Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

LYTE er en gamechanger! 💧 Det smager fantastisk, også uden alt det unødvendige sukker og tilsætningsstoffer. Perfekt efter træning eller en lang dag på kontoret – jeg føler mig hurtigt mere hyd... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig god drik til både før og efter træning. Man får de vitaminer man har behov for intet sukker eller søde stoffer tilføjet. Kun ren vitaminer og virkelig god smag💪🏼 Kan stærk anbefale LYTE!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super lækker elektrolytdrik som har den helt rigtige smag samt virkning! Gode ingredienser, hvor man bare får lige hvad er nødvendigt 😍😍 10/10

Información sobre la empresa

1. Proveedor de bebidas gaseosas
  2. Centro de fitness
  3. Club de artes marciales
  4. Club de corredores

Escrito por la empresa

Dansk tappet og produceret funktionel elektrolyt drikkevare. Hos LYTE tror vi på at det start hos en selv. Derfor er vores mission at hjælpe folk at blive en bedre version af sig selv, tår for tår.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Fænomenalt produkt!

Fænomenalt produkt!

LYTE startede som en træningsdrik for mig.
Nu er det også den, jeg rækker ud efter i hverdagen.
Den er min go-to til maratonløb,
men smager for godt til kun at blive brugt dér.

Kan klart anbefales herfra <3

5 de enero de 2026

Bedste elektrolytdrik!!!

2 de noviembre de 2025

Respuesta de LYTE

Tak for de fine ord. Det glæder os at du har haft en god oplevelse! 😀

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har drukket Lyte i et godt stykke…

Jeg har drukket Lyte i et godt stykke tid nu og ikke nok med det smager godt, så er det også super godt til at hydrerer og recover efter træning. Klart et produkt jeg kan anbefale og stå inden for

24 de noviembre de 2025

Hej San,
Vi glade for at kunne støtte dig i din aktive livstil som professionel MMA fighter. Vi ved det kræver det bedste af det bedste for at yde sit yderste.

Lyte 10/10!!!

Jeg synes lyte smager virkelig lækkert! Plus er det nogle rigtig søde og passionerede drenge der står bag det :).

1 de octubre de 2025

Hej Pershian,
Vi takker mange gange for de fine ord :)

Lyte elektrolytdrik

Lyte leverer en elektrolytdrik, der smager overraskende godt. Den er ren, frisk og nem at drikke, uden kunstig eftersmag. Kort sagt: Den gør jobbet og smager virkelig godt.

24 de noviembre de 2025

Hej Marcus,
Vi ved at du er en loyal kunde og vi takker mange gange for støtten :)

Kan helt klart anbefales

Kan helt klart anbefales, Perfekt før man skal til træning, drikker altid en før jeg skal til kamp :)

15 de noviembre de 2025

Hej Sammy,
Tusind tak for at tage tiden til at skrive en anmeldese!

Lyte er fremragende

Lyte er et fremragende produkt - man får følelsen af en læskende sodavand uden at blive proppet med kalorier. Derudover er det hydrerende og kan anbefales dagen derpå også 😂

10 de septiembre de 2025

Hej Simon,
Det glæder os med de fine ord. Det vigtigt at få fyldt op på elektrolytter dagen derpå :)

Virkelig godt

Virkelig godt produkt og utrolig god service. Kæmpe plus herfra!

23 de noviembre de 2025

Hej Filip,
Vi takker fra LYTE teamet!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig god drik til både før og efter…

Kan stærk anbefale LYTE!

30 de abril de 2025

Hej Enea,
Vi er glade for at have hjulpet dig med din aktive livstil. Fornøjelsen er på vores side!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Smag, design og funktionalitet. Mere kan man ikke bede om.

Endelig nogen der leverer et alternativ som smager bedre og ser bedre ud, med de funktionelle fordele af elektrolytter!
Glæder mig til der kommer flere smagsvarianter!

29 de septiembre de 2025

Hej Andrim,
Vi er glade for at du kan lide vores elektrolytter. V glæder os til at lancere nye varianter!

Fantastisk produkt

Lyte er virkelig forfriskende — ren smag, ingen kunstig sødme, og det hydrerer hurtigt. Jeg drikker det efter træninger. 🏃‍♀️

23 de noviembre de 2025

Hej Tatiana,
Vi er glade for din gode oplevelse :)

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.