MalerPind Opiniones

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

11 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super resultat med MalerPind !

Fik malet hus og carport udvendigt. Meget tilfreds med hele forløbet. Hurtige svar på forespørgsler, modtog tilbud med det samme, kommer til aftalt tid og vigtigst af alt – Dennis følger hele projektet til dørs med opfølgning under og efter afsluttet opgave for at høre om alt er tilfredsstillende.
Meget fair og konkurrencedygtig pris og til en enormt høj kvalitet på både personale og resultat.

19 de junio de 2026

Dygtige og kompetente malere

Dygtige og kompetente malere. Vi er meget tilfredse med hele processen, både med spartling og maling af lofter og vægge. Overholder aftaler og er alle super søde at omgås 😊
Vi ved hvem vi ringer til næste gang også 👌

29 de mayo de 2026

Hurtigt besigtigelsesbesøg

Hurtigt besigtigelsesbesøg, pris med det samme og mulighed for at lave noget af opgaven selv. Dennis giver vibes af professionel tilgang til opgaven, gennemgår processen forståeligt og gør rent efter sig! Rigtig godt tilfreds- ser frem til flere opgaver fra teamet fremover.

19 de mayo de 2026

Virkelig god service

Vi har fået den bedste hjælp igennem vores husrenovering. Fordi vi gerne ville lave en del af det selv så har vi fået hjælp med nogle af de svære ting, som at spartle vægge og male lofter, hvilket vi var meget glade for. På de ting vi så har lavet selv har vi fået helt vildt god sparring og den bedste hjælp.
Alt i alt har vi været yderst tilfredse med den service som MalerPind ligger for dagen.

1 de diciembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Effektivt forløb med fokus på kvalitet og kommunikation

Vi har haft et særdeles positivt samarbejde med Malerpind. Alle aftaler og priser blev overholdt til fulde, og kommunikationen har været klar og professionel gennem hele processen. Malerpind har vist stor fleksibilitet i forhold til andre håndværkere og håndteret ændringer i tidsplanen på en løsningsorienteret måde. Derudover har han bidraget med værdifuld sparring og faglig rådgivning.
Vi giver vores varmeste anbefaling til Malerpind for et pålideligt og professionelt stykke arbejde.

8 de octubre de 2025

Klar anbefaling

Har fået malet køkkenlåger og spartlet vægge. Det er blevet så flot.
Dennis er super imødekommende og god til at give råd med på vejen.
En klar anbefaling herfra.

2 de octubre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

I dag blev MalerPind færdig hos os

I dag blev MalerPind færdig hos os, med meget stor tilfredshed fra vores side. Stor dygtighed indenfor faget samt super god til at komme med ideer , vi ikke selv var kommet i tanke om. Når vi skal have malet igen, bliver det så absolut MalerPind . Et firma jeg KUN kan give min bedste anbefaling.

1 de octubre de 2025

Varm anbefaling til MalerPind

Kort tid fra henvendelse til opgaven blev effektueret.
Faglig kompetent rådgivning i fht muligheder for opgavens udførelse.
Meget tilfreds med resultatet.
God kommunikation undervejs.
Tillidsvækkende og venlig.
Anslået pris overholdt. Bestemt rimelig prisniveau.
Kan varmt anbefale Dennis ( MalerPind )

7 de mayo de 2025

Flot resultat

Rigtig fint arbejde. Vores gamle låger passer perfekt sammen med de nye elementer i baggangen. Miljømæssigt en rigtig god idé at beholde de oprindelige elementer. Vi sparede mange penge ved at få malet lågerne i stedet for at købe nye.

10 de abril de 2025

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.