Marokko Indefra Opiniones 2

3,8

3,8

Muy bueno

Marokko indefra- et fantastisk sted

Jeg er just hjemkommet fra et kursus og ophold en uge iMarokko. Det har været en stor oplevelse og jeg har kun godt at sige.
Kurset var inspirerende, værtsparret var søde, stedet var smukt, maden var god og hele ugen var varieret planlagt.
Beliggenheden i en lille landsby gjorde hele opholdet meget autentisk og jeg kan på det varmeste anbefale et ophold.
Gå blot ind på “Marokkoindefra” og vælg et af de eksotiske kurser.
Gitte Rasmussen

19 de septiembre de 2024

Vil du ind med bag murene i Marokko

Vil du ind med bag murene, se ind bag porten og opleve Marokkos kultur, så skal du tage med Marokko Indefra. Et lille rejsebureau der netop præsenterer kulturen i deres rejser: Strik og kultur, mad og kultur, yoga og kultur, grafik og kultur, kor og kultur eller måske Marokko rundt. Der er mange flotte tilbud på indhold, der alle har et afsæt i kultur.
Alle rejser tager udgangspunkt i landsbyen Dar Lamate. Man bor i et privat hus, og man er højest 16 gæster på et hold. Et fantastisk sted at opholde sig, inden man bevæger dig ud på oplevelser.
Marianne og Abdel, der ejer bureauet, er fantastiske og nærværende værter, der får alle til at føle sig velkomne. Lokale kvinder fra landsbyen disker op med lækker marrokansk mad. Det fås ikke bedre.
Tjek marokkoindefra.dk eller gå på Facebook og find Marokko Indefra☀️

10 de marzo de 2024