Onlangs zag ik een aanbieding van een boekwerkje met heel fraaie foto's uit mijn omgeving. Na het bestellen en eenvoudige betalingshandeling hiervan was het heel snel in huis.
Prachtige fotogids! Eerste levering niet aangekomen door fout van PostNL, maar dit is heel fijn opgelost door Magnifiek Zuid-Limburg!
Mooie producten, goede service rond bezorging en verzending en superservice in het oplossen van een klacht. Wat wil je nog meer. Complimenten voor Govert en zijn creaties!
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Magnifiek Zuid-Limburg werd in november 2015 op Twitter (thans X) opgericht door Govert van Eerde en toont sindsdien al het moois dat aan het Zuid-Limburgse landschap is toevertrouwd. Wij delen/reposten dagelijks de mooiste (wandel)foto’s van volgers op Facebook, Instagram, X, Threads en TikTok. In totaal heeft Magnifiek Zuid-Limburg bijna 100.000 volgers, maar door o.a. deelacties, retweets en promoties werden in 2023, verspreid over alle sociale mediakanalen, onze foto's door meer dan 3.250.000 mensen gezien. In de stallen van Klooster Wittem maken wij Vakwerk Vogelhuisjes en Vakwerk Opbergdoosjes. Ook geven wij al enkele jaren de Magnifiek Zuid-Limburg Fotokalender uit.
Van Plettenbergweg 13, 6286 AC, Wittem, Holanda
- 0641902227
- info@magnifiekzuidlimburg.nl
- magnifiekzuidlimburg.nl
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Uniek
Het is een prachtig afgewerkt vogelhuis, de tweede inmiddels. Haalt een stukje Zuid-Limburg naar Laren.
Mooi vogelhuisje!
Duidelijke omschrijving van het vogelhuisje en ook duidelijkheid over de verwachtte verzending die ivm drukte vertraagd was.
Mooi afgewerkt vogelhuisje van goede kwaliteit en materialen.
Erg blij mee!
Een super mooi vakwerkhuisje!
Een super mooi vakwerkhuisje geleverd gekregen. Ik ben er heel blij mee en de tuin vogels maken er ook dankbaar gebruik van!
Waar voor je geld!!
Prachtige handgemaakte vogelvakwerkhuisjes!! Gemaakt van stevig en degelijk materiaal en tot in de kleinste details nagemaakt. Je zou er bijna zelf in willen gaan wonen ;-) Makkelijk te openen om schoon te kunnen maken in het najaar. Goed verpakt verstuurd om beschadigingen te voorkomen. Super snelle levering!! Heel fijn en vooral erg vriendelijk contact met de eigenaar. Reageert snel en is erg meedenkend!
Wij voelen ons helemaal in Zuid-Limburg, hier in Brabant.
Het vogelhuisje is prachtig en was goed…
Het vogelhuisje is prachtig en was goed ingepakt voor het vervoer
Prachtig handwerk
Reeds 2x besteld
Prachtig handwerk en een beetje Limburg terug naar Brabant gehaald.
Prachtig resultaat
Prachtig resultaat, perfecte kwaliteit en zeer goede communicatie. Komen afspraken na.
Door omstandigheden kon onze afspraak…
Door omstandigheden kon onze afspraak niet doorgaan, maar Magnifiek Zuid-Limburg heeft dat super opgelost.
Sowieso hebben ze prachtige spullen.
Een aanrader.
Zeer goed klant gericht
Mijn ervaring is zo goed,
omdat ik een limurgs vakwerk huisje kon, bestellen. En in mijn vakantie op een afgesproken plek kon ophalen.
Dat vonden we en super goeie sevice!
Prachtig handgemaakte huisjes
Prachtig handgemaakte huisjes! Duidelijke communicatie naar klant
Geweldig vogelhuisje, top kwaliteit
Mooi en duurzaam gemaakt , zeer goede kwaliteit en afwerking
Vogelhuisje
Een handgemaakt vogelhuisje bestelt door grote drukte iets langere levertijd maar het resultaat was er naar een heel mooi degelijk vakwerk vogelhuisje ontvangen 👌👍
Duidelijke communicatie
Nestkastje is mooi afgewerkt en netjes…
Nestkastje is mooi afgewerkt en netjes afgeleverd.
Fijne communicatie over wanneer de…
Fijne communicatie over wanneer de bestelling geleverd zal worden, mooi product!
Al de 2e keer een prachtig vakwerk…
Al de 2e keer een prachtig vakwerk vogelhuisje besteld van een super kwaliteit!! Echt handwerk 🥰
Zeer mooie vogelhuisjes gekocht
Zeer mooie vogelhuisjes gekocht. Echt mooi vakwerk en hele prettige communicatie. Hangt prachtig, fijn voor de vogels en ook voor ons als aandenken aan het prachtige limburg.
Handgemaakte producten van super…
Handgemaakte producten van super kwaliteit en met geweldige service!
Prima ervaring
Levering even geduurd, maar dan heb je ook wat
Stevig materiaal en zo leuk
Een aanwinst voor onze tuin!