Lyla har et veldig fint merke, det er masse pene og fantastiske smykker, ringer og øredobber! Det er så mye fint du får kjøpt deg der får en super bra pris. Hvis du er ute etter fantastiske fine,pene,... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jag beställde två ringar. En med en tiger på och en ring med texten ”amour”. Tycker den ena ringen var mycket snygg! Däremot såg amour-ringen helt annorlunda ut i verkligheten än på deras hemsida! På... Ver más
Información sobre la empresa
- Joyería
- Servicio de comercio electrónico
- Tienda de accesorios de moda
- Orfebre (oro)
- Diseñador de joyas
- Fabricante de relojes
Escrito por la empresa
LYLA är ett svenskt smyckesvarumärke som skapar trendiga, lättburna smycken för vardag och fest. Vi fokuserar på tydlig design, hög finish och ett uttryck som passar den skandinaviska stilen, allt från ringar och örhängen till halsband och armband. Vårt sortiment innehåller både klassiska och mer statement-inspirerade former, ofta med detaljer som pärlor, stenar och polerade ytor. Vi säljer online och skickar till kunder i Sverige och Norden. När du beställer hos oss får du en tydlig orderbekräftelse och vi håller dig uppdaterad med leveransinformation när din beställning packas och skickas. Leveranstider kan variera beroende på fraktval och belastning hos fraktpartner, men vårt mål är alltid att hantera ordrar så snabbt och korrekt som möjligt. Kundupplevelsen är viktig för oss. Om något känns fel med en produkt eller om du har frågor kring din order, hjälper vi dig att reda ut det och hitta en lösning. Vi uppmuntrar också alla kunder att lämna en ärlig recension på Trustpilot, både när allt är perfekt och när vi kan bli bättre.
Información de contacto
Suecia
- info@lyla.se
- lyla.se
Ha contestado el 87% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Har fortfarande inte fått mitt paket…
Har fortfarande inte fått mitt paket fast det stod 1-2 dagar har gott en vecka och har inte fått något svar allts från lyla
Jättefina smycken
Jättefina smycken, jättebra priser oxå och många fina smycken❤️
Så utrolig fine smykker
Så utrolig fine smykker, bra videoer og hyggelige!!
Elsker smykkene og ringene deres de er…
Elsker smykkene og ringene deres de er unike og veldig fine. Jeg anbefaler å kjøpe fra LYLA.👌🏻🔥
Godt fornøyd med kjøpet.
Skikkelig bra kvalitet på smykkene og man får det man ser på bildene. Må ikke vente noe lenge på smykkene til å komme og hvis man kjøper noe til over 599 får man gratis frakt. Kommer 100% til å kjøpe flere smykker fra Lyla💝
FEM STJERNERS!!
Opplevelsen med LYLA er at produktet er super bra, og holder godt! Kvaliteten er god, og ser bra ut.
Jeg elsker Lyla de har kjempe fine smykker💕💕💕💕og mega bra kvalitet
Jeg elsker Lyla de har kjempe fine smykker osv!💕de er veldig bra kvalitet på smykkene, og de har mange forskjellige typer noe som gjør at du altid vil finne noe du liker!🩷anbefales på sterk nivå!💕
Smykkene tok kjempe fort å komme og de…
Smykkene tok kjempe fort å komme og de passer kjempe bra, jeg kommer til å kjøpe masse mer smykker. De er enda finere i ekte 😍
Jag älskar era smycken dom är så fin😍❤️
Älskar!!!!
Underbara smycken, vackert designade och fantastisk kvalitet! Rekommenderar starkt till alla som vill ha fina smycken till superbra priser💞💞
Elsker smykkene
Elsker smykkene! Jeg dusjer trener med dem, de holder seg helt fine!💓
Veldig bra!
Lyla sender varene fort og trygt og har…
Lyla sender varene fort og trygt og har kjempe fine smykker elsker de så mye❤️❤️
Lyla har verdens fineste smykker og…
Lyla har verdens fineste smykker og ringer💗 Kvaliteten er veldig bra og man merker at det er lagt mye tid og omtanke i designene💕smykkene og ringene passer perfekt til stilen min, og de piffer opp alle antrekk 💗Anbefales på det sterkeste💗
Di har kjempe bra smykker og ringer og…
Di har kjempe bra smykker og ringer og bra kvalitet på det så gå og kjøp smykker og sånn fra lyla
Jeg bestilte en ring fra Lyla
Jeg bestilte en ring fra Lyla, det tok 2 uker før den kom. Jeg elsker denne ringen og elsker alle de andre designene de har. Opplevelsen min var strålende
Lett og handle fra
Veldig fine jewelry der elsker dem!!❤️
jeg elsker smykkene deres det er veldig…
jeg elsker smykkene deres det er veldig bra kvalitet har alltid på smykkene deres!
Elsker smykken blir ikke annen farge ❤️
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.