Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa para mujeres

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Luksus til mor - før, under og efter graviditet

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Altid god service

Altid god service! Mamalux kan klart anbefales. Både hjemmeside og showroom 😃

19 de agosto de 2019

Kære Katja
Tusind tak for din anmeldelse, vi glæder os til at se dig igen! :-) kærlig hilsen Malene - MAMALUX

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Hurtig levering og gode varer.

27 de junio de 2019

Kære kunde
Tak for din anmeldelse, vi er meget glade for, at du er tilfreds med din oplevelse og dine varer :-)
De bedste hilsner fra Kathrine
MAMALUX

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering - bestilte om formiddagen og kunne afhente om eftermiddagen.
Mange gode varer i webshoppen. Vil klart handle der igen.

31 de mayo de 2019

Respuesta de Mamalux

Kære Mette, vi takker mange gange for din flotte anmeldelse og er glade for, at du er tilfreds med din oplevelse. Vi glæder os til, at hjælpe dig igen :-) kh Malene, MAMALUX

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Graviditetsjeans

Bestilte et par graviditetsjeans. Ud fra størrelsesguiden passede benlængden fint og hoftemålet var 10 cm mindre end jeg er rundt om mine hofter, men blev enig med mig selv om at der var så meget strecht i bukserne, at det sagtens kunne gå. Da jeg så fik bukserne, var de sindssygt lange på benene, føltes ikke som slimfit og var kæmpe store omkring hofterne+taljen, hvilket jeg jo allerede synes jeg havde taget højde for da jeg bestilte dem. En ærgerlig oplevelse, som gør at jeg nok ikke tør bestille mere på den hjemmeside.

25 de mayo de 2019

Kære Line
Vi er kede af at høre, at bukserne ikke passede i størrelsen. Du er selvfølgelig meget velkommen til, at sende dem retur til os.
Kærlig hilsen Malene
MAMALUX

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig fin butik og rigtig god service

Rigtig fin butik og rigtig god service. Dejligt endelig med en butik i Silkeborg med pænt og smart graviditetstøj.

8 de abril de 2019

Kære Karina
Tak for din fine anmeldelse :-) Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse i vores showroom. Rigtig god dag! De bedste hilsner fra MAMALUX

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering. God kvalitet og almindelige størrelser..

8 de abril de 2019

Kære Camilla
Tak for din anmeldelse, den er vi meget glade for :-) Dejligt at høre, at du er tilfreds med min oplevelse hos os, og vi glæder os til, at hjælpe dig igen næste gang.
De bedste hilsner fra MAMALUX

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service og hurtig levering😊

29 de marzo de 2019

Kære Anja :-)
Mange tak for din anmeldelse. Vi glæder os til, at hjælpe dig igen næste gang :-) Ha' en dejlig dag! De bedste hilsner fra MAMALUX

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fremragende service og lækkert tøj

Fremragende service og lækkert tøj! Så er plusset at man kan komme i deres showroom i Silkeborg og prøve deres tøj. Jeg vil klart anbefale dem til alle mine gravide og ammende veninder.

27 de marzo de 2019

Kære Isabella
Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os. Mange tak fordi du gav dig tid til, at give feedback. De bedste hilsner fra Malene - MAMALUX

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.