. Pozbierali klientów, hajs ciągną, a działają gorzej niż NFZ ...
Z całego serca nie polecam
Z całego serca nie polecam , robiłam rezonans magnetyczny głowy 20 października i do tej pory nie ma wyniku . Nie otrzymałam żadnych informacji oprócz tego że wynik będzie dostępny na profilu pacjenta gdy będzie gotowy. Jeśli ktoś ma poważne choroby to prędzej umrze , niż doczeka się wyniku. Ludzie ogarnijcie się, igracie z ludzkim życiem.
Odradzam wszystkim korzystania
Odradzam wszystkim korzystania z luxmed, szkoda tracić czasu. Większość wizyt w ostatniej chwili zostaje odwołana bez znaczenia, czy nfz czy prywatnie. Tak samo z umówieniem na biopsję - termin 3 razy odwołany przed samą wizytą (nawet do godziny). Jest to gorzej niż dno. Oczywiście na wszystkie sytuacje mam pogląd od maja do teraz. Na dzisiejszą wizytę czekałam kilka dni, po czym została odwołana.
Porażka
Porażka. Nie da się umówić do zwykłego pediatry. Zdecydowanie nie polecam
Śmiech NA SALI
Przyjechałem na zabieg 370 km , a tu pani dzwoni , że lekarza nie będzie i wizyta przesunięta na dzień przed Świętami.
Szmaty tak ludzi robić w CH...
Luxmed to żart
To, co obecnie się stało z Luxmed to jakiś żart. Nie informują pacjentów o nagłym wyłączeniu placówki, gdzie miałam już umówioną wizytę. Nie odpowiadają na maile. Na infolinii są niedoinformowani pracownicy mówiący jakieś bzdury.
Badanie rezonansem
Badanie rezonansem, czas oczekiwania bliżej nie określony tylko nikt o tym nie informuje przed zapisem, czekam już ponad 2 miesiące.
Tk w wysokiej rozdzielności...prywatnie…
Tk w wysokiej rozdzielności...prywatnie czyli wysoka opłata......brak informacji że nie działa od 3 dni wydruk płyt czyli nawet po badaniu nie masz obrazu badania nie mówiąc o opisie nawet w ciągu 2 tyg. propozycja z recepcji możesz zalogować się na portal i łaskawie poprosić o przesłanie obrazu badania nie opisu za które już zapłaciłaś/eś i łaskawie czekać jak Ci prześlą obraz badania w ciągu 24 godzin.....i tak go nie uzyskasz bo nie masz możliwości go zamówienia na portalu ale możesz łaskawie pojechać sobie do innych placówek Luxmedu by Ci nagrali badanie za które zapłaciłeś. Pani z rejestracji nigdy nie była na portalu więc nie jest w stanie udzielić informacji jak to działa w rzeczywistości. Luxmed dorabia sobie na prywatnych pacjentach, oszczędzając na kosztach wydruku płytek i ma gdzieś jak szybko Ci potrzebne badanie obrazowe nawet bez opisu. Ważne że zapłaciłeś a potem możesz sobie jeździć po innych palcówkach Luxmedu i prosić o zdjęcie wykonanego obrazu tracąc czas....liczy się tylko że opłaciłeś badanie. Odradzam.....nigdy więcej....Ocena zero
Nie polecam. Nigdy nie ma terminów do zwykłego internisty.
Rezonans miałam mieć z kontrastem
Rezonans miałam mieć z kontrastem, zgłosiłam się wcześniej, ale zmowa milczenia, aż do wejścia do pracowni. Na pytanie kiedy założą mi venflon do podania kontrastu, odpowiedź brzmi, dzisiaj nie ma lekarza i można wykonać badanie tylko bez kontrastu. Jakieś nieporozumienie, zgodziłam się ostatecznie i czekam już tydzień na dokończenie badania z kontrastem. Muszę dojechać 40km w jedną stronę i na dodatek nie wiem kiedy mi wyznaczą. Radzę omijać ich szerokim łukiem.
Kasują nie małe pieniądze za wizyty i…
Kasują nie małe pieniądze za wizyty i jeszcze karzą sobie płacić za parking .
Totalne przegięcie .
Mam wykupiony pakiet medyczny za który…
Mam wykupiony pakiet medyczny za który płacę 125 zł miesięcznie , po 8 miesiącach chciałem zrobić termin u neurologa , kardiologa , stomatologa …. Niestety powiedzieli mi że w moim regionie nic nie da się zrobić i muszę do Szczecina , Koszalina lub Kołobrzegu ! Niestety w każdym kierunku muszę wsiąść przynajmniej 70 km pod uwagę , nie posiadam auta wszędzie musiałbym pociągiem lub autobusem co jest bez sensu ! Zadzwoniłem prosiłem o wyrozumienie i dowiedziałem się że nie umyślnie podpisałem na 24 miesiące …. Złożyłem wymówienie to mi przysłali rachunek na resztę a jak nie zapłacę to będą po sądach ciągać !!! Są nie mili nie potrafią pomóc i ściągają z człowieka pieniądze ! Zrobili mi raty które mi są za wysokie , prosiłem o obniżenie z wiadomością że chce płacić … ale to jest nie możliwe taka jest reguła firmy !!! To jest ostatnia organizacja jaką można dalej polecić ! Niemili i nie potrzebni przybijają do ściany i stać ich na adwokatów ! Ręce z daleka !!!
Cztery miesiące czekania na rezonans w…
Cztery miesiące czekania na rezonans w Toruniu na ul. Kościuszki (od sierpnia 2024). Przyjeżdżam na godzinę w wyznaczonym dniu z odległości ponad 60 km. Dowiaduje się że nie jestem zarejestrowana w Toruniu tylko w Inowrocławiu (w sumie pani nie podała mi w jakim terminie). Na kartce wyraźnie mam zaznaczone że Toruń godz. 8.00-04. 12.24.ul Kościuszki . Prywatnie zrobiłam kreatyninę. Nie zostałam przyjęta w wyznaczonym dniu,osoby decyzyjnej nie było. Następny termin za ponad miesiąc. A jaka pewność że będę przyjęta. Zero skruchy,zero przepraszam .Pani w rejestracji to nie jej wina tylko infolinii. Skandal. Składam skargę do NFZ
Obsluga klienta jest beznadziejna
Obsluga klienta jest beznadziejna! Z botami latwiej sie porozumiec! Od miesiaca prosze o wystawienie faktury ale nie potrafia.
Rezonans magnetyczny
Bardzo nie polecam!!!!
16.10 robiłam rezonans magnetyczny miednicy i do tej pory nie otrzymałam opisu. Skandal tyle sie płaci za badanie a nie potrafią sie przyłożyć do tego żeby to w miare szybko zrobić...
неадекваты в колцентре
откуда у них берутся совершенно неадекватные товарищи в колцентре ? моя жена звонила 28 ноября примерно в 18:24 в Варшаве. Товарищ стал буквально орать на нее по телефону и скинул звонок. Откуда вы берете таких персонажей в кол центр ???
Chcąc skorzystać ze specjalistów…
Chcąc skorzystać ze specjalistów wykupiłam jeden z najdroższych pakietów. Po roku dowiedziałam się, że z racji na to że korzystam z pakietu, podnoszą mi abonament o 40%, a w innym wypadku wypowiadają umowę. Udało się zawrzeć jakieś porozumienie, niestety ciągle im mało i pomimo rocznej waloryzacji żądają podpisania porozumienia i zwiększenia wartości pakietu o minimum 20%. Tak jak przedmówcy zapisać się do specjalisty, nie ma terminów, umówić na kolejną wizytę, nie ma terminów, klienci z abonamentem są traktowani jak dojne krowy, za które placówka wybudowała piękne biura i pokupowała wysokiej jakości samochody dla pracowników.
Bardzo nie polecam
Bardzo nie polecam, w ramach abonamentu nie ma terminów, obsługa klienta mówi że nie ma dostępnych grafików na dwa tygodnie wcześniej gdzie ta sama usługa już odpłatnie ma dostępny termin i to na dłuższy okres niż 2 tygodnie. Pani oczywiście nic nie może poradzić, nie wie kiedy są udostępniane grafiki, za to proponuję termin na drugim końcu miasta. Żałosne płacisz co miesiąc, korzystasz od wielkiego dzwonu i jeszcze nie ma terminów
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.