Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ballon kom på dagen som bestilt og holdte fint luft som lovet. Men teksten på ballonen måtte vi selv trykke fast flere gange. Det var faktisk ikke så pænt. Men ellers var den flot med små balloner in... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi havde i dag besøg af Ballonklovnen Betty Bomstærk, som lavede flotte ballondyr i både form og farve efter børnenes ønske. De fleste børn var små og Betty Bomstærks rolige og stilfærdige tilgang t... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi havde bestilt Magiogsjov til at komme og pynte vores lokaler op til et jubilæumsarrangement. Hun var god til at vejlede mig om, hvilke balloner der var bedst til ønsker. Vi fik hjælp til at hænge d... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ballon ankom til aftalte tid og den var så fin lige som vi havde forestillet os. Og modtager på 2 år blev ellevild. Kan kun anbefale at give ballon, som allerbedste alternativ til en blomstergave.

Información sobre la empresa

1. Tienda de globos
  2. Mago
  3. Tienda de baratijas
  4. Tienda de artículos para fiestas

Escrito por la empresa

Magisk underholdning og al form for dekoration og salg af balloner.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bortset fra at Post Nord formåede at…

Bortset fra at Post Nord formåede at smadre kassen med ballonen og levere for sent, så var indholdet heldigvis ikke ødelagt. Og ballonen vakte jubel og glæde.
Så 5 stjerner til jer og minus stjerner til Post Nord

15 de abril de 2022

Respuesta de Magiogsjov

Hej Rasmus er ked af at høre at kassen var smadret og ikke kom til tiden, men tak for de 5 stjerner og dejligt at den vakte glæde.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg bestilte min ballon med personlig…

Jeg bestilte min ballon med personlig tekst på i weekenden, og allerede tirsdag kunne jeg hente den i pakkeshoppen. Den lever helt op til hvad jeg havde forestillet mig 😁 fuld tilfredshed herfra

14 de febrero de 2022

Respuesta de Magiogsjov

Tak for din anmeldelse, dejligt at din ballon lever op til forventningerne.

Hurtig og præcis levering

Hurtig og præcis levering. God og omhyggelig emballering.
Flot print på ballonen - og det vakte glæde med en personlig ballonhilsen.

2 de febrero de 2022

Respuesta de Magiogsjov

Tak for de fem stjerner og dejligt at den vakte glæde.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering. Jeg havde fået skrevet forkert i kortet til modtageren, og skyndte mig derfor at kontakte firmaet for at få det ændret. Fik hurtigt svar og problemet blev løst.

14 de julio de 2021

Perfekt service

Bestilte dagen før levering, det hele klappede og den flotte ballon kom frem til tiden og vakte glæde og overraskelse - meget taknemmelig!

11 de mayo de 2021
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ballonen ankom ikke på den ønskede dag

Ballonen ankom ikke på den ønskede dag, selvom jeg havde udfyldt datoen i ordren og bestilt en uge forinden.

Jeg syntes det er ærgerligt at man ikke kan vælge GLS eller AOK, som er mere stabile i forsendelse. Og vil fremover vælge et firma der tilbydere en bedere levering.

19 de abril de 2021

Hej Maria
Jeg er ked af at ballonen ikke blev leveret på den korrekte dato. Som der står i vores betingelser leverer post nord 96% af vores pakker dagen efter og derfor afsender vi dagen før den ønskede modtagelses dato. Men da vi desværre ikke kan styre hvordan posten levere, kan vi ikke garantere noget. Det er smadder ærgerligt at de tog en dag ekstra om at få leveret din ballon. Men uanset hvor tidligt du bestiller sender vi ballonen dagen før ønsket modtagelse, som der står nr du bestiller.
Jeg beklager endnu engang.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Super tilfreds ned ballon med helium i…

Super tilfreds ned ballon med helium i men skuffet over indpakningen. Den var lagt i en alm papkasse som var pæn ødelagt. Ikke så pænt at aflever som gave.

26 de enero de 2021

Respuesta de Magiogsjov

Hej Anja mange tak for de 4 stjerner. Jeg er glad for at du var glad for ballonen. Jeg beklager meget at kassen var ødelagt. Det plejer ikke at ske. Vi bestræber os altid på at kasserne er pæne når de sendes herfra og har ikke før oplevet at de ikke er nået pæne frem også.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.