Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

helemaal fantastisch, goed product kleur zoals staat afgebeeld. levering gaat perfect met vooraf bericht vn vervoerder. kleuren zijn prachtig en je bent lekker snel klaar ‘s ochtends, wel zo prettig... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super fast delivery, very nicely packed making the experience even nicer. Who doesn't like a pretty package😉 I bought two sets of makeup sticks, one for winter complexion and one for summer complexio... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben zelf geen held in het opmaken, en met de op de website opgegeven instructies zijn deze 3 sticks ideaal. Hele mooie passende kleuren. Mijn bestelling bleef hangen bij de vervoerder, maar na het... Ver más

Información sobre la empresa

1. Industria cosmética

Escrito por la empresa

Marbl. Cosmetics is opgericht met een duidelijke missie: vrouwen van 45 jaar en ouder op een natuurlijke manier laten stralen en zich zelfverzekerder voelen. Bij ons draait het om de kracht van pro-age beauty. We geloven dat schoonheid niet gebonden is aan leeftijd, en dat elke vrouw, ongeacht haar levensfase, haar natuurlijke uitstraling verdient te vieren. Onze zorgvuldig samengestelde producten zijn ontworpen om binnen slechts 3 minuten een frisse, stralende look te creëren – zonder ingewikkelde routines of compromissen.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Marbl is een blijvertje

Marbl bevalt mij uitstekend. Als ik het gebruikt heb zie ik er fris uit en heb al van 2 mensen gehoord dat ik er goed uit zag dus heel tevreden met marbl

20 de enero de 2026

Vlug stralend

Snelle levering, maar vooral fantastische producten, danzij de drie sticks zie ik er op 'n hele simpele, vlugge manier stralender uit. Voordien gebruikte ik nooit blush of highlighter, maar dit blend zo goed met de huid 👌

15 de enero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wat een fijn product is dit

Wat een fijn product is dit! Lang gezocht naar een product dat ik kan gebruiken voor mijn rijpere en gevoelige huid. Blij dat ik dit gevonden heb!
Mooie kleur, niet te intens, makkelijk aan te brengen en te verdelen. Gaat echt niet ophopen in de lijntjes. Wat ook fijn is, is dat er uitgelegd wordt dmv een video, hoe je het product het beste kan aanbrengen.
Zeer tevreden en een aanrader!

15 de enero de 2026

Wauw

Wauw, wauw! Superblij met mijn spulletjes. Ik ben totaal geen make-up Queen maar met deze easy sticks is het appeltje eitje. Enige minpuntje vind ik de grote van de sticks, ik had meer inhoud verwacht.... Vandaar 4 sterren ipv anders 5 😊

8 de enero de 2026

Colis perdu - SAV au top

Première commande et colis perdu. SAV au top, quelques échanges de mail et après quelques semaines, nouvel envoi de la commande, bien reçue cette fois. Suivi qualitatif, merci!

5 de enero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Al meer dan een jaar helemaal fan

Ik gebruik de make-up sticks al meer dan een jaar en heb ze ook al aan vriendinnen en collega's aanbevolen. Zelf gebruik ik eigenlijk geen andere make-up producten meer. De sticks zijn zo eenvoudig aan te brengen, het gaat snel 's ochtends, je kan ze meenemen in je handtas, ze zijn superhandig voor op reis, en vooral: ze geven een heel mooi en natuurlijk resultaat, net voldoende "glow" en kleur om er goed uit te zien, niet plakkerig en niet te zwaar (dus geen dikke laag op je gezicht...). Helemaal fan dus ;-) Ik heb recent ook de dag- en nachtcrème bijbesteld en die vind ik ook zeer goed. Voor mijn laatste bestelling was de levertijd langer dan bij de vorige bestellingen, en ik maakte me wat ongerust. Had een mail gestuurd en heb op al mijn vragen uitgebreid antwoord gekregen. De naverkoop-service is dus top. Als ik 1 tip zou moeten geven, zou ik zeggen: Zorg dat de website ook in het Frans beschikbaar is. Voor de Belgische markt is dat belangrijk. Ik weet dat Franstalige Belgen niet zo makkelijk zullen shoppen op een website waar ze niet in het Frans kunnen browsen...

24 de diciembre de 2025

Tevreden

Tevreden. Makkelijk om te gebruiken en snel mijn bestelling gekregen

21 de diciembre de 2025

Fijn in gebruik

Fijn in gebruik, geeft een mooie glow! Groot verschil maar het lijkt als of er nauwelijks make-up gebruikt is. Erg tevreden.

20 de diciembre de 2025

Fantastische kwaliteit en producten

Ik was sceptische maar toch besteld, de levering duurde wat lang en voor wat onzekerheid gezorgd maar eenmaal goed aangekomen is het een geweldige product. Ik heb de 3 pak sticks light en dagcrème ik ben echt enorme fan zo makkelijk en zoals ze promoten geen make-up maar toch make up geweldig ik ben fan!!

10 de diciembre de 2025
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.