Martin og teamet er de kjempe flinke til og lage fine treningsprogram etter det behovet man har, jeg har fått et kjempe bra treningsopplegg opp mot sykkelritt og det har fungert kjempe bra, ikke min... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Veldig fornøyd med min periode hos Martin og teamet. Gode trenings-og matplaner, som man får være med å diskutere og endre på om der er behov. God oppfølging og motivasjon, teamet svarer alltid fort,... Ver más
Eg har hatt nokre mnd med Martin som coach og er super fornøgd. Oppsettet med treningsplan og matplan var veldig bra. Oppfølgninga var også upåklagelig. Om det var noko som ikkje fungerte eller eg h... Ver más
Fantastisk god hjelp å få hos Martin. Han har vært utrolig flink til å tilrettelegge det som passet meg best for å nå mitt mål. Ikke bare fikk jeg oppnådd en ganske syk fysikk, men også sitter jeg igj... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Tilrettelagt og personlig online coaching for alle som virkelig er klare for å nå sitt mål.
Información de contacto
Damsgårdsveien 105, 5058, Bergen, Noruega
- info@martinbahl.com
- martinbahl.com
Bulk
Var helt stuck på både styrken og klarte heller ikke å legge på meg noe ekstra vekt, etter bare de første 4 ukene hadde eg økt i styrke på alt og gikk opp over 6 kilo.
Hjelp fra Martin er ikke bare for dem som er helt nye men også vist du har trent en stund.
Martin er den perfekte coachen
Martin er den perfekte coachen, noen ganger tenker jeg ikke over at han er coachen min men bare en god venn som gir meg skikkelig god selvtillit og motiverer meg veldig på gymmet. Etter bare noen uker føles det ut som om jeg har kjent han flere år måten han snakker til deg og kommuniserer meg deg via coachingen🤩
Martin; dyktig, unik og engasjert!
Etter fire måneder med Martin i ryggen, er det ingen jeg har mer tillit til når det kommer til trening enn han! Så utrolig dyktig, engasjert og motiverende mann som virkelig brenner for å se oss lykkes. Han svarer raskt, er tilstede og gjør alt han kan for at man skal nå nye mål og føle en mestring. Martin har vært min redning på treningsfronten, og jeg vil absolutt anbefale han til alle og enhver!
Tidenes coach
Tidenes coach! Vil anbefale Martin på det sterkeste, en kar med masse erfaring og veldig tett oppfølging! Alltid på hugget for å få deg til å nå nye høyder!
10/10
Veldig fornøgd med Martin. God oppfølging heile vegen og tar grep etter behov. Kunne ikkje vore bedre. Vil absolutt anbefala han til alle! 10/10
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.