Altijd fijne ervaring met deze webshop , als ik er even niet uit kom dan word ik ook altijd geholpen door de eigenaar . Hou dit vooral vast de klantvriendelijkheid en service die jullie bieden
Fantastische webshop met een snelle en betrouwbare service! Bestellingen worden vlot verwerkt en geleverd. De klantenservice is ontzettend vriendelijk, denkt met je mee en staat altijd klaar om vrag... Ver más
Super goede klantenservice! Mijn 1ste bestelling is kwijt gegaan op de post en ze hebben er meteen werk van gemaakt om mij een nieuw pakketje op te sturen, ook super vriendelijke medewerkster waarmee... Ver más
Echt een aanrader! Ik heb Lataffa Eclair en Marshmallow Blush gekocht, heerlijke geuren! PostNL had het pakje verkeerd bezorgd, dat hebben ze van Marfum super goed opgepakt, makkelijk bereikbaar, goe... Ver más
Invita a los clientes a opinar
Gewoon heel goede service en heel…
Gewoon heel goede service en heel vriendelijk. Ik bestelde een luchtje en ze kwamen het dezelfde dag al brengen. Bedankt!
Beste geurtjes voor een eerlijke prijs…
Beste geurtjes voor een eerlijke prijs en altijd betrouwbaar met leveren!
Top kwaliteit geurtjes en voor goeie…
Top kwaliteit geurtjes en voor goeie prijzen+bezorgen ook super snel!!
Ga zeker vaker bij je bestellenn.
Top communicatie en snelle levering en…
Top communicatie en snelle levering en een goede prijs voor wat je krijgt zeker nog vaker bestellen!
Snelle en goeie levering
Snelle en goeie levering heel betrouwbaar zeker een aanrader
Top geur en betaalbaar
Top geur, betaalbare prijs en een snelle levering. Ik heb hier vaker besteld en dit blijf ik zeker doen!
Wat een heerlijk geurtje
Wat een heerlijk geurtje! Supersnelle service en levering. Hier ga ik absoluut vaker bestellen. Echt een aanrader!
Bezorging was snel
Bezorging was snel, heel fijn alleen de dop van de fles had een scheur maar het werkt nog prima geen groot probleem dus. Het de parfum zelf is heerlijkk
Bestel hier!
De communicatie was perfect, kreeg gelijk een reactie toen ik een vraag had. Mijn pakketje kwam met 2 dagen binnen en de parfum ruikt onwijs lekker. Super dit!
Goeie parfums!!
Goeie parfums!!! blijft super lang zitten!!! topptoptop aanrader 11/10!!
Gisteren een hele leuke gezellige en…
Gisteren een hele leuke gezellige en informatieve parfum party gegeven bij mij thuis.
Marwien en Sharon van Marfum hadden het heel goed voor elkaar🤩
Iedereen kwam aan z’n trekken kwa geuren.
Leuk geprijsde geuren en aan het einde van de avond nog een loterij met als prijs een complete gift set😍
Als host mocht ik ook een geur uitkiezen, echt super goed geregeld!
Wil je een leuke party geven, dan is dit écht een aanrader🙏🏻💜
Geweldige parfum party beleefd
Geweldige parfum party beleefd ! Bewondering voor Sharon en haar partner, bij al die drukke dames en leuke mannen deed ze het geweldig . Al met al hele gezellige party met heerlijke parfums . Dank jullie wel voor de geweldige avond !
Top service en kwaliteit!
Wat een top service! 2 heerlijke luchtjes aangeschaft voor in de winter. Ik wist niet welk luchtje ik moest nemen. Nadat ik ze een bericht heb gestuurd en heb doorgegeven wat mijn smaak is, ben ik echt heel erg goed geholpen. En de kwaliteit is geweldig. Top!!!!
Super tevreden, en zelfs een vaste klant erbij.
Ik had het gekregen op de dag dat ik besteld had, en heel netjes gecommuniceerd. Ook zijn de luchtjes goeie kwaliteit, en blijven lang zitten.
Dikke aanrader
Altijd en snel bereikbaar, snel geleverd en top kwaliteit. Geurtjes blijven letterlijk de hele dag zitten. Dikke aanrader. Zojuist m’n vierde parfum besteld👍🏼
Top service
Top service, ik heb mijn bestelling snel ontvangen, top kwaliteit luchtjes