Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Do not buy from this company. I ordered a dress in my usual size and when it came it was shoddily made and too small. When I asked for a refund, I was told to send pictures of the dress, which I did.... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Mensen laat jullie niet misleiden.ik had voor de kerst 2 pakken besteld voor 125 euro.Naar vele mails pakket naar 3 maanden ontvangen,waardeloos retour label gevraagd en gekregen kosten v terug sturen... Ver más

Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Oplichters zijn het

Oplichters zijn het! En Balova is hetzelfde bedrijf. 2 maart iets besteld maar nooit aangekomen. Sterker nog als ik de track en tracecode invoer dan is mijn pakje niet bekend.
NIKS BESTELLEN

19 de marzo de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Een schande....had goud kleurige broek…

Een schande....had goud kleurige broek met toffe trui besteld 99€
Kreeg gisteren na 4maanden eindelijk mijn bestelling toe....is om te wenen ,precies een plastieken broek ,ze scheurt gelijk kapot ,jammer dat ik geen foto kan bijzetten !!!! Een SCHANDE IS HET

17 de marzo de 2024

Ik bestelde 15 December 2023 3 pyama’s

Ik bestelde 15 December 2023 3 pyama’s. Die stuurde ik terug (op eigen kosten via track&trace) en kreeg NOOIT terugbetaald. Het zijn dieven. Onbetrouwbaar. Ik blijf mails sturen om mijn geld terug te eisen. Dagelijks 2 mails. En ik blijf hopen op een teruggave…. Nu , 3 maanden verder.

15 de marzo de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

MADIVAi is een CRIMINEEL BEDRIJF!

Dit bedrijf MADIVAi heeft MISLEIDENDE ADVERTENTIES. Je krijgt NIET het product wat er staat in de advertentie, je moet ook nog betalen om het te retourneren,( dan kunnen ze het product weer gebruiken om te verkopen!)
Maar je geld krijg je NIET terug!!
Echte oplichters, ik hoop dat deze mensen heel snel voor de rechter staan. Want vele met mij zijn belazerd!!
PAS OP voor dit bedrijf!!
Ik wil graag in contact komen als er actie wordt tegen deze oplichters.

12 de enero de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Op 6 januari 2024 bestelling geplaatst…

Op 6 januari 2024 bestelling geplaatst en na vele mailtjes heen en weer vage antwoorden ontvangen. Gevraagd of ik mijn geld teruggestort kon krijgen omdat ik geen product heb ontvangen werd gezegd dat dit niet kon. Nu op 1 maart 2024 een artikel ontvangen uit verwegistan! Belachelijk dat dit zo door kan gaan. Ik heb nu een retourformulier opgevraagd om het product terug te sturen ben benieuwd.

1 de marzo de 2024

Misleidende website

Je ontvang niet wat je volgens de website bestelt. En als je daar dan een mailtje over stuurt krijg je een vaag antwoord waarin ze hun fout weigeren toe te geven. Een misleidend website is vast illegaal, alleen heb ik geen zin hier meer energie in te stoppen dan dit review te scrhrijven.

16 de febrero de 2024

OPLICHTERS!!!

Een maand geleden iets besteld en nog steeds niets binnen ben ook bang dat er niks binnen gaat komen. Heb ook e-mail verstuurd ook daar op krijg je niks terug.
Echt een mega slechte zaak, triest ook vooral 30 euro weg.

1 de enero de 2024

Madiva zijn oplichters

Er wordt met opzet een foutief product geleverd.
Ze zeggen dat je het foutief ontvangen product terug mag sturen naar China in de originele verpakking. Er was niet eens een verpakking, schoenen zaten in een express post zak. Oplichters zijn het

5 de febrero de 2024

echte oplichting.

vandaag een bestelling ontvangen.
totaal ander product dan besteld,als ik deze hieronder eerder had gelezen was dit niet gebeurt.
maar deze oplichters hebben dit bij de verkeerde persoon gedaan namelijk (ik)
ik zal kost wat kost de eigenaar van deze opsporen en zorgen dat hij of zij gestraft word,word vervolgd.

5 de febrero de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Na 2 maanden wachten en nog steeds geen…

Na 2 maanden wachten en nog steeds geen bestelling heb binnen gekregen en ze durven nog steeds te zeggen De bestelling bevindt zich al in het verzendproce.. nouja binnen 10-14 dagen klopt niet echt en is ook nier mogelijk om de bestelling te annuleren.. zelfs een ster verdienen ze niet

6 de enero de 2024

Cheap Chinese products

Terrible quality,shein has got much much much better quality 🤦‍♀️ the price for the dress was 59 euro, but I think the company paid 2 euro for that. Cheap product from China. No react from company on email, I want return this dress, but I think it's not gonna be possible. My mistake I should ready all review first, and then make an order.

31 de enero de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ervaring rijker illusie armer.

Ja, het product werd geleverd! Maar ipv een chique pak leek het meer op een carnavalsoutfit. Erg goedkoop . Ervaring rijker, illusie armer. What you see is zeker niet what you get.

26 de enero de 2024

NIETS ONTVANGEN!

Besteld en betaald, niets ontvangen. Ook geen reactie op herhaaldelijke mails. Bestel hier niets!

25 de enero de 2024

Madiva is Luca Smulders uit Poppel

als iemand Madiva zoekt:
Luca Smulders
Joelestraat 24, Ravels / Poppel - Belgium
voor zover dat klopt dan, want de luca smulders die website design doet, woont in Tilburg. dus ja... succes

een telefoon nummer is niet te vinden.
en in Amsterdam zit hij al helemaal niet.

hij heeft ook een website die Midiva.nl heet, bijna hetzelfde, via het ondernemers nummer kun je hem vinden na veel gepuzzel. na nog verder zoeken kom ik er achter dat zn websites allemaal draaien in Canada Ontario, bij Shopify.com. (daar kun je overigens wel je klachten kwijt over deze webshop, als iedereen dat nu doet, halen ze hem misschien wel uit de lucht) blijkt een fluitje van een cent te zijn om een commercieel website-je te maken en daar een nederlands domein aan te hangen.

Wij zijn er ook ingetrapt 4 weken verder en nog niet binnen. simpele dropshipper is het want het komt gewoon uit china. voor 15 euro waarschijnlijk, en wij betalen 60 euro. Dit soort zaken zouden verboden moeten worden.

ik heb daarom ook BNNKASSA ook een mail gestuurd hierover.

19 de enero de 2024

Pure oplichting

Pure oplichting, op de site stond er materiaal 100% zacht katoen, ik kreeg een synthetische pyjama. Ik stuurde een klachtmail en kreeg geen enkele respons over dit feit, enkel de tekst dat ik zelf de retour moest doen op mijn kosten. Schandalig, oplichterij... goedkope brol verkopen als luxe product.

16 de enero de 2024

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.