Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

De klantenservice verdient 5 * De site werkt niet optimaal, bestellingen kunnen vaak niet aangepast worden. De klantenservice biedt dan meteen uitkomst. De nagels blijven goed zitten, al merk ik na... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Deze stickers blijven makkelijk 3 weken goed zitten als je ff extra goed vast drukt langs de randjes en als je er een laagje topcoat overheen doet. Ik haal ze er echter na 2 weken altijd af, omdat ik... Ver más

4,4

1 estrella

Ha contestado el 91% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 mes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Maniac is een geweldig product en bedrijf ❤️

Maniac is een geweldig product en bedrijf. Ik ben nu sinds de corona tijd klant. De nagelstickers zijn van super mooie kwaliteit en zijn ook nog doorontwikkeld en mooier geworden. Wat ikzelf het allerfijnste vind is dat je op je eigen tijd kan aanbrengen. Ik heb 2 kids en werk fulltime, sport en kook graag. Meestal heb ik doordeweeks pas rond 22u even tijd mijn nagels te doen. Geen probleem. Met mijn ervaring ben ik binnen een 20min - uiterlijk half uur klaar, in het begin duurt dat iets langer omdat je even de slag te pakken moet krijgen. Kleurtje kan je ook eens mee experimenteren want als je het na een weekje toch wel gezien hebt haal je het er eenvoudig in een paar minuten af. Normaal kan je zeker 2 weken of meer op hebben. Mijn nagels waren echt beschadigd van het verwijderen bij een salon. Nu zijn ze veel mooier en helemaal niet beschadigd.
Het bedrijf: als je een keer een vraag hebt word je super snel, attent en met veel liefde geholpen. Geweldig echt ❤️
Ik kan maniac van harte aanbevelen en dat doe ik ook aan al mijn vrienden 😁

5 de abril de 2026

Respuesta de Maniac Nails

Wat een lieve woorden, dank je wel! 💖
Zo fijn om te horen dat Maniac zo goed in jouw drukke leven past en dat je nagels er weer gezond uitzien, daar doen we het voor!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Niet fijn

Niet fijn, met deze stickers blijf je constant met je vingers vastzitten/haken in je haar, echt niet prettig. Ook blijven ze (na het opvolgen van alle instructies), maximaal een week zitten. Absoluut geen aanrader dit.

3 de marzo de 2026

Respuesta de Maniac Nails

Wat super vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt gehad, dat is natuurlijk niet de bedoeling! Maniac zou normaal gesproken minstens 14 dagen mooi moeten blijven zitten, en ook het blijven haken van haren hoort niet te gebeuren.

Zou je ons een berichtje willen sturen via info@maniac-nails.com? Wij helpen je heel graag zoeken naar een passende oplossing! 💜

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben om! En nee, ik heb geen aandelen.

Ontzettend leuk bedrijf, waar persoonlijk contact voorop staat. Daarnaast - ook niet onbelangrijk - ben ik ontzettend blij met de producten. De gelnagelstickers zijn van hoge kwaliteit en halen met gemak twee weken. Zonder chips of breken. Het aanbrengen gaat makkelijk. Vanaf mijn eerste poging zaten de stickers al muurvast. Kortom: ik ben echt heel erg enthousiast. Het is bijna grenzend aan geobsedeerd :-)

16 de febrero de 2026

Respuesta de Maniac Nails

Hier worden we blij van 💜

Twee weken mooie nagels zonder chips en meteen een geslaagde eerste poging! Wij hopen je snel terug te zien bij Maniac!

Welke salon ?

Ik krijg vaak complimenten over mijn nagels en de vraag waar ik ze heb laten doen. Als je er handig in bent dan is het niet te onderscheiden van salonkwaliteit. Buiten dat heeft dit bedrijf een betrokken , vriendelijke en behulpzame klantenservice.

2 de febrero de 2026

Respuesta de Maniac Nails

Super leuk om te lezen! En wij zijn heel blij dat je een fijne ervaring met onze klantenservice hebt gehad! Geniet ervan 💜

Heel fijn product!

Heel fijn product!! Brengt makkelijk aan, en scheelt heel veel geld vergeleken met waar ik mijn nagels normaal zou laten doen! Heel blij mee!

9 de febrero de 2026

Respuesta de Maniac Nails

Super fijn om te lezen, geniet ervan! 💜

Top product!

Top product!! Makkelijk, snel en ziet er goed uit dus erg tevreden

10 de febrero de 2026

Love it! Get your Maniac on 💜

Valorada con 4 estrellas sobre 5

erg blij mee

erg blij mee, blijven lang en goed zitten!

23 de enero de 2026

Respuesta de Maniac Nails

Fijn om te horen dat je tevreden blijft, en dat de stickers lang en goed blijven zitten! Dat is natuurlijk wat we willen 💜

Erg goede kwaliteit

Erg goede kwaliteit. Veel keuze en blijven lang zitten!

5 de febrero de 2026

Respuesta de Maniac Nails

Love to hear it! Stay tuned, er komen snel een hoop nieuwe kleuren aan 💜

Uitstekend

Ben heel blij met de nagels, ze blijven goed en lang zitten. Ook verkopen ze veel verschillende kleuren en wil ik er nog veel proberen!

30 de enero de 2026

Respuesta de Maniac Nails

Leuk om te horen! Er komen nog veel meer kleuren aan, stay tuned 💜😉

Blijven echt 2 weken zitten

Blijven echt 2 weken zitten, super makkelijk aan te brengen en hebben hele leuke kleuren en patronen!!!

4 de febrero de 2026

Respuesta de Maniac Nails

Wat fijn om te lezen, Maniac blijft minimaal 2 weken zitten zodat jij lang kan genieten van je mooie (en makkelijke) mani 💜

Top nagels

Top nagels! Hele kwaliteit en blijven goed zitten!

10 de febrero de 2026

Super! Geniet ervan 💜💜💜

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.