Dankzij Rik verliep de aankoop van onze woning bijzonder vlot. Binnen de 24 uur was alles geregeld en waren zowel koper als verkoper tevreden. Rik reageerde steeds razendsnel op mails, telefoontjes... Ver más
La empresa ha respondido
Heel transparante communicatie, men neemt tijd om te luisteren, formuleert voorstellen op maat van de klant. Snelle contactname en correcte afspraken. Top zoals het moet zijn.
La empresa ha respondido
De afspraak heeft plaats gevonden op het afgesproken uur, duidelijke uitleg, antwoord gekregen op mijn vragen. Heeft haar tijd genomen om mij de huizen te laten zien.
La empresa ha respondido
Appartement in Mechelen gehuurd. Eva heeft de rondleiding gedaan, heel goed en alles perfect uitgelegd. Nadien ook alles tot in de puntjes geregeld. Papierwerk, vragen beantwoorden. En ook bij de over... Ver más
La empresa ha respondido
Bij Malines Group kan je terecht voor zowel de verkoop, verhuur als het beheer van je eigendom. Wil je net zoals alle andere tevreden klanten van je vastgoed een mooi verhaal maken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je eigendom verkopen of verhuren is dan ook een grote stap. Het brengt heel wat administratie en uitdagingen met zich mee. Formulieren in orde brengen. Bezichtigingen regelen. Maar vooral: de juiste, nieuwe koper of huurder vinden. Daarom reken je op iemand die dat werk van jou overneemt. Iemand met kennis van zaken, zodat jouw vastgoed een mooi verhaal wordt. Malines Group is die partner. Als makelaar bundelen we alle middelen om jou de beste service te bieden. Dat via een persoonlijke aanpak, want elke klant vertelt een eigen verhaal. Zo wordt jouw vastgoedervaring er één zonder zorgen. Kiezen voor Malines Group is bovendien kiezen voor jarenlange ervaring, en een gedreven begeleiding doorheen elk vastgoedproces. Neem zonder zorgen de beste beslissing, en kom kennismaken. Of u nu uw eigendom verkoopt of verhuurt – of zelf iets wilt kopen of huren – bij Malines Group doen we er alles aan om van uw vastgoed een mooi verhaal te maken. Wij hopen u binnenkort te mogen ontmoeten! Want wij maken van uw vastgoed een mooi verhaal!
Gentsesteenweg 125A, 2800, Mechelen, Bélgica
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Goede briefing . Goed stappenplan . Zeer bekwame medewerkers.
Vriendelijkheid hoog in het vaandel.

Respuesta de Malines Group
Van het eerste contact tot de sleuteloverdracht is alles zeer vlot en correct verlopen. Met speciale dank aan Alexandra van Malines Blaasveld, een echte topper!!!

Respuesta de Malines Group
Menselijk beheer. Goede, persoonlijke en snelle assistentie bij vragen. Raad bij moeilijkheden. Kortom mijn beste ervaring om efficient en gepaste keuzes te maken voor mijn nieuwe woonst.

Respuesta de Malines Group
Duidelijke uitleg en ondersteuning bij koop/verkoop

Respuesta de Malines Group
Zeer professioneel en vriendelijk bedrijf. Ze lijken meer oog te hebben voor de klant dan andere makelaars die wij hebben meegemaakt. Rik was uitstekend: altijd vriendelijk, professioneel en attent in zijn werk.

Respuesta de Malines Group
Zeer goed op de hoogte van de verschillende projecten
Kan steeds antwoorden op vragen
Zeer vriendelijk en professioneel
Maar niet alles wordt verteld zoals geluid warmtepompen op het dak zoals niet waterdichte kelders …
Ik vind dat je steeds alles moet meedelen en niet moet wachten op vragen

Respuesta de Malines Group
Klare, heldere uitleg over de compromis met alle tijd voor vragen. Altijd snelle respons op emails. Deskundig advies. Hulpvaardig.

Respuesta de Malines Group
Prima ervaring met Malines Group.
Een heldere en eerlijke communicatie.
Op het juiste moment de juiste koper gevonden.

Respuesta de Malines Group
De waardebepaling verliep goed en we kregen alle nodige info op voorhand. Ook de afspraken met potentiële kopers, wanneer er een bezoek gepland was, verliepen heel vlot. Het contact met Alexandra voor de notaris was uitstekend. Ons huis werd snel verkocht, al na drie dagen, en de verkoopprijs lag volledig in lijn met onze verwachtingen. Alles is heel goed verlopen, een positieve ervaring met Malines Group.

Respuesta de Malines Group
Andreas Van Deyk gaf ons een zeer professionele rondleiding op een zeer aangename manier.Bedankt hiervoor.

Respuesta de Malines Group
Transparantie over prijzen, goed netwerk, vriendelijke service

Respuesta de Malines Group
Open communicatie. Duidelijke stappen op voorhand meegedeeld per e-mail. Follow-up via Whatsapp.
Het bedrijf heeft de aankoop vergemakkelijkt. Het woord ‘ontzorgen’ komt in mij naar boven.

Respuesta de Malines Group
Prima informatie verstrekking. Hoffelijk. Uiteindelijk ging de deal niet door en kochten we elders, omdat daar het appartement 1 à 2 jaar eerder beschikbaar was, wat voor ons belangrijk is. Toen ik dit meedeelde aan Malines (mevr. Leunen) heeft zij mij zelfs hartelijk gefeliciteerd,

Respuesta de Malines Group
Ze legt alles goed uit ,alle vragen goed benatworden. Vriendelijke person.

Respuesta de Malines Group
Zeer goed onthaal. Ze hebben ons goed geholpen en krijgen goede uitleg en info . Personeel vriendelijk en zeer behulpzaam .
We zijn in een project ingestapt. Hopelijk dat alles fijn verloopt.

Heel vriendelijke dame ! Goede rondleiding gegeven en zeer stipt

Respuesta de Malines Group
Goede en vlotte samenwerking door ervaren medewerkers
Elke vraag werd positief beantwoord

Respuesta de Malines Group
Más información sobre otros tipos de reseñas.