Har handlat här sedan start och har alltid varit nöjd med precis allt. Jättesnabba leveranser och snabb kontakt med kundservice. För 2 månader sedan frågade jag om de kunde ta in ett visst märke och h... Ver más
Älskar att beställa från Maqes för dem har ofta fler märken än andra sidor och man får det levererat fort. Älskar också att sättet dem paketerar det på gör det miljövänligt dåd em använder så liten bo... Ver más
Efter att ha läst endel dåliga recensioner om företaget, blev jag osäker om jag vågar beställa något. Men de hade en viss produkt jag har varit ute efter, så chansade jag på att göra det. Blev glad at... Ver más
Escrito por la empresa
2-3 dagars leverans 🚚 Fri frakt över 599 SEK. 🎁 1-3 gratis produktprover.
Marielundvej 17K, 2730, Herlev, Dinamarca
Suele responder en menos de 48 horas
Nöjd med köpet och nöjd med servicen
Nöjd med köpet och nöjd med servicen
Snabb och bra leverans
Snabb och bra leverans, tog typ 24 timmar, inga fejkprodukter.
The delivery was on time
The delivery was on time, the products are excellent and it’s cheaper than other online stores, I definitely order again, overall my experience was excellent, thank you very much.
Bra priser och snabba leveranser
Har beställt från Maqes flera gånger och har varit nöjd varje gång. Bra priser, bra utbud och oftast snabba leveranser.
Inget att klaga på
Snabb leverans, prisvärda produkter, fin packad. Tack bästa Maqes!! <3
Bra priser och leverans
Bäst priser när det gäller k-beauty och levererar alltid som de ska.
Dålig kundservice
Dålig kundservice, svårt att få hjälp då de ej svarar.

Respuesta de MAQES
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Supernöjd!
Ny sida som jag aldrig hört om tidigare mennde hade just de produkter jag brukar använda för ett riktigt bra pris så jag chansade o hoppades på att det inte var en scam sida. O det var det tack o lov inte, är supernöjd med leveranstiden o produkterna 😍
Skulle önska leverans hem
Jag är supernöjd med min beställning
Jag är supernöjd med min beställning. Dock var det bra pris på de produkter som jag beställde. Kommer definitivt att handlat hos er igen. Leverans var snabb.
Fast shipment and all original product…
Fast shipment and all original product at a discounted price. I will order here again. 😍
Jag har inte provat deras produkter
Jag har inte provat deras produkter. Jag fick dem rekommenderade av en kompis
Más información sobre otros tipos de reseñas.