Consulta las opiniones de los clientes
Veldig fornøyd! Var spent på å benytte flyttebyrå for første gang, men ble så positivt overrasket over disse gutta! De sto på i 7 timer i strekk, de var blide og høflige, de pakket flyttebilen so... Ver más
Takker for svært vellykket flytting av Majoren 20.03. Så presise, effektive, vennlige, hjelpsomme, forsiktige og bra kostnad. Anbefales på det varmeste! Utvask 21.03 fra Majoren. To svært vennlige,... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Majoren Flyttebyrå Oslo er en flyttebedrift med over 10 års erfaring. Flytting for private og bedrifter, konkurransedyktige flytting priser.
Información de contacto
Rosenborggata 3, 0356, Oslo, Noruega
- 934 64 211
- post@majorenflytt.no
- majorenflytt.no
Fast, efficient, professional
Fast, efficient, and professional. Very friendly staff. I definitely recommend them.
Anbefales!
Godt fornøyd! God dialog i forkant. På flyttedagen kom de presis, var hyggelige og svært effektive. Anbefales!
Anbefales sterkt
De er kanskje ikke de billigste, men du verden så flinke. God dialog i forkant, og med tidenes ansatte, er disse vanskelige å slå. Brukte dem først for å fjerne en del møbler og ting før visning, og når flyttelasset skulle gå etter noen måneder var det ikke snakk om å bruke andre. De er blide, positive og svært servicemindede. De har også stor respekt for tingene de flytter, og om du ikke har pakket ting godt nok inn, så blir det jammen meg surret en ekstra gang inn i bobleplast. Anbefales på det sterkeste!
Dette blir ren fremsnakk!
Dette blir ren fremsnakk!! Majoren flyttet våre kontorer, hurtig hyggelig og raskt. Og det hele til en pris under det avtalte da det gikk fortere enn de hadde beregnet.
Kommer aldri til å bruke andre! Tipp topp tommel opp
Tømming og vask av dødsbo
Svarte på vår forspørsel etter få timer. Vi ønsket å fjerne møbler og klargjøre en leilighet. Meget bra dialog før og under oppdraget. De som kontrollerte og tok tilbake leiligheten, hadde sjelden sett så ren og fin leilighet. Vi er kjempefornøyde med jobben. Anbefales på det varmeste!
Anbefales!
Flytting og flyttevask ble utført sikkert og hurtig. Effektive og hjelpsomme flyttere, Alt kom på plass og vaskemaskin ble montert. Fullt tilfredsstillende nedvask av leiligheten etter flytting
Veldig flinke folk
Veldig flinke folk. Presise, gode på å kommunisere, og har god praktisk sans når det kommer til detaljer - Det var en del ting jeg hadde glemt å demontere, men som de demonterte og monterte på nytt med glans, alt i fra store møbler, vaskemaskin med vanntilkobling med mer. Skulle jeg flytte igjen blir det Majoren Flyttebyrå neste gang også.
Anbefales!
Benyttet Majoren flyttebyrå til flyttevask, og de gjorde en strålende jobb. De svarer raskt på henvendelser, og leverer det som er bestilt. I tillegg er de hyggelige og imøtekommende. I Oslo finnes det mange useriøse aktører, men dette er et proft og ordentlig firma.
Anbefales!
Utvask 21.03 fra Majoren. To svært vennlige, flinke damer. Leiligheten skinte, nye eiere svært fornøyd. Ingen ting å klage på. Anbefales på der varmeste!
Anbefales; pålitelige, vennlige og moderat priset.
Jeg er svært fornøyd/ takknemlig for den gode hjelpen jeg fikk til flytting av et større flyttelass fra Oslo til Ullensaker. Min erfaring er at i en skog av cowboy flyttebyråer der mange ønsker flå deg for mest mulig penger UTEN å levere topp kvalitet, fremstår dette byrået som kundeorientert og seriøst. Etter å ha samlet tilbud fra ulike flyttebyråer, var det dette byrået som helt fra start viste at de tok oppdraget/ kunden seriøst ved å faktisk lytte til problemstillinger, foreslå løsninger, og til sist gi et godt pristilbud. Like viktig; på flyttedagen møtte to flyttebiler opp som avtalt, og to høflige, sterke, sunne, edru, sympatiske unge menn startet umiddelbart. Det var flere store og vanskelige løft; et stort glass skap, en blytung dobbeltseng, og mye (godt emballert) kunst. Ingenting ble skadet under transporten; verken av møbler eller mennesker. Og det føltes som et mirakel. Oppdraget tok mange timer, og flyttemennene var like hyggelige kl. 16.00 som kl. 10.00 :-) Altså de beholdt humøret hele dagen. Betaling ble svært praktisk gjennomført med terminal straks siste kasse var i hus. Og prisen ble - nøyaktig - det jeg var forespeilet på forhånd. Dette flyttebyrået er trolig det beste i Oslo, og jeg klapper meg selv på skulderen for at jeg klarte å finne dem. Tør ikke tenke på hvor mye galt som kunne ha skjedd ved å velge et cowboy byrå som det er mange av; både store og små. Kort sagt: du kan stole på Majoren Flyttebyrå Oslo. Ønsker dem alt godt!!
Effektive, punktlige, forsiktige og hyggelige
Vi er storfornøyde med jobben Majoren Flyttebyrå gjorde for oss da vi skulle flytte store møbler mellom forrige og nåværende leilighet på Tøyen i januar 2021. De kom presist, jobbet effektivt og godt og var både løsningsorienterte og innmari hyggelige. Da vi spontant spurte om vi kunne få plass til en ekstra ting på flyttelasset, organiserte de lastebilen med tetris-presisjon, så vi fikk med alt vi skulle og litt til. I tillegg kostet det nøyaktig det de ga tilbud om, som er viktig.
Kunne ikke vært mer fornøyd! Enkleste fem-stjerners vurderingen jeg har gitt.
Kunne ikke ha vært bedre
Kunne ikke ha vært bedre! God kommunikasjon, kort ventetid, høy fleksibilitet og veldig hyggelige folk. Anbefales på det varmeste!
Veldig fornøyd
Veldig fornøyd!
De sto på i 7 timer i strekk, de var blide og høflige, de pakket flyttebilen som tetris-profesjonelle og vi fikk tatt hele flyttelasset på to turer.
Faktura var i henhold til avtale, og vi betalte gladelig de pengene.
veldig bra service
Nedpakking, flytting med mellomlagring
Avtalen gikk ut på nedrakking, flytting til mellomlagring arrangert av Majoren Flyttebyrå, og senere flytting til ny adresse. Vår erfaring er meget dårlig med flere skrammer og småskader på møbler. Alt av tøy, vesker, sko og duker lagt i store plastposer, som medførte at det meste måtte renses eller vaskes. Mange gjenstander, inkludert eldre ting, ble ikke beskyttet i flyttekassene. Vi vil ikke anbefale dette firmaet. Ser på tilsvaret fra selskapet, en utrolig mengde løgner. Det var ikke selskapet som kontaktet forsikringselskapet men jeg. Jeg vet ikke hvilken dokumentasjon dette selskapet sier de har, men det r jeg som sitter med bildedokumentasjonen, ikke selskapet.

Respuesta de Majoren Flyttebyrå Oslo AS
Fornøyd med Majoren Flyttebyrå
Kom presis, hyggelige og var veldig forsiktige med alle våre møbler. Betalte med bankkort maskin. Kunne ikke vært mer fornøyd. Anbefales.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.