Maakeenliedje Opiniones 51

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,3

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Geen communicatie mogelijk. WhatsApp word niet op gereageerd , @mail ook niet .. Was erg tevreden met het eerste liedje , maar deze zou geplaatst worden op Spotify?? Nog niet gedaan. Nieuw lied... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dankjulliewel voor het maken van het prachtige liedje en jullie openheid (samen met IA) hierdoor voelde het eerlijk en puur en kwam het zowel bij mij als bij mijn vriend binnen wat het Kwetsbaar en he... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Van het begin tot einde ben ik ontzettend goed geholpen. Angelo heeft veel verschillende songteksten en melodieën laten horen om voor onze collega een geweldig liedje te maken. Wist ik het niet... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alle steekwoorden die ik meegaf waren er mooi in verwerkt. Resultaat was boven verwachting! Duurde iets langer - kwam omdat er iemand ziek was. In dat geval handig om even een kleine terugkoppeling t... Ver más

Información sobre la empresa

1. Editorial musical
  2. Proveedor de regalos corporativos

Escrito por la empresa

Maak een Liedje – Jouw verhaal, verpakt in muziek Bij Maak een Liedje geloven we dat elk verhaal het verdient om gehoord te worden. Daarom maken wij gepersonaliseerde liedjes die volledig zijn afgestemd op jouw wensen en emoties. Of het nu gaat om een verjaardag, huwelijk, jubileum, geboorte, afscheid of gewoon een dierbaar moment – wij vertalen jouw input naar een uniek liedje dat raakt. Na het invullen van een korte vragenlijst gaan we aan de slag met tekst, muziek en productie. We zorgen ervoor dat het eindresultaat professioneel klinkt én persoonlijk aanvoelt. Klanten ontvangen hun liedje als audiobestand én we brengen het uit op Spotify, zodat het eenvoudig kan worden gedeeld en in persoonlijke afspeellijsten kan worden gezet. Daarnaast maken we ook een bijpassende videoclip, waarin we de aangeleverde foto’s verwerken. Zo ontstaat een complete, emotionele beleving die je keer op keer kunt herbeleven of cadeau kunt doen. Ook voor bedrijven maken we op maat gemaakte liedjes. Denk aan een jubileumlied, een creatieve boodschap voor klanten of een uniek personeelscadeau. Muziek is een krachtig communicatiemiddel en wij helpen organisaties om op een originele manier hun verhaal te vertellen. Persoonlijk, creatief en professioneel – dát is waar Maak een Liedje voor staat. Samen maken we muziek die mensen raakt.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 20% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het perfecte lied voor mijn moeder…

Voor de 60e verjaardag van onze moeder wilden mijn zusjes en ik een levenslied laten maken. Na flink wat zoeken op internet kwamen we terecht bij maakeenliedje.nl. Wat ons meteen opviel was hoe gemakkelijk het was om persoonlijk contact te leggen iets wat bij veel andere websites juist lastig bleek. Ook zetten zij de liedjes op Spotify wat lang niet overal het geval is. Dat vonden we heel waardevol want zo kan iedereen het liedje gemakkelijk beluisteren.

Het was voor ons de eerste keer dat we een liedje lieten maken. Omdat ik zelf een perfectionist ben en nog geen ervaring had wilde ik graag contact kunnen opnemen om vragen te stellen. Bij veel andere sites mocht je maar een beperkt aantal tekens aanleveren voor de songtekst terwijl wij graag ons hele verhaal wilden vertellen. Bij maakeenliedje.nl konden we gelukkig zoveel schrijven als we wilden en dat gaf ons meteen een goed gevoel. Want bij andere webiste met 1000 tekens lukte het ons simpelweg niet het complete verhaal te vertellen ook als we ons best deden het in te korte.

Nadat ik eerst contact zocht met maakeenliedje.nl gaven ze aan dat er altijd ruimte is voor aanpassingen en dat ze doorgaan tot je echt tevreden bent. Dat gaf ons het vertrouwen om de bestelling te plaatsen.

Toen we het eerste liedje ontvingen waren we al enorm onder de indruk het was echt mooi en bijzonder. Toch twijfelden mijn zusjes over het juiste genre dus zijn ze bij maakeenliedje.nl nog verder aan de slag gegaan om verschillende versies te maken. Ze hebben echt hun uiterste best gedaan om ons tevreden te stellen. We kregen meerdere aangepaste versies en uiteindelijk kwamen we tot de conclusie dat de eerste versie toch de beste was. Maar ondanks dat hebben ze ons fantastisch geholpen en door hun inzet zijn we helemaal tevreden.

Onze moeder was diep ontroerd. Ze vindt het lied prachtig en het maakt haar ontzettend blij. Het bezorgde ons allemaal kippenvel en tranen in de ogen. Nu het op Spotify staat kunnen we het op elk moment afspelen en meezingen iets wat we heel graag doen. Het lied voelt echt als iets van ons en dat is precies wat we wilden. We zijn er super blij mee!

9 de julio de 2025

Het hele lied was raak

Het hele lied was raak! In mijn afscheid als directeur van het Kindcentrum Ulingshof heb ik een lied laten maken en dat was RAAK! Wat een prachtig lied en het was een mooie emotionele weergave van de 7 jaren dat ik er gewerkt heb.

21 de junio de 2025

Super blij

Heb donderdag een aanvraag gedaan, en vrijdag was het resultaat helemaal naar wens, de snelheid en ook nog de tekstverwerking is gewoon helemaal top!

En het fijnste is dat het relatief makelijk gegaan is.

27 de junio de 2025

Persoonlijke aandacht

Persoonlijke aandacht. Je kunt Persoonlijk berichten sturen en krijgt snel antwoord.
Ik kreeg 3 verschillende versies gestuurd waaruit ik kon kiezen. Na wat aanpassingen had ik al snel het eindresultaat. Deze is heel mooi geworden. Bij de meeste websites heb je geen persoonlijke aandacht en wordt je door een robot beantwoord. Bij maak een liedje was het contact vanaf het 1e moment al Persoonlijk en dit maakte dat ik voor hen koos. Ik ben goed geholpen in mijn wensen. Ze deden hun best zodat ik het liedje kreeg waar ik tevreden mee ben. Ik raad maak een liedje zeker aan! Ik zou hier weer opnieuw bestellen.

26 de junio de 2025

Werkelijk fantastisch

Werkelijk fantastisch. Aangeven wat ik wilde hebben in het liedje. Zo prachtig en origineel had ik nooit kunnen bedenken. Meer dan het geld waard. Snelle levering. Goede persoonlijke service want ik had hem per ongeluk verwijderd en direct contact via whatsapp, heel snel antwoord en opgelost. Goed geregeld! Als je twijfelt, dan kan ik je vertellen, je krijgt er geen spijt van!!

24 de junio de 2025

Top!!!!

Een zeer goeie communicatie, hen zelf een persoonlijk berichtje gehad om verdere inlichtingen en hulp bij bestelling. En de tekst was echt de verwoording van mijn gevoel. Echt een aanrader. Mijn man was er helemaal niet goed van, op een positieve manier. Echt top!!!

10 de junio de 2025

In een woord ‘GEWELDIG’

Ik heb maak een liedje gevraagd om voor mij een bruiloft lied te maken voor mijn zus. Vanaf moment één was het contact super en heeft maak een liedje echt een fantastisch emotioneel mooi lied en videoclip voor ons gemaakt. Dit heeft de trouwdag nog specialer gemaakt. Ik zou maak een liedje zeker aanraden

6 de junio de 2025

"Wat een ervaring

"Wat een ervaring. Voor de bruiloft van mijn broer en schoonzus hebben we gevraagd om een liedje te maken dat hun verhaal vertelt. Ze namen alle tijd om ons te leren kennen en je merkte meteen dat hij echt betrokken was.
Toen we het nummer kregen, wisten we meteen dat dit hét moment van de avond zou worden. En dat werd het ook. Iedereen stil, tranen, kippenvel. En daarna konden we het nog delen met familie via Spotify een de prachtige videoclip die we als verrassing lieten maken. Echt dit had ik nergens anders gekregen

24 de mayo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Liedje gemaakt binnen een dag

Ik was de verjaardag van mijn vrouw bijna vergeten en had nog niets geregeld.

Toen kwam ik via Social media ‘maak een liedje’ tegen. Ik had eigenlijk weinig hoop, maar besloot de gok toch te wagen. Het resultaat was schitterend, echt perfect passend bij de situatie.

De samenwerking met Angelo verliep soepel, alsof je hem al jaren kent. Super fijne vent en in een zeer korte tijd echt top werk afgeleverd.

3 de mayo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Boven verwachting en nog een beetje meer♡

"Ik was eerst op een andere site terechtgekomen voor een gepersonaliseerd liedjemaar dat voelde al snel nep aan geen echte mens te bekennen, en alles klonk alsof het uit een computer kwam. Gelukkig vond ik daarna Angelo van Maak een Liedje. Wat een verschil!
We hebben echt contact gehad viaa WhatsApp over de inhoud, hij dacht mee, stelde vragen waar ik zelf nog niet aan had gedacht en kwam met een tekst die zó goed bij ons paste. De Spotify-release voelde als iets heel exclusiefs waat niemand ander heeft. maar het mooiste vond ik de eerlijkheid en aandacht tijdens het hele proces. Je voelt gewoon dat Angelo dit met zijn hart doet

6 de junio de 2025

Maakeenliedje

Is echt top.Tekst doorgestuurd en een geweldig nummer voor terug gekregen,precies op maat gemaakt.
Zeer zeker voor herhaling vatbaar.
Echt een aanrader.
Angelo bedankt👍

4 de junio de 2025
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.