Valorada con 5 estrellas sobre 5

Verkligen mycket högkvalitativa magneter. Tack så mycket också för snabb leverans och gullig förpackning. Vi kommer att beställa om och om igen för att föreviga våra minnen.

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Perfekt resultat, motsvarar mina högt ställda förväntningar. Snabb leverans, kom nästintill samtidigt med min beställning. Närproducerat, jag hämtade min leverans per cykel. Totalt sett mycket nö... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Amazing products! I absolutely love the print quality and how vibrant the colors are. They keep every memory alive. Such a perfect gift. I can’t wait to order again!🤩🤩

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Det var snabb leverans och det var smidigt att beställa generellt

La empresa ha respondido

1. Tienda de recuerdos
  2. Tienda de regalos

Escrito por la empresa

Magnetify.se erbjuder handgjorda och personliga fotomagneter som förvandlar dina minnen till unika dekorationer. Vi trycker dina egna foton på högkvalitativa magneter – perfekta som gåvor, reseminnen eller vardagsglädje på kylskåpet. Alla produkter tillverkas med kärlek i Sverige och skickas med omsorg inom hela EU. Vi fokuserar på kundnöjdhet, snabb leverans och miljövänlig produktion i liten skala. Tack för att du stöttar ett litet, kreativt företag med stora drömmar.

4,5

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Jättebra kundservice

Jättebra kundservice, väldigt fina magneter och snabb leverans!

15 de abril de 2026

Respuesta de Magnetify

Tack så mycket för din fina recension! 🌟 Vi är glada att du är nöjd med både magneterna och leveransen. Välkommen åter!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Gick snabbt att få hem

Det var snabb leverans och det var smidigt att beställa generellt

5 de abril de 2026

Respuesta de Magnetify

Tack för din recension och för att du valde Magnetify! Vi är glada att leveransen gick smidigt. Hoppas vi får glädja dig med fler magneter framover!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

högkvalitet magneter med suveränt service

24 de marzo de 2026

Respuesta de Magnetify

Tack så mycket, det betyder verkligen allt för oss! 🧡
Snabb leverans och fin förpackning är något vi alltid strävar efter — kul att det märks!
Vi ser fram emot att välkomna er tillbaka. 🧲

Its beautiful

Its beautiful

25 de marzo de 2026

Respuesta de Magnetify

Thank you so much! 🌟 That means the world to us. We hope it brings a smile every time you open the fridge! 🧲

Fantastiskt

Bra pris, jättesnabb leverans och jättefina magneter!

25 de marzo de 2026
Opinión espontánea

Respuesta de Magnetify

Tack så mycket, Elsa! 🌟 Det värmer verkligen att höra – snabb leverans och nöjda kunder är precis vad vi strävar efter. Välkommen tillbaka! 🧲

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ena magneten hade en fläck mitt i…

Ena magneten hade en fläck mitt i ansiktet på en person o bilden. Obrukbar.

11 de febrero de 2026

Hej Michaela,

Detta ska självklart inte hända och vi är verkligen ledsna att en av magneterna hade en fläck.

Vi ersätter självklart magneten utan kostnad, inklusive frakt.
Skicka gärna ett mejl till support@magnetify.se med en bild så ordnar vi en ny så snabbt som möjligt.

Tack för att du uppmärksammade oss på detta – kvalitet är mycket viktigt för oss.

Magnetify

Fantastiko…

Bilderna var fantastika och försändelsen kom snapt .rekomderar det till andra har jag gjort .

16 de febrero de 2026

Respuesta de Magnetify

Stort tack för dina fina ord och för att du tog dig tid att lämna en recension! ⭐️
Det betyder verkligen mycket för oss.

Alltid bra leverans

Alltid bra leverans, bra varor

7 de febrero de 2026

Respuesta de Magnetify

Stort tack Britt för ditt fina omdöme!
Vi är så glada att du är nöjd både med leveransen och våra produkter.
Snabb leverans och hög kvalitet är alltid vår prioritet.
Varmt välkommen tillbaka när du vill skapa fler personliga magnetminnen! 💛

Perfekt resultat

Perfekt resultat, motsvarar mina högt ställda förväntningar.
Snabb leverans, kom nästintill samtidigt med min beställning.
Närproducerat, jag hämtade min leverans per cykel.
Totalt sett mycket nöjd. 😁

16 de diciembre de 2025

Amazing products

5 de diciembre de 2025

Snyggt

Snyggt, snabbt, smidigt, så superbra!

15 de noviembre de 2025

Tack för din omdömen!

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.