Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Pris og kvalitet til top karakter

Har fået lavet malet af flere omgang hos Mads maler. Første gang i 2014 da vores hus på 250m2 skulle males ude og inde. Ifht anden lokal malers pris, sparede vi et stort fem cifret beløb samtidigt med en virkelig flit stykke arbejde. Derfor var det et naturligt valg at Mads også fik opgaven nu med at male min forretning. Og igen for nyligt farveskifte på vægge derhjemme - igen til vores fulde tilfredshed.

29 de octubre de 2020
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Mads kom med et tilbud på maling af væg …

Mads kom med et tilbud på maling af væg og opsætning af filt. Skulle have snedker på, så Mads anmodede om at jeg blot skulle gå i gang hurtigst muligt, så de kunne komme igang med opgaven.
Snedker kom som aftalt, og nedrevet tabet i stuen som aftralt, så prøvede jeg op til flere gange at få fat i Mads. Mads fortæller flere gange at han vil vende tilbage med årsager som ferie og travlhed. Efter SMS og opkald, fårjeg endelig får fat i ham på tlf. efter en måned. Mads siger at han lige vil undersøge noget og så ringe tilbage om 5 min. Jeg hører intet. Meget uprofessionel måde at drive forretning på og kan derfor ikke komme med en god anbefaling.

6 de diciembre de 2017
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super godt maler resultat og rimelige priser

Grundet en strid med mit byggefirma, der efterlod mit nybyggede hus indvendigt i rå gasbeton og gipsplader overalt, endte jeg med at hyre Maler Mads Frederiksen til at sætte filt op og male hele huset indvendigt

Mads og hans malersvend gjorde en fantastisk indsats og efterlod et utrolig flot resultat i virkelig gedigen kvalitet. Det er noget de kan og bør være stolte af!

Flot gået. Vil helt sikkert bruge jer igen!

25 de febrero de 2013

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.