Helt igennem fantastisk oplevelse at handle hos Martilness! Er vildt glad for mit isbad - og er ovenud tilfreds med kundeservice som har hjulpet og svaret på spørgsmål både før, under og efter køb. De... Ver más
La empresa ha respondido
Simpelthen det bedste saunatæppe, det er så nemt at bruge og virker helt perfekt og er sååå skønt at være indeni, ren balsam for kroppen og mindset. Kæmpe anbefaling
La empresa ha respondido
Meget seriøst firma med hurtig og super god service. Var uheldig med et saunatæppe, som skulle ombyttes. Modtog et nyt efter et par dage med returlabel til den anden. Nu nyder både min mand og jeg så... Ver más
La empresa ha respondido
Den passer ikke helt til en på 2 meter som beskrevet. Men ellers et ganske godt prudukt👍🏻har ihverfald ikke fået lov til at bruge den her i starten, da konen har overtaget den af ren glæde👍👍👍👍
Jeg har købt både saunatæppe og isbad. Super god kvalitet og langt billigere end på de andre webshops. Rigtig god kundeservice der hjalp med at besvare mine spørgsmål.
Fantastisk webshop med utrolig gode priser! Købte et isbad og en sauna, og kvaliteten var helt i top. Kundeservicen var venlig og hjælpsom, og jeg følte mig virkelig værdsat som kunde. Leveringen var lynhurtig. Kommer helt sikkert til at handle her igen!
Fint og lækkert saunatæppe til en fantastisk pris. Samme kvalitet som dyrere mærker!
Helt fantastisk service og gode priser! Jeg havde brug for vejledning i forhold til hvilket produkt, der passede bedst til mig, og kundeservicen tog sig tid til at hjælpe mig. Leveringen kom hurtigt, og jeg er så glad for mit køb. Kan kun anbefale denne webshop!
Jeg har endelig fundet en webshop med kvalitetsprodukter til priser, der ikke sprænger budgettet! Bestilte et sauna tæppe, og jeg blev så positivt overrasket over, hvor hurtigt det kom. Kundeservicen er i top, og man kan mærke, de går op i kundens oplevelse. Stor anbefaling herfra!
Dagen efter min bestilling af et saunatæppe fik jeg en SMS fra Michael om, at tæppet desværre ikke var på lager i sort, men de havde et i grå, som lukkes med lynlås i stedet for velcro. Det skulle være bedre kvalitet. Han tilbød selvfølgelig også at annullere ordren. Jeg besluttede mig for at gennemføre ordren og allerede nogle dage senere havde jeg modtaget tæppet.
Jeg har haft tæppet i knap 1,5 måned nu, og jeg elsker det! Jeg bruger det udelukkende til afslapning og til at berolige mit nervesystem.
Kundeservicen har været upåklagelig. De har været hurtige og meget søde til at besvare alle mine nybegynder spørgsmål og har efterfølgende kontaktet mig for at følge op på min oplevelse.
Vil til enhver tid handle hos Martilness igen.

Respuesta de Martilness
Har købt et saunatæppe ! Hurtig ekspedition lige til hoveddøren, og tæppet i god kvalitet. Lever absolut op til forventningerne. Har stor glæde af det, og god value for money :-)

Respuesta de Martilness
Har haft en god kontakt med dem lige fra jeg bestilte .få timer efter blev jeg kontakte at depå
Nuværende havde det Tæppet som jeg havde bestil .der var så en fejl i tæppet . Fik med det samme tilbud at på mine penge igen eller et nyt tæppe jeg valgte et nyt tæppe og der gik kun 8 dage .Ud af de 8 dage var der 5 helligdage
Et firma jeg kun kan anbefale
Saunatæpper er godt da det tager mine ryg smerter bruger det to til tre gange om ugen

Respuesta de Martilness
Jeg er tilfreds med købet, osse for at prøve noget nyt og se hvad der sker :)

Respuesta de Martilness
Fik ikke lige det saunatæppe jeg havde bestilt accepterede en anden model, ikke overhovedet tilfreds med fjernbetjeneren
Bestilte infrarødt saunatæppe. Virkelig godt produkt og varen ankom hurtigt.

Respuesta de Martilness
Hurtig levering og god kvalitet af varen
Mangler dog en brugsforvirring men ellers fint

Respuesta de Martilness
Más información sobre otros tipos de reseñas.