3,2

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Heb een koortsmeter besteld

Heb een koortsmeter besteld, geen bezorging.Mail gestuurd, geen voorraad.Vanaf 11 januari tot nu toe geen reactie, ondanks gevraagd terug storting van mijn geld helemaal niets.Ik denk dat wij aangifte moeten doen om dit soort zaken die niet passen bij ons.

3 de febrero de 2026

Verjaardagscado Flop

Horloge gekregen van mijn vrouw op verjaardag we leven van uitkering dus veel geld voor ons, na twee maanden begon de verf te schilderen. Bedrijf geeft niet thuis. Houd je geld in de zaak. Kop hier niets

30 de septiembre de 2025

Retourneren en contact onmogelijk

5 sterren voor de bezorging want het was er de volgende dag. Echter 1 set oorbellen verkeerd geleverd. Na 3x mailen nog steeds geen reactie gehad. Inmiddels een week verder na de laatste mail en nog steeds geen reactie. Ook op het retourformulier aanmelden geen reactie. Dus ja… verwacht geen service of dat je iets retour kunt sturen.

19 de noviembre de 2025

Pakket al 6 weken kwijt, geen reactie van Luxury bracelet

Ondertussen na 6 weken nog steeds geen ring en geen geld terug. Geen reactie op mails en dm. Helaas pakt post nl het niet op, want de verantwoordelijkheid ligt bij de verzender. Maar ja, die reageren niet. Ondertussen hebben ze me wel geblokkeerd op Facebook. Erg kinderachtig.

17 de septiembre de 2025

Koop hier nooit

Twee dezelfde armbanden besteld en gekozen voor achteraf betalen via Klarna. Drie armbanden geleverd gekregen in allemaal andere kleuren (ik had twee witte besteld). Gemeld en gevraagd wat te doen maar geen enkele reactie op mail, Instagram of contact formulier. Dus al een tijdje terug teruggestuurd. Wordt nu niet in Klarna afgemeld dat het is ontvangen terwijl ik er bewijs van heb. Daarnaast staat er, sinds ik de retour bij Klarna heb gemeld, nu een bedrag van 2,95 open. Dit terwijl verzending gratis is en dit staat ook op de website. Koop hier nooit!!

28 de junio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Er werd een armband geleverd met slechte sluiting

Er werd een armband geleverd, waarvan de sluiting niet in orde was en ik de armband meteen verloor.
Verschillende mailtjes gestuurd maar geen antwoord gekregen.
Uiteindelijk één mailtje met : maak een foto. Dat ging dus niet meer.
Goede bedrijven onderscheiden zich door bij klachten de klant niet te negeren.

15 de julio de 2024

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.