Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gourmet mad til lavpris.Samtidig med vin, øl,saft,sodavand ad libitum. Fremragende mad , standard vin - et super koncept for os, som ikke ofte spiser ude. Så gør det jo heller ikke noget,at betjeni... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Alt i alt havde vi en virkelig god aften på Madrick. Maden smagte dejligt, virkelig en lækker fisk til forret. Kyllingen til hovedretten var dejlig saftig men retten var lige til den salte side.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hvem kan toppe den ene fantastiske madoplevelse efter den anden?? Det kan MADRICK. Vi fik en sommermenu i lørdags, og jeg er blæst bagover. Alle 3 retter var udsøgte, fantasifulde, smagfulde og hel... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk mad, betjening og atmosfære. Det er altid en sand fornøjelse og smagsoplevelse at komme der. Alt spiller bare, fra stilen, anretningen og smags oplevelserne. Fantastisk kok og tjener. Ha... Ver más

Información sobre la empresa

1. Casa y jardín

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Nordisk/Fransk mad lavet fra bunden. Med fokus på kvalitet og råvare i centrum. Moderne og hygge stemning

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Gourmet mad til lavpris.

Gourmet mad til lavpris.Samtidig med vin, øl,saft,sodavand ad libitum.
Så gør det jo heller ikke noget,at betjeningen er sød og venlig. Ved betaling fik vi lige et par stykker overskuds foccacia brød med hjem. Suveræn madoplevelse til hverdags pris.Kommer hel sikkert igen gerne med gæster, især fra Kbh, hvor man vil måbe over restaurantens kvalitet/ koncept vs. pris.
1300kr for 2 pers. for en 3 timers mad oplevelse🤗🤗🤗

12 de marzo de 2026

God hyggelig aften

Konceptet med selvbetjening på drikkevarer er både godt og skidt, for det er en smule forstyrrende, at der ofte er folk fra bordet, som rejser sig for at hente flere drikkevarer, men vinene var lækre.
En ting som desværre trækker stjernerne ned på kun 3, var betjeningen. Tjeneren som serverede vores mad gav sig ikke tid til at forklare retterne, han var nærmest på vej væk fra bordet mens han nævnte det sidste på tallerkenen. Derudover puffer han til min sidemands arm med tallerkenen for at få ham til at rykke sig og få plads til at kunne sætte den på bordet.
Så synes restauranten fortjener flere stjerner men når tjeneren nærmest ikke har tid til at forklare maden, så rammer vi på 3 solide stjerner.

14 de febrero de 2026

BE AWARE!!!

BE AWARE!!!

Når de kommer og tilbyder at hente vand til Jer, med eller uden bobler, efter man lige har bestilt to faxe kondi, så er det altså for egen regning.
Det kaldes bondefangeri.
Det er noget man kan tilbyde folk som drikker vin eller andre alkoholiske drikke, og ikke dem så bestiller sodavand.
Maden var god, service var god,
stemningen var god.
Men situationsfornemmelse var totalt fraværende og oplevelsen blev forpurret og vi endte med en sten i vores sko.
Det var første og sidste gang.

11 de septiembre de 2025
Logotipo de Madrick

Respuesta de Madrick

Kære Kristian,
Mange tak fordi du har delt din oplevelse hos os. Vi er glade for, at du satte pris på både mad, service og stemning – men vi er naturligvis kede af, at du gik herfra med en dårlig fornemmelse.

Til forklaring: Vi tager ikke betaling for almindeligt vand, når det serveres sammen med mad eller drikkevarer, som det gør for langt de fleste gæster. Hvis man alene ønsker postevand, opkræves der et mindre beløb. Danskvand koster, da vi serverer San Pellegrino, som vi køber hjem. Som kotyme byder vi altid på vand – med eller uden bobler – når gæsterne ankommer.

Vi kan godt se, at det i jeres situation kunne opleves uklart, og det beklager vi. Vi tager oplevelsen med som læring, så vi kan være tydeligere i vores kommunikation fremover.

Vi håber, I på et tidspunkt har lyst til at kigge forbi igen – vi vil meget gerne give jer en oplevelse helt uden sten i skoen.

Rick

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi søgte en hurtig frokost i lørdags

Vi søgte en hurtig frokost i lørdags, og kom forbi MADRICK i Vejle midtpunkt. Hold da fast en fantastisk oplevelse. Min hustru og jeg valgt stjerneskuddet og det fortryder vi ikke. Der var virkelig kræset omkring maden og alt var lavet fra bunden.

24 de agosto de 2025

Smagfuldt og smukt…..

Vi fik en sommermenu i lørdags, og jeg er blæst bagover. Alle 3 retter var udsøgte, fantasifulde, smagfulde og helt vildt smukke. Håber så meget den menu bliver gentaget.
Hvis jeg kunne gav jeg mindst 3 stjerner mere.
Tak for jeres altid dejlige, faglige og lidt underspillede ydmyge måde at være på.

16 de agosto de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super lækkert - ikke noget at sætte en finger på

Super lækker mad med gode smage og konsistenser. Gennemtænkt i forhold til sammensætning af smage med den helt rigtig blanding af konsistenser, - fra blødt til crispy. En helt igennem rigtig god oplevelse og god value for money. Det var ikke første gang, vi har her, og det var bestemt heller ikke sidste gang.

20 de febrero de 2025

Fremragende!

Hyggelig stemning, behagelig betjening og ikke mindst fremragende mad til en fair pris. Helt igennem fantastisk kulinarisk oplevelse, vi kommer helt sikkert igen 😊👍

23 de octubre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hvis man kunne give 10 stjerner fik I…

Hvis man kunne give 10 stjerner fik I det.
Vi var hos jer i går efter at været brændt af, af et andet spisestel.
Vi skulle fejre min søsters 50 års fødselsdag. Vi fik et bord hos jer med kort ventetid på trods af at I var fyldt op
Vi følte os så velkommen,og de unge mennesker som betjente os fortjener den største ros.
Vi fik alle 4 en frokost tallerken. Maden var så lækker, og i rigelige mængder.
Jeg kommer helt oppe fra Skive, men kommer helt sikkert igen.
Tak for en rigtig god oplevelse på alle måder.
Forøvrigt er prisen super fin for så lækker mad

22 de junio de 2024

Vi kommer igen :-)

Det var en helt fantastisk god oplevelse at besøge og spise på MadRick. Super lækker mad og virkelig god betjening. Vi kommer igen en anden gang :-)

16 de diciembre de 2022

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.