Magnifiek Zuid-Limburg Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Onlangs zag ik een aanbieding van een boekwerkje met heel fraaie foto's uit mijn omgeving. Na het bestellen en eenvoudige betalingshandeling hiervan was het heel snel in huis.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prachtige fotogids! Eerste levering niet aangekomen door fout van PostNL, maar dit is heel fijn opgelost door Magnifiek Zuid-Limburg!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mooie producten, goede service rond bezorging en verzending en superservice in het oplossen van een klacht. Wat wil je nog meer. Complimenten voor Govert en zijn creaties!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prachtige handgemaakte vogelvakwerkhuisjes!! Gemaakt van stevig en degelijk materiaal en tot in de kleinste details nagemaakt. Je zou er bijna zelf in willen gaan wonen ;-) Makkelijk te openen om sch... Ver más

Información sobre la empresa

1. Agencia de fotografía

Escrito por la empresa

Magnifiek Zuid-Limburg werd in november 2015 op Twitter (thans X) opgericht door Govert van Eerde en toont sindsdien al het moois dat aan het Zuid-Limburgse landschap is toevertrouwd. Wij delen/reposten dagelijks de mooiste (wandel)foto’s van volgers op Facebook, Instagram, X, Threads en TikTok. In totaal heeft Magnifiek Zuid-Limburg bijna 100.000 volgers, maar door o.a. deelacties, retweets en promoties werden in 2023, verspreid over alle sociale mediakanalen, onze foto's door meer dan 3.250.000 mensen gezien. In de stallen van Klooster Wittem maken wij Vakwerk Vogelhuisjes en Vakwerk Opbergdoosjes. Ook geven wij al enkele jaren de Magnifiek Zuid-Limburg Fotokalender uit.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Todas las opiniones

83 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Communicatie

Nadat er slecht gecommuniceerd was en ik daar een klacht voor heb ingediend kreeg ik als antwoord dat ze niet zouden leveren en ze hebben het geld teruggestort.
Dit soort oplossing is ontzettend kort door de bocht, ze hadden ook de klacht kunnen beantwoorden en het bestelde gewoon kunnen versturen.

21 de marzo de 2026
Logotipo de Magnifiek Zuid-Limburg

Respuesta de Magnifiek Zuid-Limburg

Beste heer,

Dank voor uw reactie.

Zoals reeds eerder aan u uitgelegd, hebben wij naar aanleiding van uw review besloten de bestelling te annuleren en het volledige aankoopbedrag direct terug te storten. Dit is een bewuste keuze geweest, omdat wij op dat moment hebben vastgesteld dat de verwachtingen over en weer niet meer op één lijn lagen.

Wij merken daarbij op dat er voorafgaand aan uw review geen klacht bij ons is ingediend, maar direct is gekozen voor het plaatsen van een 1-ster beoordeling. Ook dat hebben wij meegenomen in onze afweging.

In dergelijke situaties kiezen wij er bewust voor om de samenwerking netjes en direct te beëindigen, in plaats van deze voort te zetten terwijl er al sprake is van onvrede.

Daarnaast willen wij benoemen dat dit niet de eerste keer is dat u een 1-ster beoordeling plaatst. Van de inmiddels meer dan 180 zeer positieve reacties (onze score is 4,8) die wij hebben mogen ontvangen, zijn er slechts twee 1-ster reviews — en beide zijn afkomstig van u. Dat spreekt wat ons betreft voor zich.

Wij herkennen ons dan ook niet in het door u geschetste beeld van onze dienstverlening.

Magnifiek Zuid-Limburg
Govert van Eerde

Valorada con 3 estrellas sobre 5

De artikelen die ik heb besteld en…

De artikelen die ik heb besteld en ontvangen heb zijn erg mooi, alleen vind ik dat de communicatie over de levering beter kan. Ik heb een aantal keren contact opgenomen omdat ik in de veronderstelling was dat jullie mij vergeten waren uiteindelijk heb ik de artikelen in goede orde ontvangen.

6 de marzo de 2026
Logotipo de Magnifiek Zuid-Limburg

Respuesta de Magnifiek Zuid-Limburg

Beste heer Springelkamp,

Dank u wel voor uw review en fijn om te lezen dat de artikelen naar wens zijn ontvangen.

We begrijpen uw opmerking over de communicatie rondom de levering. Hoewel bij bestelling is aangegeven dat de levertijd iets langer kon zijn, had dit tijdens het proces duidelijker en proactiever gecommuniceerd moeten worden.

Dank voor uw feedback — we nemen dit mee om onze communicatie verder te verbeteren.

Govert van Eerde
Magnifiek Zuid-Limburg

Mooi product

Mooi product ! Degelijk gemaakt en ik kon het afhalen, dat scheelt in de kosten en is duurzaam. Vriendelijk.

6 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Iedere dag het gevoel van Zuid-Limburg in je tuin

Govert levert echt vakwerk het vogelhuisje is zo authentiek en bezorgt ons iedere dag het gevoel van Zuid-Limburg in onze achtertuin.
Van het plaatsen van de order tot de ontvangst alles prima ok! Levering was iets vertraagd door de koude weersomstandigheden maar kregen keurig een mail waarom de levering vertraagd was! Kijk zo hoort het!!

Vriendelijke medewerkers

Ik ben geholpen door een vriendelijke medewerker van Magnifiek Zuid-Limburg, Het vogelhuisje is mooi en van degelijk materiaal/hout gemaakt, heb het met eigen ogen gezien hoe ze gemaakt worden.

Vogelhuisje

Vogelhuisje, prachtig en topkwaliteit, boven verwachting. Je wordt per mail op de hoogte gehouden tot het product wordt verzonden.
Goed verpakt. Een aanrader.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het vogelhuisje is hartstikke leuk

Het vogelhuisje is hartstikke leuk. Het huisje zelf is van goede kwaliteit. Via mail voldoende info mogen ontvangen over de verzendwijze/datum. Degelijk verpakt en mooi ruim voor de Kerst binnen.

24 de noviembre de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Het gevraagde netjes geleverd

Het gevraagde netjes geleverd. Er zat veel tijd tussen bestellen en leveren, het waren 5* geweest als tussendoor een update was geweest over verwachte leverdatum i.p.v. vlak ervoor

27 de noviembre de 2025

8 consejos para escribir buenas reseñas.