Consulta las opiniones de los clientes
La empresa ha respondido
Helemaal TOP. Dit is mijn tweede boek en ik vind ze GEWELDIG. Echt ZO ontzettend mooi gemaakt. Het verhaal en de plaatjes zijn werkelijk fantastisch. Ik heb de boeken laten maken voor mijn twee kle... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Creëer een uniek gepersonaliseerd kinderboek met AI, speciaal voor elk kind. Laat een op maat gemaakt verhaal en schitterende illustraties tot leven komen.
Información de contacto
Holanda
- magischkinderboek.nl
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Helemaal TOP.
Helemaal TOP.
Ik heb de boeken laten maken voor mijn twee kleinkindjes en ze waren er zo blij mee.
Wat een leuk boek is het geworden!
Wat een leuk boek is het geworden! Aan de hand van de aangeleverde bijzonderheden is er een leuk verhaaltje geschreven. De meegestuurde fotos zijn omgezet in getekende figuren. De kwaliteit is mooi en er zit een harde kaft omheen. Echt een leuk kadootje voor onze 2-jarige kleindochter! Een absolute aanrader!
Super leuk om te maken
Super leuk om te maken. Erg leuk om kado te geven.
Superleuk boek met leuke kleuren en…
Superleuk boek met leuke kleuren en mooi verhaaltje!
Helaas een klein plak foutje maar ik zal het zeker aanraden als kadootje.
Super leuk en verslavend!
Wij zijn echt mega enthousiast over de boeken die we zelf gemaakt hebben bij Magisch Kinderboek. We hebben er inmiddels al 8 en het is zo leuk om het snoetje van ons dochtertje te zien als ze zichzelf, familieleden en onze huisdieren op de foto's herkent. Van speciale gelegenheden maken we inmiddels telkens een boekje. Omdat je zelf alles nog aan kunt passen kun je het echt helemaal naar je zin maken. Soms heeft dat even tijd nodig en moet je een opdracht een paar keer op een andere manier invoeren, maar het komt uiteindelijk altijd goed. De boeken zijn ook heel leuk om cadeau te geven, opa en oma waren heel blij verrast met hun gepersonaliseerde verhaal! Ik raad het iedereen aan, maaaaaar; het is wel verslavend!
Superleuk cadeau. Succes verzekerd!!!
Wij vonden het het boek voor onze kleindochter zo leuk geworden dat we er voor onzelf ook een hebben besteld. Als je ECHT een leuk cadeau zoekt dan is hierbij succes verzekerd.
Origineel cadeau
Erg leuk boek geworden. De afbeeldingen komen voldoende overeen. Alleen het eind van het verhaaltje iets aangepast. Verder zeker de moeite en het geld waard.
Hele snelle reactie!
Hele snelle reactie!
En het boek is echt uniek te noemen!
Had het laten ontwerpen voor mijn tantezegger en met een herkenbaar verhaal over haar zelf ...
Ze vond het helemaal geweldig, ze vond het het mooiste kado voor haar verjaardag
Mooi boek gerealiseerd op mijn kleindochters avonturen
Ik heb dit boek samen met jullie hulp gemaakt voor mijn kleindochter Emma. Zij was prinses Emma en alles wat ik doorgegeven had is heel leuk verwerkt in het boek , zelfs de prinses leek sprekend op Emma. Ze was hier heel blij mee. Ze kreeg het kado in een logeerkoffertje met pyjama en knuffels , dus compleet voor een logeerpartijtje
prutsers
Ca. 10 uur besteed aan het maken van een kinderboek via deze website. Tot hij opeens plotsklaps en zonder waarschuwing was verwijderd. Contact opgenomen maar helaas, dat doen ze om privacy redenen van de gebruikte foto's. Ik heb nota bene 1 foto gebruikt en dat was een betaalde stock foto met afgekochte rechten. 10 uur, foetsie.

Respuesta de Magisch Kinderboek
Drukfout achteraf, uiteindelijk nieuw boekje.
Update; na de opinie hieronder ontving ik nogmaals mail en mocht de fout uit het boekje halen, krijg een nieuwe toegestuurd, gelukkig, terecht en nette oplossing. Sterren aangepast van 1 naar 4. Stonden meer fouten in, dus HEEL goed de details checken op groter scherm dan je telefoon.
--‐--------------------
Toen ik het fysieke boek ontving zag ik pas dat mn kleindochter 3 armen had op 1 plaatje, 1 ervan heel klein, die had van een beertje moeten zijn die ze vastheeft, maar is de arm van de kleine meid. Heb gemaild (boekje is al vrij duur en veel werk is het niet AI gegenereerd). PECH GELD WEG vond Klanten'service'. Slechte zaak. Jammer, boekje is verder leuk.
Prachtig boek
Prachtig boek!
M’n dochter vind het zo leuk, dat ze zelfs het boek wilt gebruiken voor haar boekbespreking!
Mooie blijvende herinneringen van ons gezinnetje.
Mvg Chantal
Echte aanrader, trots!
Dit zelfgemaakte prentenboek is een prachtig en persoonlijk werk dat meteen opvalt door de zorg en creativiteit waarmee het is gemaakt. Vanaf de eerste pagina voel je dat er aandacht is besteed aan zowel het verhaal als de illustraties.
De tekeningen zijn speels en expressief, en sluiten goed aan bij de sfeer van het verhaal. Ze nodigen uit om langer te kijken en telkens nieuwe details te ontdekken. De kleuren (of het gebruik van zwart-wit, als dat zo is) versterken de emoties en maken het boek levendig en toegankelijk, vooral voor jonge lezers.
Het verhaal zelf is eenvoudig maar krachtig, precies wat een goed prentenboek nodig heeft. Het weet op een duidelijke en warme manier een boodschap over te brengen, zonder te ingewikkeld te worden. Dat maakt het geschikt om voor te lezen, maar ook om zelf doorheen te bladeren.
Wat dit boek extra bijzonder maakt, is het persoonlijke karakter. Je merkt dat het met plezier en toewijding is gemaakt, en dat geeft het een unieke charme die je niet snel in gewone boeken vindt.
Conclusie:
Een liefdevol en creatief prentenboek dat laat zien hoeveel plezier en talent er in zit. Absoluut iets om te koesteren — en misschien wel om met anderen te delen!
Het mooiste wat ik voor mijn kleinzonen…
Het mooiste wat ik voor mijn kleinzonen heb kunnen doen na het overlijden van hun papa.
Heel leerzaam voor de kindjes en heel…
Heel leerzaam voor de kindjes en heel snelle levering
Betoverend echt.
Echt zo' n geweldig boek geworden, ik moest er bijna van huilen, zo ontroerend mooi gemaakt.
Wat een geweldig mooi boek over onze…
Wat een geweldig mooi boek over onze kleinzoon en zijn hondje. Echt heel erg blij mee!
Prachtig
Het boek ziet er prachtig uit, mijn kleindochter vond het geweldig.
Oh wat slecht
Oh wat slecht! Ben uren bezig geweest om de animaties aan te passen en nog klopt er niets van. Ga het boek dus niet bestellen, maar ben wel 7€ kwijt. Goed verdienen voor de site, dat wel, zodra je een boek start ben je al 7€ kwijt. En dat wordt dus allemaal door een AI programmaatje gedaan. Het resultaat is waardeloos maar dus wel 7€ kwijt. Wel een goed verdien model.

Respuesta de Magisch Kinderboek
Heel mooi boek
Heel mooi boek !
Mooie herinnering voor later voor m’n kleinzoon
Mooie kaft en bladen
Zou het iedere oma aanraden
Más información sobre otros tipos de reseñas.