Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi beställde varor till ett dop för vår son. När vi fick varorna fick vi dessutom ett personligt meddelande från ägarna av hemsidan, vilket kändes mycket trevligt och personligt. En vara saknades v... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Aldrig varit så nöjd med ett företag som denna. Fick oerhört bra personlig service som hjälpte mig att finna specifik färg som jag hade önskat samt hjälpt mig att få hem paketet skyndsamt. Inte no... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Min beställning kom bort i posten men så fort jag kontaktade er så skickade ni en ny beställning och jag fick den på 2 dagar + en personlig hälsning. Så uppskattat! Tack igen för otroligt fina julkulo... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super nöjd med mitt köp och kan varmt rekommendera. Nu har jag allt jag behöver till min dotters kalas :). Kommer fortsätta handla hos er. Mycket bra priser och bra kvalité på alla saker jag beställt!... Ver más

1. Tienda de artículos para fiestas

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Svensk e-handel med festdekorationer.

4,8

2 estrellas
1 estrella

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jätte fina produkter

Jätte fina produkter! Uppfyllde mina förväntningar!

15 de octubre de 2020

Respuesta de makeitspecial.se

Hej Caroline! Tusen tusen tack för att du tar dig tid för att skriva dessa fina ord! Det värmer verkligen! Vi är så glada att du blev nöjd!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sveriges bästa affär med 2 helt…

Sveriges bästa affär med 2 helt otroliga kvinnor som även skickar med en egen gjort lapp så man verkligen känner sej speciell!

14 de octubre de 2020

Respuesta de makeitspecial.se

Hej Madelene! WOW! Vi blir så varma i hjärtat! Tusen tusen tack för att du tar dig tid för att skriva dessa fina ord!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jättefin namn-vimpel som vi beställt…

Jättefin namn-vimpel som vi beställt till sonens dop! Extra plus för en personlig hälsning i paketet!

13 de octubre de 2020

Respuesta de makeitspecial.se

Hej Therese! Tusen tusen tack för att du tar dig tid för att skriva dessa fina ord! Tack själv för att vi skapa denna vackra vimpel!

Toppen

Supergulligt litet meddelande följde med och det märks att dom tillverkar och skickar med kärlek, varan jag beställde va också toppenfin

12 de octubre de 2020

Respuesta de makeitspecial.se

Tusen tack! Vad glada vi blir över dessa ord! Så glädjande att du kände så! Tack!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans och otroligt personligt…

Snabb leverans och otroligt personligt utbud av produkter. Stort plus för den handskrivna lappen med grattishälsningar till kalaset som beställningen avsåg. Kommer handla igen!

12 de octubre de 2020

Hej Haleh!
Tusen tack! Vad glada vi blir över dessa ord! Hoppas kalaset blev lyckat och ett minne för livet!

Fantastisk och snabb service

Fantastisk och snabb service. Produkterna va såå fina och man fick tom ett personligt handskrivet meddelande i paketet.

11 de octubre de 2020

Hej Clara!
Tusen tack! Vad glada vi blir över dessa ord! Hoppas ni fick en SPECIAL dag!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Så himla nöjd med mitt köp från er

Så himla nöjd med mitt köp från er. Så mysigt med en handskriven hälsning från er. Stort plus. Mvh Lina H

8 de octubre de 2020

Kära Lina!
Tusen tusen tack! Det värmer verkligen! Vi är så glada att Du är så nöjd!

Snabbt levererat

Snabbt levererat, fina saker och så fint paketerat med en personlig hälsning🌸🌸🌸🌸

7 de octubre de 2020

Respuesta de makeitspecial.se

Hej Anette! Tusen tusen tack! Det värmer verkligen! Vi är så glada att Du är så nöjd!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Aldrig varit så nöjd med ett företag…

Inte nog med det så fick jag i paketet en personlig handskriven kort och fina överraskningar till min son som ska fylla ett år snart, det gjorde hela min vecka.

Rekommenderar starkt makeitspecial.se och kommer fortsätta att handla där!

5 de octubre de 2020

Hej Nadja!
Wow! Dessa ord kommer sitta i vårt hjärta! Tusen tack! Det värmer verkligen! Vi är så glada att Du är så nöjd!
Med vänlig hälsning Makeitspecial.se

Personligt och fin service

3 de octubre de 2020

Respuesta de makeitspecial.se

Hej Solmaz! Tusen tusen tack! Det värmer verkligen! Vi är så glada att Du är så nöjd!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb & personlig service!

Super nöjd med servicen och produkterna och den lilla personliga handskrivna meddelandet som kom med i paketet var bara pricken över i et.

1 de octubre de 2020

Respuesta de makeitspecial.se

Hej Sara! Tusen tusen tack! Vi är så glada att Du är så nöjd! Så fina ord! Tack!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Blev precis som jag tänkt mig

Blev precis som jag tänkt mig, färgen stämde överrens på ballongerna 🥰

28 de septiembre de 2020

Respuesta de makeitspecial.se

Fantastiskt! Det värmer enormt att allt blev lyckat!

Toppen

Över förväntan! Mkt bra

25 de septiembre de 2020

Hej Johanna!
Tusen tack för dessa fina ord! Det värmer enormt!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans och bra produkter

Snabb leverans och bra produkter. Ett personligt meddelande medföljde i paketet, stort plus på det!

20 de septiembre de 2020

Hej Nathalie!
Tusen tack! Vad glada vi blir över dessa ord!
Allt gott & alltid till ditt förfogande!

Otroligt fina saker!

Så otroligt fina saker & service utöver det vanliga, topp notch! 👌🏼

19 de septiembre de 2020

Hej Madeleine!
Tusen tack! Vi blir oerhört glada över dessa ord! Vi finns alltid för dig!

NÖJD!

Väldigt fina! Och väldigt snabb leverans även fast man skickade efter personliga grejer.

19 de septiembre de 2020

Hej Madde!
Tusen tack själv! Vad glada vi blir över dessa ord!
/Allt gott!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lätt att hitta och super bra personal…

Lätt att hitta och super bra personal och frakt

16 de septiembre de 2020

Respuesta de makeitspecial.se

Hej! Tusen tack! Vad glada vi blir över dessa ord!

100% nöjd kund

Såå fina saker!
Dekorationerna vi beställde satte verkligen känslan på dopet för vår dotter,
Kan varmt rekommendera ballongpinnarna! Så smart idé!

16 de septiembre de 2020

Hej Helene!
Tusen tusen tack! Det värmer verkligen! Vi är så glada att dopet blev så lyckat! Våra ballongställ är verkligen ett smidigt, elegant och prisvärt alternativ som höjer stämningen till max!
Makeitspecial.se

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.