Consulta las opiniones de los clientes
Lise yder Max service hver eneste gang. Hendes lives er grundige omkring størrelser, kvalitet og aldrig problemer med at bytte eller få refunderet. Lise sælger mange lækre tøj mærker som Zhensi, Only... Ver más
Mapeo er stedet hvor os piger med former kan få moderigtigt tøj, og Lise er bare rigtig god til at fortælle og fremvise tøjet på lives på en dejlig troværdig facon, hun har altid tid, selv på lives... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Plus size webshop med tøj i str 42-58. Hos Mapeo finder du en webshop med lækre danske storpig mærker, der følger tidens trends og mode. På Facebook er der dagligt lives , hvor du får tøjet præsenteret med mål og pasform, så du nemt kan købe nyt lækkert storpige tøj live. Plus kvinden kan hos Mapeo finde storpige tøj både i form af kjoler, bluser, bukser jakker og skønne trendy tunikaer. Kig forbi Mapeos plus tøj univers
Información de contacto
Dinamarca
- mapeo.dk
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Mapeo får mine allerbedste anbefalinger. Jeg har i den grad fået den bedste service på levering og returnering. Og elsker deres live salg hvo Lise er helt fantastisk på alle måder 👍🌸 Kan ikke være mere tilfreds 😊
Altid stort udvalg af forskellige…
Altid stort udvalg af forskellige plussize brands, hyggelige lives og fantastiske priser samt god service. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Super lives
Super lives. Super tøj . Super service. Alt udført af SUPER Lise . Mega tilfreds 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹. 5 store stjerner og 10 roser fra mig
Super god service
Super god service. Altid glad og smilende. Gode priser. Fede lives.
Min tøjpusher nummer 1 😍
God live med tøj til plus piger
God service, med gode priser. Vil anbefal Mapeo, som sælger i store størrelser
Smittende humør
Jeg har kun godt at sige om Mapeo. Det er en fornøjelse hver gang at se og høre på Lise, hun er en fantastisk kvinde, der får smilet frem. Og så har hun gode tilbud.
Har kun gode ting at sige om Mapeo
Har kun gode ting at sige om Mapeo. Gode priser, skønne lives, exceptionel kundeservice. En virksomhed der kerer sig om sine kunder!
Virkelig en super god kundeservice Lise…
Virkelig en super god kundeservice Lise leverer. Hyggelige lives med mange gode knaldtilbud. Hurtig levering.
En fantastisk butik med plussize tøj…
En fantastisk butik med plussize tøj til kvinder. Alle de kendte mærker til en pris, jeg ikke har set matchet andre steder.
Der er næsten dagligt live med virkelig gode tilbud. I dag har jeg f.eks købt tre kjoler til 504 kr i alt incl fragt, bl.a. en Gozzip Black kjole.
Der er lynhurtig levering og gennem de sidste 3-4 år, har jeg aldrig oplevet nogen form for problemer med Mapeo.
En super butik
En super butik, med kanon priser og super gode varer. Det er en fornøjelse at se LIVE med Mapeo.
Kan varmt anbefale Mapeo lækkert tøj
Kan varmt anbefale Mapeo lækkert tøj, hurtigt levering og super priser
jeg har handlet en del gange hos Mapeo
jeg har handlet en del gange hos Mapeo, og jeg må sige at det er en fantastisk side.... Det er hyggeligt og nemt og man får en mega service.... og det er altid med et smil....
Et fantastisk koncept med tøj i…
Et fantastisk koncept med tøj i plus-size, Live i web-shop hvor tøjet prøves og man kan se pasform. Desuden masser af super tilbud. Er blevet min foretrukne butik og følger Mapeos live som altid er hyggelige, sjove og ærlige. Du kan stille spørgsmål og få mål på tøjet undervejs - og alt leveres til tiden. What's not to like:-)
Mapeos live på Facebook
Jeg har nu i over 2 år, købt tøj hos Lise fra Mapeo, igennem hendes fantastiske lives på Facebook, som hun sender hver dag, mange tak Lise. Jeg har aldrig modtaget andet, end det jeg selv har bestilt. Jeg har en del gange, bestilt lykkeposer, et par gange har jeg ikke, selv kunnet bruge det der var i posen, men så har jeg kunnet, glæde et par veninder med nyt tøj.
Jeg har et par gange, haft brug for at bytte til anden størrelse, og det gør Lise uden problemer.
Tak til Lise fra Mapeo <3
Nem og hurtig bestilling og levering
Nem og hurtig bestilling og levering. Lise er så sød og hjælper gerne ved spørgsmål.
Der er logiske og relevante krav til hurtig betaling når man har reserveret en varer og det sendes samme dag eller dagen efter en live.
Super service, lave priser og fantastisk hurtige respons.
Fremragende sted at handle
Mapeo er et fremragende sted at handle. Billigt tøj i god kvalitet. Lise har lives næsten hver dag med gode tilbud.
Der er altid en stor fornøjelse at åbne pakken fra Mapeo. De bedste anbefalinger herfra.
Mapeo alias Lise er et rigtig godt sted…
Mapeo alias Lise er et rigtig godt sted for kvinder +40/42 kan handle. Lises lives er altid med fuld gang i den, selvironi og med en god tone, fin gennemgang og hun er altid imødekommende og hjælpsom. Et godt sted at gøre dine køb.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.