Levering til aftalt tid, meget fint. Røget laks, Leverpostej, og hønsesalat lækkert. Fiskefileter savnede lidt sprødhed og tunmouse, den var altså lidt kedelig alt for tør konsistens. Den kan I godt... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
God oplevelse. Lækker hjemmelavet mad 👍 Bestilt derfra 2 gange, og det er helt sikkert ikke sidste gang vi bestiller derfra. Kan varmt anbefales ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Helt igennem perfekt oplevelse. Alt lige fra beskrivelsen af den Brunch (eksklusiv til 28 pers.) vi valgte til vores sølvbryllup til ændringer i antal på ordren og modtagelse af maden i thermokasser... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Madudefra leverer lækker catering og buffet direkte til dig til de små og store begivenheder. Til både hverdagene og festerne uanset om du skal holde fødselsdag, konfirmation, barnedåb eller børnefødselsdag, så leverer vi buffet ud af huset til din begivenhed til priser der er til at forstå. Vores catering buffet er nøje udvalgt med fokus på lokale råvarer, dyrevelfærd og økologi. Vi tilbyder både klassiske retter og nye, spændende smagsoplevelser - du skal faktisk bare vælge, hvad end dit madhjerte begærer. Vores passion for at give dig den bedste madoplevelse er stor. Vi elsker nemlig mad.
Información de contacto
Herlev hovedgade 104, 2730, Herlev, Dinamarca
- 71208120
- Hello@madudefra.dk
- madudefra.dk
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Alt var fint
Levering til aftalt tid
Levering til aftalt tid, meget fint.
Røget laks, Leverpostej, og hønsesalat lækkert.
Fiskefileter savnede lidt sprødhed og tunmouse, den var altså lidt kedelig alt for tør konsistens. Den kan I godt gøre bedre!
Lækker mad af god kvalitet
Det var super mad :) Dog var der for…
Det var super mad :) Dog var der for lidt rugbrød, ville gerne have haft to rugbrød i stedet for to franskbrød. Fin levering.
Super lækker mad
Super lækker mad, rigeligt mad også og maden blev bragt til tiden.
God oplevelse
God oplevelse. Lækker hjemmelavet mad 👍
Kan varmt anbefales ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Altid god mad og virkelig god udvalg
Altid god mad og virkelig god udvalg. Bestiller efterhånden for 3. gang.
Fantastisk mad og meget af det.
Som altid utrolig lækker mad til…
Som altid utrolig lækker mad til Skærtorsdag, og man kan være sikker på, at det kommer til tiden. Vi er meget tilfredse!
Maden kom til tiden
Maden kom til tiden - godt pakket ind.
Smagsoplevelsen har ikke den største -tun-mousen virkelig tør

Respuesta de Madudefra
Klassisk brunch buffet til 28 mennesker.
Havde bestilt klassisk brunch buffet til d.3.april, langfredag. Maden blev leveret til tiden, de varme retter var varme, brødet lunt og frisk bagt, pålæg og ost klar til at lægge på fade. Alt smagte fantastisk, meget ros fra mine gæster. Der var rigeligt med mad. V.h. Gitte Pedersen
Det var en rigtig lækker Brunch vi fik…
Det var en rigtig lækker Brunch vi fik idag og der var rigeligt Kan varmt anbefales
Levering præcis til tiden
Levering præcis til tiden - fantastisk mad. Alt i alt en rigtig god oplevelse - kan varmt anbefales :-)
Dejligt mad
God mad, smager godt. Og kommer til aftalt tid.
Der eneste er at man skal betale ekstra for at det leveres på et præcist tidspunkt.

Respuesta de Madudefra
Super god og indbydende mad
Super god og indbydende mad - leveret til tiden ...rigtig god oplevelse
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.