Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg har fået en lampe i gave. Den er gået i stykker indenfor fristen ift. reklamation. Imellem tiden er en af de selvstændige afdelinger hos Lyspunkt lukket ned (hvor lampen er købt), hvorfor je... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hj belysning Jeg har været inde i deres butik og købe en PH bordlampe. Dejligt med ordentlig rådgivning og faglig kompetence vedrørende lamper og pærer Dejlig stor butik med et stort udvalg af la... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Selve online handlen var fin nok og lampen er virkelig flot. Dog savnede jeg lidt info undervejs ifht. hvornår ordren ville komme. GLS dukkede op med pakken inden Lyspunkt havde sendt mig bekræftels... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de iluminación

Información proporcionada por diversas fuentes externas

LYSPUNKT er Danmarks nye belysningskæde med fokus på eksklusive designerlamper. LYSPUNKT er skabt til alle Jer, der elsker smukt design, lækker finish og gennemtænkt funktionalitet. Og til alle Jer, der har drømt om at opleve verdens mest kendte og anerkendte designerlamper under samme tag. For Jer er LYSPUNKT det nye samlingspunkt. Vi forhandler et stort udvalg af designerlamper, hvor blandt andet mærker som Le Klint, Verpan, Artemide, Light Point samt Lampefeber er repræsenteret. Foruden designerlamper råder lyspunkt.dk over et stort udvalg af lyskilder samt belysningstilbehør.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Mangelfuld og arrogant service

Jeg har fået en lampe i gave.
Den er gået i stykker indenfor fristen ift. reklamation.
Imellem tiden er en af de selvstændige afdelinger hos Lyspunkt lukket ned (hvor lampen er købt), hvorfor jeg bliver henvist til hovedkontoret. Jeg bliver sendt frem og tilbage i processen.
Det er mig stadig uforståeligt, at det kan være SÅ problematisk at skulle oprette en reklamation. Man skal blandt andet selv betale porto for, at sende lampen afsted, og kommunikationen oplever jeg på ingen måde særlig imødekommende eller serviceminded. Jeg bliver desuden henvist videre til fabrikanten af lampen som ligeledes er meget uforstående over for situationen, da det er Lyspunkt, der SKAL varetage reklamationen.
Summa summarum: pyt med lampen, men Lyspunkt har ihvertfald nogle seriøse udfordringer med deres kundeservice niveau og kan helt klart optimere denne del.
Jeg handler der ihvertfald ikke mere.

1 de agosto de 2023

Kan ikke anbefales!

Jeg bestilte en VP9 lampe d. 8 maj og et par dage efter får jeg så leveret to brødristere i stedet for. Jeg skriver en mail til lyspunkt om, at de har leveret det forkerte til mig, og at jeg skal bruge lampen hurtigst muligt, da det er en fødselsdagsgave som skal gives lørdag. De svarer så tilbage at de ville sende lampen til mig med levering dagen efter, altså om fredagen. Jeg får så selvfølgelig ikke lampen hverken fredag, lørdag eller søndag. Hele denne mailkorrespondance foregår med den mest uhøflige salgsassistent, som kun tænker på at få de to brødristere igen. Jeg kan ikke anbefale denne virksomhed til nogen.

8 de mayo de 2023

Hj belysning

Hj belysning
Jeg har været inde i deres butik og købe en PH bordlampe.
Dejlig stor butik med et stort udvalg af lamper
Jeg kan kun anbefale den her fra

24 de marzo de 2023

HJ Belysning Køge

HJ Belysning Køge
Spurgte efter en akryl ophængningsplade til Le Klint Swirl medium, som jeg i øvrigt havde købt 2 af i butikken tidligere. Fik sms et par dage efter den 7/2 23 med besked om, at man ikke kunne hjælpe mig fordi den ikke fandtes som løs del hos Le Klint !!! Slut
Har nu købt pladen i Rødovre Centrum med inskription Le Klint for den nette sum af kr. 100,-
Undskyld mig - men jeg syntes det er rystende at man er i stand til at levere en sådan inkompetence på ens kerneforretning.
I øvrigt finder butikken ingen anledning til at besvare
hverken SMS eller mail om emnet. Det er åbenbart bare en ny dag på kontoret.
butik af

6 de febrero de 2023

Verdens dårligste behandling

Jeg har aldrig nogensinde før, oplevet så dårlig behandling.
Min kæreste og jeg kommer ind i butikken for at ville købe LED lys, spots og en lampe. Vi henvender os ved skænken, og manden spørger pænt hvad han kan hjælpe med. Vi forklarer kort, og han siger så at han ikke ved så meget om LED og spots, men at hans kollega gør, der sidder på kontoret. Han siger vi bare kan gå ind og snakke med ham.
Vi når ikke ind på kontoret men kun til døråbningen, og her siger kollegaen så mega vredt: "Fis af, jeg snakker i telefon. Det ved han også godt!", og hentyder til sin kollega.
Fis af!?!?!?
Hvem i alverden snakker sådan til andre mennesker!? Og så på sit arbejde.. 😳
Kollegaen trækker på skulderen..
ALDRIG nogensinde om jeg sætter mine ben der igen!!
Vildt uprofessionelt, og han burde ikke arbejde med kunder!
Vi var virkelig SÅ chokeret!!
Og jeg er stadig rasende her to dage senere!
Hvis lyspunkt kunne få 0 stjerner havde de fået det!!!

8 de marzo de 2023

Dårlig oplevelse.

Bestilte en AJ Bellevue designerlampe der blev leveret med transportskade. Det kan ske men emballagen er simpelthen ikke egnet til forsendelse.
Fik returneret lampen og modtog ny lampe tilsyneladende uden skader på emballagen.
Da jeg åbnede kassen på lampe nr. 2 var stofledningen kappet over.
Endnu en returnering inden jeg fik pengene retur.
Efter at have sundet mig ovenpå de dårlige oplevelser og modtaget en gavekort på 250 DKK som kompensation ville jeg bestille lampen igen for 3. gang. og bruge mit gavekort.
Nu svarer virksomheden ikke.
Kan ikke anbefales.
Jeg har alt i alt haft en rigtig dårlig oplevelse med nethandel hos lyspunkt.

23 de enero de 2023

Super god oplevelse

Super god oplevelse. Købte en lampe til markedets billigste pris. Hurtig levering. Perfekt. Handler gerne samme sted en anden gang

24 de noviembre de 2022

Vi kiggede på VP Globe lampen

Vi kiggede på VP Globe lampen, fik oplyst at de kunne lave den billigere da den snart kom på tilbud (ekstrem gid service, så vi ikke blev snydt) det endte med vi også købte en PH 05 i sort da vi fik en god behandling og pris.

Siden købte vi to flowerpot lamper.

Næste lampe bliver hel sikkert igen herfra.

18 de marzo de 2022
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Købte en flowerpot vp7 lampe

Købte en flowerpot vp7 lampe. Kunne tydelig se da jeg modtog lampen, at den havde været åbnet før. Plastikken var revet i stykker, krympeflexen på ledningen ved enden,ødelagt.

8 de enero de 2022

Hej Karina,
Tusind tak, fordi du har valgt at gøre brug af Trustpilot, så vi kan forbedre os. Vores ønske er at have rigtig glade kunder hver gang, så det gør os selvfølgelig triste, at du har haft en skidt oplevelse.
Kan du give os lidt mere information omkring din ordre, så vi kan se, hvor den gik galt? Som udgangspunkt ombytter vi altid, hvis du ikke er tilfreds med din vare.
Vi håber, at du vil kontakte os, så vi kan finde en fin løsning sammen.

De venligste hilsner
Frederik
Elsalg.dk

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har haft en rigtig god oplevelse med…

Har haft en rigtig god oplevelse med Lyspunkt. Bestilte mandag eftermiddag og onsdag formiddag modtog jeg allerede min lampe. Hurtig service og fuld tilfredshed med den ankomne vare. Samt den bedste pris på Pricerunner. 5 ud af 5 stjerner her fra.

3 de noviembre de 2021

Hej Christina,
Det er helt igennem fantastisk, at vi har givet dig sådan en god oplevelse med at handle hos os. Vi stræber så vidt muligt altid at give vores kunder en glædelig oplevelse, så vi er glade for, at det er lykkes denne gang også.

Vi ønsker dig en skøn dag!
De bedste hilsner
Frederik
Elsalg.dk

Upåklagelig service ved problemer

Det er så nemt at give fem stjerner hvis man bestiller en vare, og den så bare kommer - men det er jo bare ret normalt. Der mangler en kategori, der virkeligt viser, om man trygt kan handle. Vi bestilte en lidt speciel lampe. Leveringen tog lidt længere tid - men vi fik besked herom. Ca. et halvt år senere går den i stykker, hvorefter vi får uden antydning af problemer får fuld erstatning. Se DET er god service. Lampens fejl var jo ikke forhandlerens skyld - Lyspunkt endte formentlig med at tabe penge på dette - men vi som kunde fik bedst mulig betjening. ****** 6 Stjerner!

29 de octubre de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering af lampe og lyspære til under konkurrentpris. Alt virkede og jeg er rigtig glad for mit køb.

23 de julio de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ser stort på købers rettigheder

Lyspunkt.dk / Elsalg.dk ser stort på gældende lovgivning og udnytter det faktum, at forbrugerombudsmanden er overbebyrdet, til at nægte forbrugeren sin ret.

Svar:
Lyspunkt#283538

Svar 2: Jeg henvendte mig på en lampe, i havde annonceret på nettet, tydeligt markeret med produkttekst, billede og pris. I meddelte mig at prissætningen var en fejl, fra jeres annoncepartner [google], som viste lampen til en forkert pris. Jeg ville naturligvis gerne købe lampen til den annoncerede pris, hvilket i siden har nægtet. Nummeret referer til support-tråden, pr. mail, hvor jeres produktchef ved el-salg.dk går ind i sagen. Han mener at jeg havde henvendt mig i ond tro. Det til trods for at pricerunner.dk viser, at den specifikke lampe har været sat til samme pris adskillige gange ved Lyspunkt.dk. Selv i skrivende stund, kan man finde samme lampe annonceret til prisen med et billede. Hvis der er tale om en fejl, er det påfaldende, at det fortsat er tilfældet så lang tid efter første henvendelse.

8 de junio de 2021

Hej Bo,

Tak for flytningen af din anmeldelse, så den ligger under korrekte domæne.

Hos lyspunkt.dk holder vi os efter lovgivningen og forholder os altid efter købeloven. Vi finder ingen ordre i vores system med dit navn eller mail ud fra det oplyste #-nummer.

Har du en bestilling, hvori beskrevne er hændt vil meget gerne høre fra dig på mail salg@lyspunkt.dk eller tlf. 70201113

God dag

Mvh lyspunkt.dk

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Indtil Videre ikke modtaget den købte…

Indtil Videre ikke modtaget den købte lampe d 29 maj. Leveringstid 3-4 dage . Roste dem ellers for prisen og man svarede: at man så frem til at levere i slutningen af ugen. Nu er det fredag d 4 juni. Intet hørt. Med mindre man levere pakker lørdag og søndag skal nok ikke forvente levering sidst på ugen . Skuffende så langt. Bestillingsnr.: 3827462

4 de junio de 2021

Hej Martin,

Vi er kede af varen har været længere undervejs. Jeg har lige sendt dig en opdaterende mail omkring din ordre og levering.

God dag til dig.

Mvh Lyspunkt.dk

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.