Der er styr på tingene. Super nem afhentning hvor alt stod klar. Nem montering med gode vejledninger ved at skanne QR-koderne på de enkelte enheder. Søde og hjælpsomme medarbejdere.
La empresa ha respondido
Flotte oplevelser med Lydtildinfest. Har før haft brugt Lydtildinfest til last minute opgaver i forbindelse med DJ jobs. Kristian som står bag har altid tingene på lager, eller finder en løsning.... Ver más
Kristian fra Lydtildinfest kan virkelig noget når det kommer til service. Vi bookede lyd og lys til en større fest, og det var mildest talt bare nemt det hele. Nemt at afhente, nemt af sætte op, n... Ver más
La empresa ha respondido
Kan kun smide 5 stjerner efter lydtildinfest.dk. Da vi stod 2 dage før vores bryllup pludslig uden musik. Skrev jeg til dem, fik hurtigt svar og opgaven blev klaret men en absolut og professionel s... Ver más
Lad os omdanne dit arrangement med vores kvalitetsudstyr, i form af: Festhøjtalere, diskolys, røgmaskiner eller en kompetent dj. Med over 500 fester i bagagen, er du i trygge hænder, når du booker en fest igennem os.
Sverigesgade 10, 4690, Haslev, Dinamarca
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Udover en meget uvelkommen modtagelse da vi hentede udstyret havde vi egentlig været rimelig tilfredse. Men da vi skulle aflevere udstyret tilbage, havde vi ikke lige gættet at vi selv skulle åbne en stor port for at aflevere udstyret og gik istedet ind ad døren ved siden af som lignede et kontor/reception. Herefter kom en medarbejder ude fra som helt utroligt ubehageligt overfuset min kone og jeg. Fuldstændig uprovokeret taler han virkelig grimt og nedladende til os. Vi kommer ikke igen.

Respuesta de Lydtildinfest
Super nemt at booke, alt spillede og det var nemt at hente, sætte op og aflevere!

Respuesta de Lydtildinfest
Hurtig og præcis service også da jeg skulle foretage ændringer i bestilling undervejs.kan anbefales

Respuesta de Lydtildinfest
Kristian fra Lydtildinfest kan virkelig noget når det kommer til service.
Vi bookede lyd og lys til en større fest, og det var mildest talt bare nemt det hele. Nemt at afhente, nemt af sætte op, nemt at tage ned, og nemt at aflevere.
Udover det, så oplevede vi en enormt fleksibilitet i forhold til af afhentning og aflevering, samt et service niveau alle i servicefag kunne lære noget af.
Det er ikke sidste gang vi gør brug af Lydtildinfest!

Fantastisk oplevelse! ⭐⭐⭐⭐⭐
Jeg kan varmt anbefale lydtildinfest.dk. Servicen var helt i top fra start til slut. Kommunikation var hurtig og professionel, og udstyret blev leveret til tiden og var supernemt at sætte op.

Respuesta de Lydtildinfest
Fuldstændig nemt og problemfrit. Alt udstyr skulle bare sættes i stikkontakten og så var der fest. Kan varmt anbefales.

Respuesta de Lydtildinfest
Vi anvendte lydtildinfest til vores bryllup, og alt fungerede som det skulle - Både udstyret under festen, opsætningen og kontakten i forbindelse med forberedelserne. Altid hurtige svartider, og nem og fleksibel service - Stor anbefaling!

Respuesta de Lydtildinfest
Nemt, professionelt og godt udstyr. Tjek på tingene og nemt at få kontakt til ejere, selv om søndagen. Fungerer upåklageligt

Respuesta de Lydtildinfest
Fantastisk godt anlæg vi lejede til vores bryllup her d. 21.06.25. Anlægget og lysten var med til at give den helt rigtige stemning på dansegulvet. Var virkelig nemlig net at vi blot fik det leveret og afhentet dagen efter.
Kan klart anbefales!😃

Respuesta de Lydtildinfest
Vi er så tilfredse med både baren og bordene vi lejede og ikke mindst Kristians gode service og vejledning. Kan på det varmeste anbefale firmaet og konceptet til andre

Respuesta de Lydtildinfest
Kan helt klart anbefales, god service og god lyd.

Respuesta de Lydtildinfest
Super nemt! kan klart anbefales. Lejet en soundboks til en 18-års, som spillet hele aften uden problemer - Kan kun anbefales.

Lejet soundboks i Haslev med ekstra Batteri
Super let og fungeret perfekt

Respuesta de Lydtildinfest
Super god service og kommunikation med Kristian. Han var eminent til at vejlede mig i, hvilke elementer jeg skulle booke, og var sød til imødekomme mine præferencer for levering og afhentning. Desuden var der altid hurtig svartid fra Kristian. Og højtalerne spillede op til dans hele natten, og det var nemt at stille op selv (også ene kvinde)! Kan varmt anbefale at bruge Lydtildinfest til alle :-)

Respuesta de Lydtildinfest
Alt fungerede godt! Tusind tak for god service.

Respuesta de Lydtildinfest
Alt spillede til studentergilde. Lejede pakken til 150 personer (Kan anbefales også selv om man er under 150 personer) næsten nyt udstyr. Rigtig god service og vejledning. Rigtig sød ejer. Lejer klart igen en anden gang👍

Respuesta de Lydtildinfest
Más información sobre otros tipos de reseñas.