Mari Krogshus Opiniones 599

TrustScore: 4 sobre 5

3,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Flere gode matretter, men også endel som er vel enkle (lompe med stekt kjøttdeig og rømme, ikke noe min familie godtar som middag) Fikk heller ikke noe alternativer til egg, tross allergi. Og synes... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Endringer i livsstil og kosthold handler ikke om diett, men å endre til noe man kan leve med for resten av livet. Mari og den fine gjengen hennes har funnet balansen mellom mat, trening, og kos. Jeg h... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har vært medlem hos Mari i mange år og det funker fantastisk. En overgang i starten ift hvor lang tid man bruker på å lage maten, men det går seg til etterhvert og maten smaker nydelig når den er ferd... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Maten laget fra bunnen, ekte mat, som Mari Krogshus og teamet presenterer i kurs etter kurs er fantastisk for kropp og sjel, mage som fungerer slik den skal og overflødige kilo som forsvinner på krop... Ver más

Información sobre la empresa

1. Consultor de salud

Escrito por la empresa

Etter 13 års research og 120 000 kunder vil jeg være beæret over å levere deg ikke bare helse i form av raske, synlige og merkbare resultater, men også en helse som FØLES bra. Som er bærekraftig, familievennlig og langvarig.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Enkelt? Ikke særlig….

I reklamen ble dette solgt inn som noe som var enkelt, ingen kaloritelling osv. Når jeg kjøpte kurset, så var det utrolig mye å lese og sette seg inn i. I tillegg var det veldig mye nei- og ja-mat og strenge lister for hva man skulle spise og ikke. Jeg mistet fullstendig motivasjonen. En ny e-post i uka er ikke det jeg vil kalle god oppfølging. Og, når jeg noen uker senere tenkte at jeg kanskje skulle se på det igjen, virket ikke lenkene lenger. Dvs 399kr rett ut av vinduet med andre ord.

4 de septiembre de 2022

Respuesta de Mari Krogshus

Takk for tilbakemelding❤️ Så trist å høre du ikke er fornøyd, og tar med oss dine tilbakemeldinger videre. Vi er alltid tilgjengelige på mail, og kan kontaktes der om du lurer på noe underveis i kurset❤️ Vi byttet domene for en liten stund siden. Du får logget deg inn her: https://kurs.marikrogshus.no/. Du har tilgang til kurset ditt i minst 1 år😃

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Er veldig fornøyd med opplegget

Er veldig fornøyd med opplegget. Har fått bedre matvaner og spist mye god mat. Har til og med begynt å like å lage mat😊Det jeg savner er en lettere måte å finne oppskrifter på på kurssidene. Når man taster inn et søkeord på mat, kommer det ikke opp oppskrifter. Man må inn på hvert enkelt kurs og lete seg frem. Det tar tid og det er sjelden jeg gidder. Da blir det dårlig utnyttelse av det man allerede har betalt for. Fine kokebøker😊

Respuesta de Mari Krogshus

Takk for tilbakemelding❤️ Om man laster ned appen Kajabi, er det enkelt å søke i den😃

Veldig fornøyd

Enkle oppskrifter og veldig god mat. Det beste er at det virker :-)
I tillegg kan jeg stille spørsmål på chat ogfår raskt svar.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Matopplegget er fantastisk

Matopplegget er fantastisk, men administrasjon av medlemsskap er rotete. Fleire gonger har eg måtta få ny brukar for å kome inn på forskjellige ting. Nå når kortet mitt gjekk ut får eg ikkje lagt inn det nye og einaste hjelp eg får til å fikse er beskjed om å kjøpe medlemsskap på nytt. Linkar ein får på epost eller i fb-gruppa virkar ofte ikkje så då må brukaren oppdaterast. Men altså kostholdet er uten tvil det beste eg har prøva.

Respuesta de Mari Krogshus

Tusen takk for tilbakemelding❤️ Vi er alltid ute etter å forbedre oss, og tar det med oss videre❤️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dette opplegget må funke for alle mener…

Dette opplegget må funke for alle mener jeg. Dette er vanlig god hjemmelaget mat med gode råvarer. Har redusert vekta med 12 kg, jippi selv med utskeielser gjennom sommeren.

Takk for tilbakemelding❤️ Fantastisk😍

Oppskriftshefte

Spennende oppskrifter - mottok heftet i dag! 👏🏻👏🏻👏🏻

Respuesta de Mari Krogshus

Takk for tilbakemlding❤️ Send oss veldig gjerne en mail, så vi kan ordne opp i dette❤️

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeg fikk ikke følt så slavisk

Jeg fikk ikke følt så slavisk, men jeg holder på ennå. Så hvis dere kan legge ut noen oppskrifter på fb sidene så skal jeg forsette.
Jeg fikk jo opp øyene på nye retter og det er noe som jeg satte stor pris på.

Respuesta de Mari Krogshus

Takk for tilbakemelding❤️ Du har tilgang til kurset i minst 1 år, så du kan fint fortsette kurset nå😍

Helt fantastisk oppskrifter

Helt fantastisk oppskrifter. Veldig fornøyd. Og noe jeg kommer til og fortsette med. Takk for inspirasjon 🙏

Respuesta de Mari Krogshus

Takk for tilbakemelding og at du deler❤️

Uoversiktlig

Respuesta de Mari Krogshus

Takk for tilbakemelding❤️ Vi er alltid ute etter å forbedre oss, og tar med oss dette videre❤️

Superfornøyd

Veldig fornøyd med opplegget. Mer energi og holder meg mett!

Fine oppskrifter

Fine oppskrifter
Har ikke gått ned så masse enda, men er på vei👍 Fant ut at jeg var glutenalergiker og brødoppskriftene er gull🤩

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Sikkert fine oppskrifter for de som bor…

Sikkert fine oppskrifter for de som bor i områder der ingredienser er lett tilgjengelige. Ble for mye styr/tok for lang tid og ble for dyrt å lage.

Respuesta de Mari Krogshus

Takk for tilbakemelding❤️ Heldigvis kan det velges ut hvilke retter man ønsker å lage, slik at man kan unngå de som har ingredienser det er vanskelig å få tak i. Det er også veldig enkelt å bestille på nett, så man slipper å lete etter de ingrediensene man ikke finner på matbutikken😃

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Forbrenner ikke mer fett

Jeg har gjort store endringer i kostholdet, og fulgt det meste av opplegget. Ønsket er å forbrenne mer fett, selv om jeg er ganske slank. Det skjer ikke :(

Respuesta de Mari Krogshus

Takk for tilbakemelding❤️ Send oss gjerne en mail, så vi kan hjelpe deg på best mulig måte❤️

Bra opplegg

Bra opplegg. Gode oppskrifter

Tusen takk for tilbakemelding❤️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ny livsstil, mer energi, mindre smerter!

Ny livsstil etter dette kurset. Tenk om noen hadde sagt dette til meg for 20 år siden? Fokus råvarer og faste har fått meg i balanse og frigjort masse tid til å gjøre andre ting enn å lage og preppe mat. Enkle måltider til hele familien, som gir god næring og metthet til neste måltid. Slutt på søtsug og mellommåltider, og effekten av trening har vært fantastisk. Mer energi og mindre smerter, og løsere bukser, som i seg selv ikke var målet. Er så takknemlig for at jeg fikk tips om dette, da noen så jeg trengte en endring. Og med endring i kosthold, har jeg forandret hverdagen. Føler meg yngre, lettere og bedre. Takk Mari, Malin, Christina og alle dere andre som følger opp.

Respuesta de Mari Krogshus

Tusen takk for tilbakemelding, og for at du deler❤️

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fantastisk god mat og gode

Fantastisk god mat og gode, forståelige oppskrifter med ingredienser som er lette å få tak i. Dessverre så passer ikke denne måten å spise på for meg. Det er her som gjør at jeg verken tar av eller føler meg vel. Det er fantastisk gode resultater for de som får det til.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.