Jeg ventede længe på min kjole, hvilket jeg var klar over på forhånd. Da den blev forsinket, fik jeg lige så fin besked om det, og muligheden for at annullere min ordre, hvilket jeg HELDIGVIS ikke g... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Super service🌸 Skrev på en udsolgt style i december, hvor Stine skrev hun ville huske mig, hvis der kom en retur. Sidst i januar får jeg en mail at hun har fået en enkelt retur💜 Få dage efter lå den... Ver más
Love the clothes. Bought it at the sale, and it is a bit unfortunate that items put in cart, can be pulled out, instead of being reserved for a bit while you search for other items.
Jeg blev kontaktet af Mamas Mini, fordi jeg havde skrevet en kommentar på en udsolgt kjole på deres Instagram profil, og nu havde de fundet en ekstra på lager, og om jeg stadig var interesseret i den.... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Handpicked kids wear for the world's most curious explorers. Playing, learning, and growing is our children’s most important task and we want to make them comfortable no matter what the day holds. We know that what we dress our children in matters. Mamas Mini is a carefully handpicked selection of beautiful, casual and cool gender neutral pieces. We want to create a less is more-wardrobe with styles that pairs easily and can be passed down through generations to come.
Información de contacto
Beethovens Alle 3A, 8920, Randers NV, Dinamarca
- info@mamasmini.dk
- mamasmini.dk
Bedste kundeservice
Cool unikke styles, bedste kundeservice og hurtig levering.
Hurtig lev og flotteste kjole 👌🤩
Nærværende nethandel
Nærværende nethandel. Min ordre blev fulgt op ad flere mails og hurtig levering på trods af jul. Personlig hilsen som er med til, at man husker sin købsoplevelse. Derudover er jeg meget tilfreds med mine køb.
Det købte lever op til forventningerne…
Det købte lever op til forventningerne og meget hurtig levering.
Fantastik service og så fin kjole
Fineste lille webshop med super lækre…
Fineste lille webshop med super lækre varer . Rigtig god service og fint instagram univers. Det eneste jeg mere kunne tænkte mig er større udvalg:))
Fineste hjemmeside med det flotteste…
Fineste hjemmeside med det flotteste udvalg af børnetøj i god kvalitet. Hurtig levering og altid flot indpakket. Sidst men ikke mindst - fantastisk service! Jeg har bestilt flere gange, og har altid været så glad. KÆMPE anbefaling herfra. Hilsen en trofast kunde ❤️
Fineste og skønneste cowboy kjole til…
Fineste og skønneste cowboy kjole til voksne- er så glad for den. Trods restordre og længere leveringstid var der god service hele vejen igennem og alt gik som smurt
Hele ventetiden værd👌
Jeg ventede længe på min kjole, hvilket jeg var klar over på forhånd.
Da den blev forsinket, fik jeg lige så fin besked om det, og muligheden for at annullere min ordre, hvilket jeg HELDIGVIS ikke gjorde😊
Den ekstra ventetid var det hele værd, og eneste udfordring nu blir´, at jeg nogle gange skal tvinge mig selv til at tage noget andet på, end min super skønne cowboy-kjole, som jeg flyttede ind i med det samme – lige mig😊👌
Enormt god service og jeg elsker den…
Enormt god service og jeg elsker den kjole, jeg har modtaget - både kvalitet og form er over forventning!
Super duper oplevelse +++++
Forudbestilling med (aftalt og helt indforstået) lang leveringstid. Vare modtaget og flere info mails løbende frem til modtagelse af varen. Alt fungerede SUPER DUPER!
Alt var perfekt
Selvom preorder blev udsat, var der god information hele vejen. Jeg er SÅ glad for denimkjolen, at jeg kunne bo i den. Den går til alt😀
Har købt coboykjolen til mig selv og…
Har købt coboykjolen til mig selv og til mit barnebarn. Er ovenud tilfreds. Super kvalitet.
Tøjet er virkelig lækker kvalitet
Tøjet er virkelig lækker kvalitet! Designet er smukt og i materiale børn kan bevæge sig frit i.
God service og hurtig levering!
Hurtig levering og flot hjemmeside
Hurtig levering og flot hjemmeside. Lækre varer!
Varerne som beskrevet
Varerne som beskrevet, lækker kvalitet og hurtig levering ⭐️
Fineste lille biks
Fineste lille biks med de lækreste styles til de små.
Jeg har efterhånden klikket et par ordre hjem og hver gang er servicen i top.
Kan varmt anbefales ❤️
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.