2,0

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Beställde när de hade 70% res innan de…

Beställde när de hade 70% res innan de la ner bolaget en pyjamas som jag returnerade och fick svar tillbaka att de fått, trots detta uppdaterade de ändå inte min betalning så måste betala nu ändå trots att jag lämnat tillbaka dom. Extremt dåligt att dom inte svarar på varken Mail eller kundtjänst heller. Rekommenderar ingen att köpa därifrån

18 de enero de 2025

Har inte fått min order på 3v

Har inte fått min order på 3v, beställde på utförsäljningen, fick bekräftelse efter 1v att de blivit försenat och att de kommer skicka ett till mail när paketet är postat nu har de gått snart 1 månad inget paket postat ingen respons på mitt mail kring vad som skett och fakturan ska strax betalas? Sjukt dåligt

13 de enero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Det värsta företaget som existerar

Det värsta företaget som existerar, kläderna efter några tvättat är helt tunna och tappar färg, mjukisbyxorna tappar så mkt svarta tussar, kundservicen är något av det värsta! Så illa att jag behövde vända mig till Linn personligen för att få ett svar pga kundtjänsten dröjde så länge med att svara på Mail.
KÖP ALDRIG HÄR!!!!!

14 de agosto de 2023

Blivit så mkt sämre

Hade så himla sköna tjocka hoodies förr, men nu har dom blivit tunna som en HM hoodie, bara att den kostar 800 kr mer... kvalitén har gått ner sig rejält men inte priserna. Så himla besviken då jag verkligen verkligen gillade era gamla hoodies. Och sen att man får betala en returavgift på 99 kronor när man vill skicka tillbaka är det sjukaste jag har sett faktiskt, kommer ALDRIG handla igen. Tråkigt att ett tidigare bra märke gått ner sig så mycket, men såklart, alla vill väl tjäna pengar......

22 de marzo de 2024
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Köpte ett par mjukisbyxor som jag valde…

Köpte ett par mjukisbyxor som jag valde att returnera på grund av dålig passform. Betalade 749kr för byxorna + dyr frakt. Fick därefter endast tillbaka 591kr för att dom drar en svindyr ruturavgift på 99kr. Kan inte förstå mig på att ett företag gör såhär, så tråkigt. Har därefter mailat kundservice men ej fått svar på mitt klagomål. Kommer ej handla här igen.

7 de marzo de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Magiska hoodtröjor

Magiska hoodtröjor, lever i mina 2 stycken jag har! Underbar passform, tjockt och härligt material som inte ändrar sig efter tvättar. Tvättar dem säkert 1 gång i veckan och de är lika fina än!

16 de febrero de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Köpte en grå hoodie nu i december som…

Min pojkvän Köpte en grå hoodie nu i december som var. Vi har köpt hoodies där innan men denna gången märkte vi att dom för det första gjort om materialet till ett tunt billigt HM material. Dock Köpte vi en storlek L den satt bra ändå och vi valde att behålla. Men sen tvättade vi den EN gång och den har krympt till en XS??? Fast att vi följt tvättanvisningen🤣. Pengar i sjön. Detta var tredje och sista hoodien härifrån. Gör om gör rätt, med tanke på erat otroligt höga pris.

21 de enero de 2024
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jag älskar hur den gråa hoodien sitter…

Jag älskar hur den gråa hoodien sitter och ser ut. Kvalitén är dock väldigt dålig men tanke på det höga priset. Den blev nopprig efter endast EN tvätt och jag tvättade enligt anvisningarna. Den saknade även lite färg på trycket när jag fick hem den…

11 de octubre de 2023

Gick minus på mitt köp

Först en dyr frakt avgift, sen var passformen på hoodien jag beställde helt fruktansvärd i passformen. Gör därför en retur, och får betala 99 kr i returavgift. Det var första gången jag beställde från detta märke och absolut den sista gången också!
Betalade då 950 kr gör hoodie + frakt, får sen tillbaka 791 kronor för det drar 99 kr på summan av hoodien som kostade 890. Så har gått minus på en tröja som jag inte ens vill behålla!
Man fick dessutom inte med någon retursedel så man blir tvungen att skriva ut den själv

4 de octubre de 2023

Dålig kvalite

Köpte deras mjukisbyxor för ett tag sen men det går knappt använda dom utan att det ligger massa ludd överallt. Har även försökt att tvätta dom men det blir inte bättre.

13 de septiembre de 2023
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Beställde deras gråa hoodie och var…

Beställde deras gråa hoodie och var jättenöjd med utseendet på tröjan. Tyvärr efter bara ett fåtal användningar blev tröjan helt nopprig.. har inte ens kunnat tvätta hoodien eftersom jag är rädd att den ska förstöras i tvätten ännu mer. Tycker man man förvänta sig bättre kvalité för 700kr

13 de septiembre de 2023
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jeg skulle returnere det ene plagget…

Jeg skulle returnere det ene plagget jeg hadde bestilt som kostet 316kr. Da jeg legger inn returen er det 289kr i return fee, så jeg altså får igjen 27kr for plagget. Vil selvfølgelig ikke gjøre en retur da, og må heller prøve å selge plagget på egen hånd. Slik praksis gjør at jeg ikke tør å bestille flere ganger herfra, i frykt for at klærne ikke passer og jeg må gjøre en retur.

2 de agosto de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Avbruten order pga slut i lager

Beställde ett par kostymbyxor eftersom jag är lång och behöver långa byxor. De va på 50% så beställde fort som attsingen. På hemsidan stod de att de fanns kvar när jag beställde. 1,5 vecka senare får jag ett mejl som säger att de utan vidare har avbrutit min beställning och lämnat tillbaks pengarna då produkten inte finns i lager. Men om man tittar på hemsidan går fortfarande det att beställa samma byxor? Fick en rabattkod på 20%, men tycker de då att jag ska beställa nya och få 20% jämfört med dem 50% jag hade innan? Det var ju en klen tröst. Synd för har hört bra om deras byxor.

28 de junio de 2023

dålig kvalitet

I höstas beställde jag en väldigt snygg hoodie från LXA. Efter endast några användningar och en tvätt blev hoodien jätte nopprig.
När jag senare skulle publicera en recension på deras sida gick det inte. Kanske var det för att det var ett dåligt omdöme?
Hade hoppats på bättre kvalite för en hoodie som kostar 600-700kr

1 de octubre de 2022
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Omständig returprocess

Jag beställde kläder från LXA och det var ett set. Kläderna var fina men ett utav plaggen satt inte så fint på mig så jag tänkte skicka tillbaka detta plagg. Man gör sin retur online och så kommer någon och hämtar plagget man vill returera. Jag köpte något som kostade 299 kr och jag skulle behöva betala 100 kr för att ens kunna returera mitt plagg. Så de skulle ta ytterligare 100 kr från mig för att jag sen ska behöva vänta runt 1-2 veckor innan jag får min 199 kr tillbaka. De skulle dessutom hämta mitt plagg runt midnatt. Alla dagar som var tillgängliga för upphämtning, så var tiden alltid runt midnatt vilket inte är så optimalt. Hela processen gjorde allt komplicerat vilket nu har gjort att jag inte är jättesugen på att handla härifrån igen pågrund av returprocessen.

7 de diciembre de 2021
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ingen returbekräftelse på över 2 mån.

Enkelt att göra en retur men returen har inte registrerats och inte fått någon återbetalning, och skickade tillbaka paketet för mer än 2 månader sen, efter deras första kollektion. Samma har hänt för några vänner.

24 de noviembre de 2020

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.