light is geen light meer maar mocha dat stukken donkerder is geworden. Dat moet je als klant maar allemaal weten. Contact gehad maar de enige reactie was . Wat jammer ja ik snap uw teleurstelling.... Ver más
La empresa ha respondido
La empresa ha respondido
Hele goede ervaring. Zowel met MARBL als hun product. Er wordt altijd gereageerd op kritische vragen en er is geen woord gelogen dat na een maand je al de eerste resultaten ziet. Bij mij was dat al na... Ver más
Make up spiegel bij hun besteld die helaas de reis niet overleefd heeft. Vervoerders duidelijk wat onhandig met het pakket omgegaan. Klantenservice gemaild en binnen 3 uur al antwoord. Na foto’s gemaa... Ver más
Ik twijfelde over de kleur maar heb daarover mailcontact gehad Ik heb inderdaad de juiste kleur geadviseerd gekregen. Het is even oefenen maar het resultaat is prachtig en echt waterproef. Na een uu... Ver más
Marbl. Cosmetics is opgericht met een duidelijke missie: vrouwen van 45 jaar en ouder op een natuurlijke manier laten stralen en zich zelfverzekerder voelen. Bij ons draait het om de kracht van pro-age beauty. We geloven dat schoonheid niet gebonden is aan leeftijd, en dat elke vrouw, ongeacht haar levensfase, haar natuurlijke uitstraling verdient te vieren. Onze zorgvuldig samengestelde producten zijn ontworpen om binnen slechts 3 minuten een frisse, stralende look te creëren – zonder ingewikkelde routines of compromissen.
Blankenstein 660H, 7943 PA, Meppel, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 30% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Een fijn alternatief als je gezicht ouder wordt en je steeds meer rimpels krijgt.
Blijf je er toch verzorgd uit zien
Snelle service!
Heel tevreden mee…,doet super zijn werk , mijn gezicht ziet er mooi verzorgd en opgemaakt uit. De tint maakt natuurlijk een verschil uit op een zongebruinde of op een winter tint. Je zou een zomer en een winterser moeten hebben.
Zeer snelle levering van fijne producten.
Betrouwbaare whepschop wat in deze tijd belangrijk is ,ook de producten de 3 sticks die ik ontvangen zijn een goed product, zeer zeker aan te bevelen voor een wat rijpere huid .
Ik vind de sticks mooi maar had toch beter de lichtste moeten uitkiezen. Misschien handiger om erbij te zetten wat de ondertoon is? Koel ( roze) of warm l( oranje)
Ik ben normaal echt niet iemand die make up via internet aanschaft maar de omschrijving van het product en de gebruiksvriendelijkheid wordt duidelijk door jullie verteld en het product maakt het waar .
duidelijke product beschrijving, prompte levering
Keurig geholpen door klantenservice en direct verzonden.
Sinds binnenkomst draag ik dit nu en ik vind het supergemakkelijk in gebruik en ben er erg blij mee
🤩
Zeer tevreden met deze makkelijke manier van opmaken, het voelt en ziet er heel natuurlijk uit!
Snel geleverd, en het product is prettig,dekt niet helemaal de huidvlekjes,maar ziet er daardoor erg natuurlijk uit met toch een frisse look.
Ik ben heel tevreden van jullie producten en toen ik maar 1x de sticks kreeg hoewel deze stonden aangemeld dat ze in promotie stonden en je ze nu dubbel kreeg heb ik een mail gestuurd en paar dagen later kreeg ik mijn 2de sticks toegestuurd dus goeie producten en goeie service , bedankt Marble
Ben heel tevreden snel geleverd
Na wat twijfelen toch gekocht maar ik ben over. Product is makkelijk in gebruik, doet wat het zegt. Voor mijn huid en rimpels geen cake acties gwn lekker soepel er mooi, heel tevreden!
Het is een fijn product. Omdat ik veel pigmentvlekken heb vind ik het niet afdoende bij mij (ben 78). Daarom gebruik ik een dagcrème met spf, een primer en minerale poeder. Dán werk ik het af met de sticks, en dat is mooi en zie ik er goed uit.
Helaas kreeg ik maar 1 product ipv 1 plus 1 gratis zoals aangegeven in de advertentie op Instagram. Jammer!
Ben uiteindelijk heel tevreden over het product.

Respuesta de Marbl. Cosmetics
Super goed behandeld toen niet alles bij mijn bestelling zat .
En super goede producten.
Goede producten, blijven lang zitten, stevig verpakt, correcte en vriendelijke klantendienst. 💕
De sticks zijn super handig en geven een prachtig resultaat
Ook handig formaat om mee te nemen in je tas
Echt super blij mee
Snelle levering, producten doen wat ze moeten doen; kost weinig tijd en je hebt een frisse uitstraling
uitstekende produkt, zeer smeuiig en super gemakkelijk te versmelten, zeer natuurlijke uitstraling