Goede prijs, fijne kwaliteit. Heel blij met de triggerset. Persoonlijk mis ik wel een chat optie, of anders misschien wat sneller reageren. Wel duidelijk antwoord gekregen
Consulta las opiniones de los clientes
De eerste massagerr die deed het niet. Contact opgenomen via mail en het probleem uitgelegd. Na het doorsturen van een kleine video die aantoonde dat de massagerr niet werkte heeft Fabian ervoor gezo... Ver más
Het kussen doet wat het moet doen, het effect is zeer goed. Scheelt zeker een aantal fysio behandelingen. Qua uitvoering vind ik het nogal lomp, maar dat is het enige minpuntje.
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Met een gemotiveerd team streven wij ernaar om zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid te bieden om een premium massage te krijgen wanneer en waar je maar wilt. Met onze service en ons aanbod kunnen wij dit samen realiseren.
Información de contacto
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 50% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Zeer goede service
Zeer goede service. Na meer dan een jaar, was onze massagerr stuk. Ik ging er vanuit dat de garantie was verlopen, dus heb hem open gemaakt om te bekijken of ik hem kon repareren. Dat ging lastig worden dus had ik foto's gestuurd met aanwijzingen wat hun fabriek kon verbeteren. Ze stelden zelf voor om een nieuwe te sturen, want ik had dus twee jaar garantie. Geen gedoe! Super sevice!
Dit product is geweldig!!
Shiatsu massagekussen pro geslaagd!
Shiatsu massagekussen pro gekocht. Snel geleverd en geeft fijne massage. Ik voel de warmte niet, maar een vriendin wel: die had ook koudere huid. Maar het me laten masseren doet me goed en fijn dat het zo bij de hand is. Zelfs achter de computer te gebruiken!
Dat had ik veel eerder moeten hebben!!
Dat had ik veel eerder moeten hebben!!! Mega product echt geweldig
Goede prijs en kwaliteit
Goede prijs, fijne kwaliteit. Heel blij met de triggerset.
Wel duidelijk antwoord gekregen
Product werkt zeer goed
Product werkt zeer goed, en een fijne klantenservice!
Echt een fijne klantenservice heeft dot…
Echt een fijne klantenservice heeft dot bedrijf. Ik had een klein probleempje met de t&t maar werd vriendelijk geholpen en te woord gestaan!
Het kussen doet wat het moet doen
Goed apparaat. Een aanrader.
Het apparaat voldoet aan mijn wensen. Ook de after sales is correct en adequaat. Nog een tip. Doe de juiste adapter erbij of geef aan, dat die extra erbij besteld kan worden. Ik heb inmiddels deze vraag uitgezet richting klantenservice
Uitstekende service
Mijn geliefde massage gun was defect en Massagerr heeft per direct een gloednieuw toestel ter vervanging opgestuurd. Kan enkel maar positief zijn over deze service! Chapeau!
Massagerr bal laadt niet op
Mijn Massagerr bal had problemen met opladen. Contact opgenomen met bedrijf via mail - niet alleen snel en vriendelijk te woord gestaan maar ook het probleem verholpen. Heb gratis een nieuwe ontvangen. Zo blij mee!! Soms vind je ineens nog een bedrijf dat wel aan klantenservice doet... een dikke 10!!
Zeer tevreden over de massager
Zeer tevreden over de massagerr, volgende dag al in huis en meteen klaar voor gebruik. Draadloos dus niet meer gebonden aan een vaste plek of gehannes met de kabel. Kortom, ik ben er echt heel erg blij mee.
Massageapparaat besteld in augustus. Even plezier van gehad maar hierna ging het stuk. Contact opgenomen, en ik krijg als het goed is een nieuwe opgestuurd. Fijn contact gehad en ze zoeken naar een passende oplossing
Super enthousiast over mijn massagegun!
Ik ben erorm blij met mijn aankoop bij Massagerr, de kwaliteit is mega goed, en ben super enthousiast over de kwaliteit van de massagegun. Na het bestellen, ontving ik mijn massagegun 1 dag later op de deurmat.