Echt de absolute top
Echt de absolute top. Geen gedoe met papierwerk en de klantenservice via de chat reageert razendsnel. Voor mij geen ander casino meer!
Prima casino. Alles werkt zoals het hoort en ze hebben alle bekende providers die ik zoek. Registratie was simpel. Soms reageert de chat wat traag als het druk is in het weekend, maar verder ben ik zeer tevreden over de gang van zaken bij Mad Casino.
mwah gaat wel. de games zijn leuk maar die bonus vrijspelen duurt echt een eeuwigheid. de site ziet er wel vet uit maar ik heb nog niet echt geluk gehad hier. wel eerlijk dat ze snel uitbetalen als je eenmaal wint maar je moet wel geduld hebben.
Goeie site hoor. Veel spellen en de uitbetalingen zijn betrouwbaar. Het enige wat ik mis is een iets uitgebreider loyaliteitsprogramma voor de high rollers, maar voor de rest niks te klagen. De graphics van de site zijn ook echt ziek mooi gedaan.
Madcasino is vuur. Snelle payouts en goeie vibes. 5 sterren.
Mad casino is echt goud! Account aanmaken was letterlijk binnen 2 minuten gepiept en die welkomstbonus is echt niet normaal hoog. Heb al een paar keer lekker gewonnen op de slots van Hacksaw en uitbetaling stond de volgende ochtend al op m'n rekening. Beste site van dit moment sowieso!