Virkelig god oplevelse
Virkelig god oplevelse. Sød og tålmodig kørelære, god undervisning og trygt hele vejen igennem. Kan klart anbefales
Køreskolen Lynge ejes og drives af godkendt kørelærer Lisbet Lynge. Køreskolen har teorilokaler i centrum af Silkeborg, tæt på banegården, trafikterminalen og byen. Hos Køreskolen Lynge kan du også tage kørekort, selvom du bor i f.eks. Bryrup, Fårvang, Kjellerup, Ry, Hammel, Gjern, Them eller Ans.
Nygade 37B, 8600, Silkeborg, Dinamarca
Virkelig god køreskole. Lisbet har være super hyggelig at kørende og god til at hjælpe en igennem hele forløbet. Vil klart anbefale
Alt var som dette skulle være, der er intet at sætte en finger på! Super sød og dygtig kørelærer, jeg kan varmt anbefale stedet
Meget nærværende og faglig dygtig kørelærer. Stort engagement og observant ift den enkelte elevs udfordringer. Stor og helhjertet anbefaling. Bedre kørelærer findes ikke.
Lisbeth er super sød og meget tålmodig med en, helt perfekt som kørelærer!! Super god tid jeg havde med at tage kørekort, netop pga. køreskolen
Jeg har netop taget mit kørekort ved Køreskolen Lynge, og det har været en god oplevelse hele vejen igennem. Lisbet er dygtig til at gøre teorien enkel og overskuelig samtidig med at hun er nærværende og fyldt med humor. Selvom jeg var nervøs for at skulle tage et kørekort og var sidst i 20’erne, var jeg tryg fra første dag bag rattet med Lisbet. Jeg kunne ikke forestille mig en bedre kørelærer og kan kun komme med de allervarmeste anbefalinger.
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.