Jeg har købt maleprøver og maling igennem malbedst og selv henter det i deres lokation på Amager efter lukketid. Det fungere bare super godt og leveringstiden er hurtig. Bestiller du en hverdag er d... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Super god service - god rådgivning og super skarpe priser på Jotun. Der bliver al vores maling købt fremover.
Super hurtig ekspedition. Super gode priser. Kunden er selv ansvarlig for at researche inden køb, så ingen kan brokke sig over prisen. Mit køb var 30% billigere end tilbuddet i mit lokale byggemarked�... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Malbedst har kvalitet maling til Danmarks bedste priser, vi kan lev.vare med egne bil på Amager og store København/nordsjælland sammen dag, kan også afh: i Kastrup - Vi yder den bedst services - vi har solgt maling i 40 år og kommer gerne også gratis og giver råd/vejledning, sender selvfølge i hele landet hurtigt.
Información de contacto
Kirstinehøj 73, 2770, Kastrup, Dinamarca
- +4542519596
- kontakt@malbedst.dk
- malbedst.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele tardar más de 1 mes en responder
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bestilte en bøtte maling, og blev ringet op, at jeg havde glemt at skrive hvilken farve den skulle blandes i. De ringede mig op, for at være sikker på, at den ikke bare skulle være hvid - hvilken den ikke skulle være. De kunne ligeså godt ha' sendt en hvid bøtte maling afsted, men de ydede lige den ekstra service for at være sikker. TAK!

Respuesta de Malbedst
Fin hjemmeside og gode priser
Fin hjemmeside og gode priser. Hurtig levering.

Respuesta de Malbedst
Super service. Hurtig levering og tilbagemelding på svar over mail, endda efter lukketid.

Dårlig service
De annullerede hele min ordre da de ikke kunne tone i den farve jeg havde valgt, på et enkelt af de produkter jeg havde bestilt, selvom jeg havde bestilt flere produkter som der ikke var noget problem med.
Det er jo til at starte med lidt irriterende at liste produkter op som man ikke sælger, men god skik kunne jo også være at rette en personlig henvendelse med alternativer. Eller bare at annullere det enkelte produkt, og så sende resten.
Eller som minimum at skrive en personlig henvendelse, stedet for en standard “bemærkning til ordre”

Vildt god service
Fin rådgivning over telefonen inden køb. Hurtig levering og bedste pris. Helt klar anbefaling herfra.

Respuesta de Malbedst
Godt sortiment af gode produkter og…
Godt sortiment af gode produkter og super hurtig levering

Super godt
Jeg fik god rådgivning inden købet, og varerne blev leveret hurtigt og stillet i carporten som aftalt.

Varen svarer til beskrivelsen
Varen svarer til beskrivelsen. Meget hurtig levering.

Respuesta de Malbedst
Hurtig levering og god pris
Hurtig levering og god pris. Handler gerne her igen.
Fin og hurtig levering på vare der var…
Fin og hurtig levering på vare der var udsolgt mange andre steder.
Gode priser og hurtig levering
Gode priser og hurtig levering. Jeg bestilte tre farveprøver lørdag formiddag til afhentning, og søndag morgen var malingen klar til at blive hentet. Jeg har derfor netop lagt en ordre mere på en bøtte maling og udstyr. Det er bestemt min nye faste malerforretning.
Produktet er perfekt
Varen jeg købte svarede fint til beskrivelsen og forventningerne. Min ordre blev ekspederet samme dag, super fint.
Meget hurtig levering 😊
Meget hurtig levering 😊. Jeg bestilte klokken 22.30 og fik varen dagen efter klokken 10.30. Lige til døren 👏
God maling til konkurrencedygtige…
God maling til konkurrencedygtige priser. Virkelig hurtig levering og overordentlig god service. Det er anden gang jeg handler her - og næste gang jeg mangler maling, så køber jeg det hos Malbedst.dk
Meget tilfreds
Meget hurtig forsendelse, venlige medarbejder og super priser. Har handlet 2 gange her og køber sikkert igen.
hjælp somme og fuldte op på det så vi…
hjælp somme og fuldte op på det så vi fik det rigtige
La experiencia Trustpilot