Very good service and experience!
Good shopping experience and fast shipping. I would love it if there were more products
Malabskin is an organic skincare brand deeply rooted in African heritage. Inspired by the rich diversity of the continent, our brand takes great pride in sourcing the finest natural ingredients from various parts of Africa.
Laaglandaan, 2170, Meksem, Bélgica
Bij de eerste gebruik al onmiddellijk ondervonden dat mijn huid anders aanvoelt. Het product wordt heel goed geabsorbeerd door de huid. Ik ben zeker een terugkerende klant !
Top service meid hier mag jij trots op zijn
Bon produits, de bonne qualité. Parfum agréable.
Hydratation longue durée.
Huile pour le visage ne graisse pas, rend le visage doux et teint uniforme.
De producten zijn top en doen wat ze beloven. Verzending was snel en de producten waren netjes verpakt. Aanrader!
de body butter ruikt heerlijk en laat je huid de hele dag gehydrateerd aanvoelen. De qasil-gezichtsmasker maakt je huid zacht en stralend. De zeep reinigt grondig en zorgt ervoor dat je je fris voelt. Echt een aanrader voor een complete verzorgingsroutine!
I love it!!!! Ik had enorm last van een vettige huid. Al jaren lang wel producten gebruikt. Maar nooit heeft iets voor mijn huid goed gewerkt. Maar nu gebruik ik een klein jaartje quasel poeder als reiniging en masker in combi met de face oil. I love it gewoon. Geen troep maar gewoon natuurlijke werking met natuurlijke ingrediënten. Ideaal! 🥰
Supergoede merk met veel kwaliteit.
De rose olie samen met qasilpoeder is mijn favoriet!