Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Produkterne hos Maggie's Choice er naturprodukter uden tilsætningsstoffer og min hund elsker alt, hvad vi prøver. Kan som daglig godbid anbefale de tørrede brislinger. Godt for pelsen. Hurtig leve... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig lækre snacks, godbidder, legetøj og ikke mindst fantastisk service. Min hund er, foruden at have meget sart mave, også meget selektiv når det kommer til foder og godbidder. Men alt hvad v... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Maggie giver personlig og effektiv service og har produkter af top kvalitet. Min Staffy har allergi over for meget foder, men hos Maggie's kan han få ren protein uden tilsætning, og tilmed er dette... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de alimentos para animales

Escrito por la empresa

Hunde bliver også, hvad de spiser! Maggie går aldrig på kompromis med kvalitet og naturlighed, når hun poteplukker det bedste af det bedste til din firebenede ven.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,9

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid god og venlig betjening.

Altid god og venlig betjening.
Virkeligt et dejligt at handle gode ting til Emma.

19 de enero de 2024

Kære Kurt
1000 tak for at dele din og Emmas positive oplevelse med Maggie's Choice :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Darwin siger alt smager hundegodt! Især oksepenis.

Alt er lækkert indpakket. Super kvalitet. Darwin er på toppen og således også hendes mennesker. 🤎🐶🙏🏾

9 de enero de 2024

Kære Hella
1000 tak for at dele din positive oplevelse med Maggie's Choice - vi er glade for at høre, at både to- og firbenede er på toppen :-)

Kvalitets mad og snacks

Kvalitets mad og snacks. Mine hunde elsker det. Rigtig god service. Vil helt sikkert handle hos Maggie chioce igen 🤗👍😃

15 de enero de 2024

Kære Tanja
1000 tak for at dele din og hundenes positive oplevelse med Maggie's Choice :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De lækreste godbidder og ben til hunde

De lækreste godbidder og ben til hunde. Vores cocker er helt vild med alt det vi har købt hos Maggies choice. Produkterne har en meget høj kvalitet og man er ikke i tvivl om at de er nøje udvalgt
Derudover har de en enestående service. Stor anbefaling fra Ella og ejer

5 de enero de 2024

Kære Marianne
1000 tak for at dele din og Ellas positive oplevelse med Maggie's Choice :-)

Fremragende service!

Fremragende service!

God service og hurtig levering. Derudover er det kvalitetsvarer, og der er tænkt over hver eneste detalje fra emballage til indpakning, og der medfølger personlig kort med ordren. De varmeste anbefalinger herfra.

19 de diciembre de 2023

Kære Maja

Nolas favoritoder.

Nola, Bichon havanais 5 mdr er fuldstændig vild med jeres produkter. Hun spiser pala-foder som var det snacks og er også rigtig glad for måltids- pølserne og alle snacks og gumlere. Nemt og hurtigt at bestille på nettet og lækre smagsprøver i pakken.

23 de diciembre de 2023

Kære Charlotte
1000 tak for at dele din og Nolas positive oplevelse med Maggie's Choice :-)

Super lækre produkter til de 4-benede

Super lækre produkter til de 4-benede. Bestilte fredag eftermiddag og allerede søndag kunne jeg hente pakken.

16 de diciembre de 2023

Kære Henriette

Rigtig god vejledning

Rigtig god vejledning til min superkræsne shih tzu.

14 de diciembre de 2023

Kære Sanne

Produkterne hos Maggie's Choice er så lækre

Produkterne hos Maggie's Choice er så lækre. Min hund elsker dem og det gør det SÅ meget nemmere at træne med hende.
Og så er service helt i top.

12 de noviembre de 2023

Kære Joan

Godt produkt

Godt produkt. Hurtig levering.

1 de noviembre de 2023

Kære Anne

Lækker kvalitet

Altid hurtig levering, selvom jeg bare bestilte pala var det smukt pakket og med lækre bonusguffer. Har to papilloner på 15 og 17 som ikke kunne holde vægten, nu spiser de pala med stor appetite. De tre andre får pala som godbidder når vi træner, ingen fedtede fingre, dufter lækkert (modsat amdre guffer der stinker) og de vil sælge deres sjæl for pala
Glemte bonebroth denne gang, suverænt til konkurrence, hvor både hund og jeg er lidt stressede og hun derfor ikke kan fokusere på at drikke nok.
Stor fan!

26 de octubre de 2023

Kære Petrine
1000 tak for at dele din og hundenes positive oplevelse med Maggie's Choice :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kan helt klart anbefales!

Den bedste service! Kan helt klart anbefales, med hurtig og gratis hjemmelevering i Dragør.
Lækre produkter som vores hunde elsker!

16 de octubre de 2023

Kære Nadia

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super gode godbidder i små poser til…

Super gode godbidder i små poser til min lille hund. Hun guffer dem i sig med velbehag.

1 de septiembre de 2023

Kære Pernille
Tak fordi du brugte tid på at fortælle om din oplevelse hos Maggie's Choice.
Og dejligt at høre godbidderne er en succes :-)

Kæmpe anbefaling!

Virkelig god oplevelse! Lækre produkter, hurtig levering og professionel men samtidig meget personlig kundeservice. Det bliver ikke bedre! Både den 2-benede og den 4-benede kunde er glade :)

28 de agosto de 2023

Kære Ida
Tak for din flotte anmeldelse, og fordi du brugte tid på at fortælle om din positive oplevelse hos Maggie's Choice. Når vores to- og firbenede kunder er glade, er vi også glade :-)

Lækker oplevelse

Meget hurtig levering. Maden ligger i en lækker indpakning og emballage, som gør det til en fornøjelse af pakke ud. Og når hunden så spiser maden med ekstra god appetit, så kan det næsten ikke være bedre!

25 de julio de 2023

Kære Cecilie
Tak for din flotte anmeldelse, og fordi du tog dig tid til at fortælle om din positive oplevelse hos Maggie's Choice. Når vores kunder er glade, er vi også glade :-)
Vi ønsker dig og din bedste ven en rigtig dejlig dag.
Glade potehilsner fra Camilla & Maggie

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig god kundeservice :)

24 de julio de 2023

Kære Karina
Tak fordi du tog dig tid til at fortælle om din positive oplevelse hos Maggie's Choice. Når vores kunder er glade, er vi også glade :-)
Vi ønsker jer en rigtig dejlig dag.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.