Información sobre la empresa

1. Concesionario de remolques utilitarios

Escrito por la empresa

Aanhangwagenbedrijf sinds 1981. Het adres voor zowel verhuur, verkoop, reparatie als onderdelen voor/van aanhangwagens!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Ouderwetse service!

Eind 2025 bij Masta een motoraanhanger gereserveerd voor onze motorvakantie in mei 2026 naar Italië.
Door ziekte kon onze vakantie niet doorgaan en hebben wij moeten annuleren. We kregen op het annuleringsverzoek een super meelevend antwoord met de mededeling dat annuleren absoluut geen probleem was en dat ons geld per ommegaande zou worden terug gestort. Wij hebben al drie keer eerder bij Masta gehuurd en gaan dit een volgende gelegenheid zeker weer doen. Chapo voor de service.

23 de marzo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Het is dat ik een ster moet geven

Het is dat ik een ster moet geven, maar eigenlijk zou ik er liever geen geven. Waardeloos bedrijf, slechte service en valse beloften. Ik zou hier vooral niet heen gaan als je voor goede service gaat want die is er niet!

8 de diciembre de 2025

Starre klantonvriendelijk houding

Ik heb zelden zo’n slechte behandeling meegemaakt. Ik had een aanhanger gereserveerd die ik tot 12:00 uur kon ophalen. Ik reed om 11:58 uur het terrein op. Vervolgens moest ik even wachten op een medewerker die nog bezig was met een andere klant en werd ik pas rond 12:05 uur geholpen. En dan durven ze doodleuk te zeggen dat ik “te laat” ben?!

Tot mijn verbazing was er 0 medewerking en uiteindelijk geen aanhanger mee, geen geld terug, geen excuses, helemaal niks. Alleen maar starre, klantonvriendelijke houding en een hoop gezeik om nog iets anders te regelen op de zaterdag middag. Dit getuigt van nul professionaliteit.

Ik zal hier nooit meer iets huren laat staan kopen, en ik raad anderen sterk aan om dit bedrijf te vermijden als je niet van frustratie houdt.

6 de diciembre de 2025

Prima, aanrader

Goede website, nette prijzen, goed geholpen en telefonisch bereikbaar = prettig tegenwoordig.

18 de noviembre de 2025

Prima bedrijf

Prima bedrijf, snelle levering volgens afspraak.
Ook is er een duidelijke website met goede informatie.

1 de julio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering en retour behandeling

Aantrekkelijke prijzen, snelle verzending van product.
1e keer verkeerd zelf verkeerd bestel en toch snel bedrag retour. Kortom alles zoals beloofd en zoals het hoort. site heeft veel info voor degene die wat meer wil weten over aanhangers en aanverwant.

1 de noviembre de 2024

Masta prijs en service

Masta heeft een prima prijs voor haar aanhangwagens en biedt bovendien uitstekende service.
Alleen jammer dat het neuswiel te dicht op de bak is geplaatst. Maar dit werd probleemloos en snel opgelost.

Perfect bedrijf waar klantenservice nog hoog in het vaandel staat.

11 de septiembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Geboekt een dag van tevoren

Geboekt een dag van tevoren , super service door een jonge man. De aanhanger was ook super en het inleveren flexibel met de poort code . Niks op aan te merken .
Stefan top

2 de marzo de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

30 november bestelling geplaats en…

30 november bestelling geplaats en direkt betaald tot op heden niets ontvangen (was snelle verzending 🙄)ook geen antwoord op mail staat ook bij gratis verzonden vanaf 50€ mijn product kost 46 € ex btw( dus met btw is 50€+++)dus eerst word de 46 aangerekend dan 9'09€ verzend en verwerkingskosten dan btw van 11€ en een beetje oplichterij vind ik de btw moet er toch gewoon bijgerekend worden dubbelzinnige boel hier zeker geen aanrader

30 de noviembre de 2023
Logotipo de Masta Aanhangwagens

Respuesta de Masta Aanhangwagens

Verzending binnen Nederland is inderdaad gratis vanaf €50,-. Naar België zoals aangegeven vanaf €75,-. Prijzen worden overal weergegeven inclusief en exclusief btw. In de winkelwagen splitsen we dit nog een keer uit, maar dit zorgt niet voor een extra verhoging.

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.