Marina Vize Başvuru Merkezi Opiniones 102

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rüyalar ülkesi olan İtalya'yı ziyaret etmek istediğimizde vize ve uçak bileti konusunda bize çok yardımcı oldular. Profesyonellikleri ve ilgileri ile büyülediler adeta. Bir sonraki gezilerimizde de vi... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

iş için İtalya'ya gitmem gerekiyordu ve vize işlemlerini yapmak için hemen bir başvuru merkezi arayışına geçtim. Marina Vize ile ilk olarak Google üzerinden bu şekilde karşılaştım ve şubelerine gittim... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Onca araştırmalara ve girişimlere rağmen Estonya'ya vize almakta baya zorlanmıştım. Ama sizin acentanız ile tanıştıktan sonra herşey çok daha farklı gelişti. Hizmet kaliteniz ve işlem hızınız çok iyi.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sayenizde ülkemizde de kaliteli, hızlı ve müşterilerinin memnuniyetini taşıyan firmalar olduğunu görmek çok güzeldi. Güler yüzle ve süratli bir şekilde vize işlemlerimizi yaptığınız için çok teşekkür... Ver más

Información sobre la empresa

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Marina Vize Başvuru Merkezi, rusya vizesi ve cezayir vizesi ile birlikte pakistan vizesi Almakta tam yetkili Türsab'a üye acentadır. Siz Konsolosluğa gelmeden Acentamız sizin adınıza vize müracatını gerçekleştirip sorunsuz bir şekilde vizenizi almanızı...

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

çok iyi

Pakistan vizesi için yardımcı oldular samimi bir iş çıkarttılar teşekkürler

25 de septiembre de 2018
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rusya vizesi için sizlere başvuru…

Rusya vizesi için sizlere başvuru yapmıştım, ilk başlarda tedirgin olmama rağmen gerçekten güvenilir bir firma olduğunuzu bana kanıtladınız başarılarınızın devamını dilerim. Beş yıldızı hak ediyorsunuz.

23 de septiembre de 2018
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Çin vizesi için çok teşekkürler.

Çin'e yolculuğumda aracı firmam. Marina vize sayesinde çok kısa bir süre içinde Çin vizesi aldım. Çocukluğumdan beri hayalimin olan pekin şehrini gezdim ve Çin seddinde yürümenin keyfini çıkartım. Muazzam yapılar gördüm, muazzam arkadaşlıklar kurdum. Kesinlikle herkese tavsiye ederim.

23 de septiembre de 2018
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vize işlemlerini nasıl yapacağım diye…

Vize işlemlerini nasıl yapacağım diye kafam karışıkken trustpilota rastladım. Hemen inceledim, araştırdım, uzun süre araştırdım hemde internetten yorumlarada baktım. Her zaman işlerinde başarılı olduklarını gördüm. Küba vizesi için başvurdum. Hızlı sürede çıkarmak için tüm işlemleri benim için yaptılar kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bir gün herkes mutlaka Trustpilota uğrasın.

22 de septiembre de 2018

Çok Memnun Kaldım

İşlerim sebebiyle Rusya'ya gitmek için Marina Vizeye başvurdum. Hem kendim için, hemde eşim ve çocuğum için kolay bir şekilde tüm işlemleri hallettiler. Çok memnun kaldığım için tüm arkadaşlarıma da tavsiye ediyorum :) Telefon açtığınızda bile o samimiyeti ve profesyonelliği görüyorsunuz.

22 de septiembre de 2018
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Romanya vizesi için teşekkürler.

Romanya'ya gitmek için araştırma yapıyordum. Uzun bir araştırma sürecinden sonra Marina Vize şirketiyle karşılaştım. İlgilerine teşekkür ederim vize konusunu hallettiler. Vizem onaylandı.
Başka ülkelere gideceğim zaman yine kullanmayı düşündüğüm bir vize şirketi.

20 de septiembre de 2018

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.