Son las mejores lámparas 🔦 la evo1300…
Son las mejores lámparas 🔦 la evo1300 dio mucha batalla y al final por un fallo ellos me hicieron la garantía, son una empresa increíble con una atención inigualable 👍🏻
Magicshine is a world-renowned brand dedicated to crafting high-performance outdoor lighting solutions for over 18 years. Our core product line includes premium bike lights, versatile flashlights, and durable headlamps, designed to empower adventurers, athletes, and professionals across cycling, skiing, trail running, hiking, and demanding work environments. We take immense pride in our unwavering commitment to quality, reliability, and affordability. Every Magicshine light undergoes rigorous testing to ensure it withstands the harshest conditions, delivering consistent brightness and long-lasting battery life when you need it most. Whether you’re commuting before dawn, exploring remote mountain trails at night, or working in low-light settings, our products are engineered to keep you visible, safe, and focused. Trusted by millions of outdoor enthusiasts worldwide, Magicshine has built a legacy of innovation by listening to our customers’ needs and pushing the boundaries of lighting technology. From compact, rechargeable bike lights to powerful, multi-mode headlamps, we offer solutions that balance cutting-edge performance with accessible pricing, making premium outdoor lighting available to everyone. At Magicshine, we believe the right light shouldn’t limit your adventure. We’re here to illuminate your journey, whether you’re chasing a new personal best on the bike or working safely after dark.
2990 E Inland Empire Blvd ste 102, 91764, Ontario, Estados Unidos
Suele responder en menos de 1 mes
Hola, hice mi compra (MS-34243), pero no llegaron todos mis productos, solamente las gafas.
Sin embargo, me comuniqué con Magicshine para reportar la situación, y por la confianza que tiene la marca con sus usuarios, me enviaron mis productos faltantes, los cuales vienen en camino.
La comunicación Magicshine es muy buena.
No hay muchos productos. La entrega fue buena, la pagina de MagicShine, es muy confusa. No es tan amigable al usuario.

Respuesta de Magicshine
Se ve hermosa la lámpara y seguramente tendrá una luz potente, desafortunadamente no puedo usarla porque el cable de conexión a mi ebike cube one44 2025no es compatibles 😞. Y ustedes me refieren a Bosch para solucionar mi problema. … 🤷🏻♂️

Respuesta de Magicshine
Llego malo el producto , no prende la luz ni carga , na da señales para iniciar carga