Jeg bestilte linoliemaling på nettet, kort efter fandt min mand den dåse maling vi havde, men ikke kunne finde, jeg kontaktede Malgodt.dk de slettede straks ordren, fin service. Vi handler helt sikker... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Havde rådgivningsmøde med Camilla Fynne og det var fagligt på et højt niveau og sparede os får en del forkerte løsninger og spild af tid. Stor ros herfra. Selve websitet har brug for forbedring, da de... Ver más
Malingen er god. Hurtig og sikker forsendelse. Hvad kan man forlange mere - det skulle da lige være forretningen i Frederiks Allè. Der kunne man altid få gode råd, vare- og farveprøver samt hurtigere... Ver más
Fem stjerner til Alex/alexander. - jeg stod med en opgave som absolut skulle færdiggøres idag. Min bestilling var forsinket pga nogle småfejl på deres lager. Men Alex var en stjerne og hjalp mig... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Malgodt.dk er en ærlig forretning, der ønsker at give hver eneste kunde den bedste oplevelse. Derfor vil du altid opleve at der bliver taget god hånd om dine eventuelle spørgsmål inden bestilling, og naturligvis også efter du har bestilt. Malgodt.dk er startet af Kresten Kjær Larsen og Lars Nørgaard i 2010. Målet har hele tiden været at yde den bedste service kombineret med at sælge den bedste maling. Vi er stolte af vores forretning, og vi håber at du vil give os chancen for, at vise dig hvorfor.
Información de contacto
Erhvervsvej 25, 2610, Rødovre, Dinamarca
- 42 618 618
- info@malgodt.dk
- malgodt.dk
Det kom fint med fragtmanden
Det kom fint med fragtmanden , det var nemt og bestille
Første og sidste ordre hos Malgodt
Produkter fejler ikke noget, men reklameret rabat, prismatch osv overholdes ikke.
Det er bla. nemt at reklamere med at man får 10% på første ordre.
Når man så ikke får det og skriver til kundeservice, så der er pludselig er “fast lavpris” på den vare man har bestilt og derfor får man så ikke de 10% alligevel.
Tak for ingenting til en elendig service - eller mangel på samme.
De manglende 39,90kr jeg skulle have i rabat (plus evt 10% rabat på fragt), gør så at jeg giver en 2-stjernet anmeldelse og ikke kan se nogen som helst grundt til at lægge en ordre hos Malgodt igen.
Så håber det var den manglende rabat værd at yde en elendig service og sende kommende ordrer over til konkurrenterne.
Forrige kontakt med deres kundeservice gjorde også at den daværende ordre blev lagt hos konkurrenten.

Respuesta de Malgodt.dk
Jeg modtog en 10 liters spand med…
Jeg modtog en 10 liters spand med indfarvet spartel. Da jeg åbnede spanden var der to kæmpestore lufthuller nede i. Kundeservice siger det er helt normalt - jeg mener det er logik, at jeg så ikke har fået 10 liter, når spanden kun var halvt fuld 🤷🏼♀️

Respuesta de Malgodt.dk
Hurtig betjening
Nemt og hurtigt.
Nemt og hurtigt.
Det er hverken 1. eller sidste gang jeg handler med Malgodt.dk
Hurtig og korrekt levering
Rådgivning
Rådgivning, lige når der er brug for det og materialer til tiden og lige til døren - jeg er SÅ tilfreds :-)
Super fint hurtig levering
Super fint hurtig levering
Alt ok..
Men jeres farvekort på hjemmesiden viser ikke den korekte farve/nuance..
Mvh Mogens
Ingen problemer med bestilling, levering eller kontakt med kundeservice.
Tillidsbrud
I handelsbetingelserne står der: "Oplysninger afgivet til malgodt.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand".
Jeg er MEGET utilfreds med, at virksomheden deler min private email-adresse med andre virksomheder, selvom de i deres handelsbetingelser lover det modsatte.
Jeg har af flere omgange bestilt hos…
Jeg har af flere omgange bestilt hos Malgodt.dk - god beskrivelse, og varerne kommer som lovet 👍
Fin måde at købe maling på
Fin måde at købe maling på. Lidt svært at få fysisk farvekort
Hurtig levering.
hurtig levering og god pris
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.